Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bovbjerg

Bovbjerg er kendt for sommerhusudlejning og sit 26 meter høje fyrtårn

Feriebyen Bovbjerg er kendt for sit 26 meter høje Bovbjerg Fyr og de stejle klipper ved kysten. Når man har forceret de 93 trin op i Bovbjerg Fyr kan man se hele 35 km over havet. Fyret stammer fra 1877 og fyrrepasserens stue er i dag en hyggelig café. I den tidligere bolig er der skiftende udstillinger. Bovbjerg der også har et område med private sommerhuse er en stille landsby med mange kunstnere, galleriet Det Gule Hus, et par restauranter og et spændende Minimuseum. Glashytten og Pegasus har hver sin glas- og maleriudstilling. I Bovbjerg kan I forsyne jer med det mest nødvendige til jeres ophold i sommerhus. Besøg handelsbyerne Lemvig eller Struer hvor I har rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder i byernes flotte gågader.

Naturen i Bovbjerg

Gå en tur fra kysten ved Ferring forbi Bovbjerg Fyr og indtil kirken i Trans og så tilbage. Det er en dejlig tur med mange naturoplevelser. Drageflyvning, Hanggliding, Paragliding, vandre- og cykelture er nogle af de mange aktiviteter i området. I baglandet ligger den næsten 7 hektar store Klosterhede Plantage med et stort hedeområde som indbyder til vandreture. Bovbjerg Strand er en bilfri bred sandstrand med op til 40 meter høje klitter. Området egner sig ikke så meget til familier med små børn og handicappede fordi stranden kun kan nås via en lang trappe. Vest for Bovbjerg Fyr ligger den velbevarede gravhøj Hesthøj fra broncetiden. Når I bor i privat sommerhus ved Bovbjerg skal I besøge Jens Søndergaard Museum i Ferring hvor kunstneren har malet sine billeder af det barske Vesterhav.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Feriegæsterne fra Danmark, Tyskland og Norge nyder deres ferie i sommerhus ved Bovbjerg, hvor naturen venter lige udenfor døren. Det giver dem frihed til at bestemme det hele selv. Om det er et lille, billigt og hyggeligt sommerhus eller et stort og moderne luksus sommerhus med alle faciliteter og pool, er det nemt at finde jeres fortrukne private sommerhus. Alle sommerhuse er møbleret og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej. Mange feriegæster der bor i sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Bovbjerg og Ferring med deres bedste ven. I kan nemt finde et billigt sommerhus til hele familien, hvor I ofte får rabat ved leje af sommerhus på 14 dage eller mere. Tjek også vores Last Minute tilbud og find et billigt sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg i Vejlby Sommerpark. Her kan børnene nemlig fiske, ride, spille minigolf og gå i børnezoo. Når I bor i privat sommerhus ved Bovbjerg, oplever I ingen diskolarm og ingen bilos, kun frisk jodholdig luft og vesterhavsbølger. Besøg i juni i Lemvig det store Lemvig Marked og Dyrskue der finder sted på området omkring Rom Flyveplads syd for Lemvig. Det er altså Rom i Vestjylland! Vestkystens største fiskefest Fiskedagen i Thyborøn finder sted i begyndelsen af august. Om I sidder højt til hest, sidder i båd, går med golf- eller krolfkøller, sidder i den anden ende af jeres fiskestang, ridder på cykel, hænger i luften, går på vandretur i sandaler, ligger i vandet eller står på vandet eller bare går rundt i byerne, så er mulighederne for en aktiv ferie i jeres sommerhus talrige. Skrænterne ved Limfjorden kan nogle steder øst for Lemvig og ved Toftum Bjerge i nærheden af Struer være helt op til 35 meter høje. De er populære steder for Paraglidere og Hangglidere. Mellem Lemvig og Struer ligger Klosterhede Plantage som med sine 6400 ha er et af landets største skovområder. Her kan I på jeres vandreture opleve krondyr, ræve, rovfugle, harer og travle bævere. Tag på udflugt fra jeres private sommerhus i Bovbjerg og besøg Strandingsmuseet Sct. George i Thorsminde hvor I oplever historien om et berømt søslag ved Jyllands Vestkyst og nogle fatale skibsforlis af engelske krigsskibe. Det levende Frilandsmuseum Hjerl Hede som ligger syd for Limfjorden er også et besøg værd. Oplev her en boplads fra jernaldertiden. Vælg sommerhusudlejning i Bovbjerg og få overblikket.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Bovbjerg Ferielejlighed, Bovbjerg

   Reg.nr.: 20-3061

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2693,-

    

   Bovbjerg Ferielejlighed, Bovbjerg

   Reg.nr.: 20-4811

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Bovbjerg Sommerhus, Bovbjerg

   Reg.nr.: 20-4023

   75 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1