Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ferring

Ferring er et fredligt område med sommerhuse ved Bovbjerg Klint

Den lille landsby Ferring ligger ved Jyllands Vestkyst ikke langt fra Ferring Sø. I Ferring er der et museum af maleren Jens Søndergaard, en strikkevarebutik og et geologisk museum. Jens Søndergaard Museum har også en lille café. Ferring er et stille ferieområde med få aktører indenfor sommerhusudlejning. Ikke langt fra Ferring ligger feriebyen Vejlby Klit, hvor I har gode indkøbsmuligheder og en del underholdning for feriegæsterne. For kørestolsbrugere er adgangsmulighederne fra den stejle kyst og ned til stranden ved Ferring ikke så optimale. Den smukke by Lemvig ligger kun 15 minutters kørsel fra jeres sommerhus i Ferring. Der har I gode indkøbs- og shoppingmuligheder i byens centrum og ved havnen. På samme tid kan I besøge museerne i byen og nyde den gode havnestemning.

Naturen i Ferring på vestkysten

Nyd den uberørete natur i området, den jodholdige luft og det fantastiske lys i området ved Bovbjerg Klint. I området omkring Ferring og Bovbjerg Fyr er der mange vandre- og cykelstier. Ved fyrret som er fra 1877, er der en lille café og en udstilling. Overalt her fra højplateauet har I en fantastisk udsigt over Ferring Strand og Vesterhavet. Stranden ved Ferring ligger nedenfor Bovbjerg Klint. Ved Ferring Sø som kun ligger 1,5 km fra Vesterhavet, kan I observere fuglenes træk om foråret og efteråret. Klosterhede Plantage med sine afvekslende skovområder, hedelandskab og floddale ligger ca. 10 km fra jeres private sommerhus i Ferring. Plantagen er et meget rekreativt område, som feriegæsterne nyder at besøge. Området ved Møllesøen er også et populært udflugtsmål for en vandringsmand. Hærvejen var Jyllands hovedvej til Tyskland før bilernes og motorvejenes tid. Prøv en vandretur langs vandskellet midt i Jylland, som fører jer gennem landet fra Viborg og ned til den tyske grænse. Hærvejen bestod dengang af flere primitive grus- og hulveje. Heldigvis er det noget nemmere i dag, at komme frem til sit sommerhus i Ferring.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Fra området med private sommerhuse fører en trappe ned til stranden, hvor feriegæsterne bader i bølgerne, spiller bold, solbader eller lader deres drager flyve i den konstante vind. Fordelen ved at bo i privat sommerhus i Ferring er, at I bor midt i den smukke nordvestjyske natur omgivet af klitter og så bestemmer I for resten det hele selv. Vores dejlige sommerhuse er alle møbleret og udstyret med alt det der er nødvendigt til et ferieophold. Der er sommerhuse i mange forskellige størrrelser og indretninger, og I Ferring kan I nemt finde velbeliggende billige sommerhuse. Mange sommerhuse har brændeovn, som gør det særlig hyggeligt på en kølig aften med knitrende ild og en behagelig varme i opholdsstuen. Specielt udenfor sæsonen kan I finde billige sommerhuse, og har I pakket kufferten, kan I ofte finde et billigt sommerhus med vores Last Minute service. Dette gælder også de større og mere luksuriøse sommerhuse.

Aktiviteter og attraktioner

En ny dille her oppe fra klinten er flyvning af fjernstyrede svæveflymodeller. Paragliding her ved stejlkysten er også meget populært. Børnene ville elske en tur i Vejlby Sommerpark. Her kan børnene både klappe dyrene, køre med hestevogn eller spille minigolf. Hvis I kunne tænke jer at stå på vandski, så skal I tage en tur sydpå til Hvide Sande. Her ligger Aqua Sports Zone Kabelpark, som er en kabeldreven vandski- & wakeboardbane med en smuk beliggenhed på Ringkøbing Fjord. Omkring Ferring er der gode muligheder for lystfiskere ved de mange søer og fra kysten. I kan ved Ferring Sø leje en båd og prøve lykken. Lystfiskere kan også tage til saltvands Put & Take fiskeri, som ligger lige ned til fjorden midt i Hvide Sande. I Hvide Sande Fiskesø har også kørestolsbrugere en chance for her er der handicapvenlig adgang, så hele familien kan være med i fiskeriet. Fra maj til september kan I leje udendørs tennisbaner i Hvide Sande gennem Hvide Sande Turistservice. Gå en tur ned under vandoverfladen og oplev spændende fisk i de store akvarier om havet og fjorden. Se de flotte fisk svæve rundt i akvarierne i Fiskeriets Hus i Hvide Sande. Tag fra jeres private sommerhus i Ferring på udflugt med familien nordpå som for eksempel til Limfjordcentret og Jyllandsakvariet i Thyborøn. Prøv og føl hvordan det er at tage en levende krabbe i hånden. Jesperhus Blomsterpark er en familiepark der ligger på den smukke Limfjordsø Mors. Her er der masser af aktiviteter, en dyrepark samt blomsterpark og badeland.