Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vejers Strand

Ved Vejers Strand ligger området med sommerhuse lige bag klitterne

Vejers Strand er en hyggelig ferieby med sommerhusudlejning, restauranter, caféer, en del butikker og nogle købmandsforretninger. Gå en spadseretur gennem byen og besøg et lysstøberi, de mange kunstgallerier eller se hvordan bolcherne bliver fremstillet i byens bolcheri. Efter turen kan I nyde en forfriskning i en af caféerne eller spise en specialitet fra området i en af feriebyens restauranter. I Vejers kan I forsyne jer med alt det I har brug for i jeres private sommerhus. I storbyen Esbjerg er der mange indkøbs- og shoppingmuligheder i byens centrum med mange spændende special butikker og et indkøbscenter i den nordlige bydel.

Naturen i Vejers Strand

Området med private sommerhuse ligger lige bag de høje klitter hvor dette maleriske landskab her i Sydvestjylland strækker sig helt hen til Kærgård Plantage og Langsø. Her kan I højt til hest, til fods eller med cykel udforske og nyde den smukke natur. I må godt køre med jeres bil på en del af den brede og endeløse badestrand ved Vejers. Også her ved stranden passer livredderne på de badende turister fra bl.a. Norge, Tyskland og Danmark. Fra den 39 m høje fyrretårn i Blåvandshuk har I en fantastisk udsigt over Vesterhavet og den lange strand ved Vejers med de mange bunkere fra 2. Verdenskrig. På jeres vandreture gennem området møder i helt sikkert rådyr, fasaner og harer. Sæt jer på toppen af en af de høje klitter og betrangt det hyggelige strandliv, hvor glade badegæster spiller med bolde, lader deres drager flyve i den konstante vind eller bader i vesterhavets bølger.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Når I bor i privat sommerhus ved Vejers har I den smukke natur med den rige flora og fauna lige foran døren. Her kan I rigtigt slappe af og gøre lige som det passer jer. Fra de fleste sommerhuse bag klitterne ved Vejers Strand er der ikke langt til den flotte og brede badestrand. Hvis I ikke har lyst til at gå til stranden, så kan I jo tage bilen. Som standard er vores sommerhuse udstyret med bad, køkken, soveværelse og stue. Alle sommerhuse er møbleret, og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Dette gælder selv de helt billige sommerhuse, hvor nogle er ældre men ofte renoveret løbende. En del sommerhuse er nyere og har mere luksus, hvotr mange sommerhuse er udstyret med spa og sauna. Selvom vores luksus sommerhuse i Vejers Strand kan ofte udenfor sæsonen eller Last Minute bookes med rabat, hvorved I kan få en billig ferie i sommerhus. Har I mest lyst til at plaske i vandet, er det muligt at leje et privat sommerhus med pool gennem sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner

Tag jeres fiskestang med og fang en fisk i Grærup Fiskesø til aftensmaden. For golfere er der et stort udvalg af golfpladser i Sønderjylland. Det 6500 ha store område i den sydlige del af Vejers Plantage og Vejers Strand bliver af og til afspærret på grund af militærøvelser. Når den røde bold er nede er der ingen øvelser. Her er det dog ikke tilladt at køre på stranden med bilen. På Tane Hedevej ved Blåvand ligger to af de bunkere, der var en del af den såkaldte Atlantikvold. Disse to bunkere hørte til Tirpitzstillingen og i den ene af dem er der et spændende museum. Museets udstilling oplyser blandt andet om de to bunkeres rolle i Atlantvolden. I baglandet kan I besøge mange spændende byer som Ribe, Varde og Havnebyen Esbjerg med færgeforbindelse til ferieøen Fanø. Havnebyen Esbjerg byder på mange seværdigheder. Byen har et 10 km langt havneanlæg og er Danmarks største nordsøhavn. Esbjerg havn er også centrum for den danske offshore industri. Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kunstmuseet og Trykkerimuseet i Esbjerg er et besøg værd. Ribe er en af de ældste byer i Danmark med en tusindårig historie. Jeres ophold i sommerhus bag klitterne ved Vejers Strand er et godt udgangspunkt for udflugter i baglandet. Legoland, Løvenparken i Givskud og storbyen Esbjerg er nogle af de steder I kan besøge under jeres ferie i sommerhus. Hvis I gerne vil opleve Fiskeauktionen i Esbjergs Fiskerihavn, skal I stå tidligt op. Sommerhusudlejning i Vejers Strand har det hele.