Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Blåvand

Blåvand ligger i det vestligste hjørne af Danmark, hvor der er endeløse strande.

Blåvand er Danmarks vestligste punkt, og et af de mest attraktive områder indenfor sommerhusudlejning på vestkysten. Blåvand kaldes i folkemunde for ”Eventyrets Land” på grund af den enestående og særprægede natur. Byen er omgivet at store plantager og hedeområder med private sommerhuse tæt på vandet. Den spektakulære natur skaber samtidigt gode livsbetingelser for et rigt dyreliv, mange fuglearter bygger bl.a. rede eller gør et stop på deres gennemrejse. Især Skallingen, et fredet område fra 1938, er et tilløbsstykke for ornitologer, og de mange sommerhuse i Blåvand er derfor populære blandt turister med hang til ornitologi. Den endeløse strand ved Blåvand er også meget spektakulær og lige bag klitterne ligger det største sommerhusområde i hele Jylland. Stranden er utrolig populær både blandt surfere og børnefamilier pga. sin helt specielle beliggenhed hvor den ligger i læ af brændingen og det rene vand. Stranden har det Blå Flag, som betyder at stranden er ren og opfylder en række andre krav som kontrolleres af Friluftsrådet.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Blåvand

Sommerhusudlejning i Blåvand udgør størstedelen af overnatningerne i området omkring Blåvand, og de mange private sommerhuse udlejes gennem sider som sommerhusudlejning.com. Sommerhusområdet i Blåvand er som sagt det største område med sommerhuse på den jyske vestkyst, hvor der er sommerhuse i alle størrelser kategorier og prisklasser. Der er så at sige et sommerhus for enhver smag, fra små hyggelige, billige sommerhuse med stråtag til luksus sommerhuse med sauna og indendørs swimmingpool. Beliggenheden af de mange sommerhuse kan variere, men mange af dem ligger så tæt på stranden, at man fra de fleste sommerhuse nemt kan gå ned til stranden til fods. Udenfor højsæsonen kan I nemt finde et billigt sommerhus. Hvis I vælger 14 dage eller mere, opnår I en stor rabat, og det gør ferien i sommerhus til en billig ferie. Dette gælder ikke kun vore mindre billige sommerhuse men også de store luksus sommerhuse, hvor der er plads til flere generationer. Vi kan også anbefale vores Last Minute service, hvor vi har kortfristet sommerhusudlejning med rabat.

Aktiviteter og attraktioner

Blåvand har alt det man har brug for til en vellykket badeferie i sommerhus. Fra de mange sommerhuse er der markerede vandrestier og cykelruter som fører gennem skov og plantager, der indbyder til lange gå- og cykelture. Sommerhusudlejning.com anbefaler et besøg I det 39 meter høje fyrtårn ”Blåvandshuk Fyr”, hvor man møder en fantastisk udsigt over havet, stranden med de gamle tyske bunkers fra 2. verdenskrig, områderne med sommerhuse bag klitterne og ind over Blåvand by. For børnene anbefaler Sommerhusudlejning.com Blåvand Zoo og Blåvand Naturcenter med flora og fauna fra vestkysten.

Står den på shopping, har Blåvand tøjforretninger, gallerier og lysstøberi. Det er meget populært hos Sommerhusgæsterne at shoppe eller promenere gennem byen. Efter en lang gåtur gennem byen fristes man til at besøge en af de mange restauranter, caféer eller pizzeriaer, der lokker med velsmagende fiskespecialiteter og duftende hjemmebagte kager når sulten skal stilles. Når man bor i privat sommerhus i Blåvand, er det nemmest at forsyne sig med dagligvarer i et af supermarkederne i byen. Hvis man vil have mere shopping ,lokker Danmarks 5. største by, havnebyen Esbjerg, med specialbutikker og indkøbscenter, ca. en god halv times kørsel fra Blåvand. Når man er i Esbjerg, kan man også lige så godt fornøje sig på byens forskellige museer; Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kunstmuseet og Trykkerimuseet bare for at nævne et nogle stykker.

Udflugter er en yndet beskæftigelse når man bor i privat sommerhus, og her anbefaler Sommerhusudlejning.com ferieøen Fanø, som også er kendt for sin sommerhusudlejning, samt Danmark ældste by Ribe. De fleste gæster indenfor sommerhusudlejning er dog så glade for Blåvand by og den dejlige strand, at de blot nyder roen og naturen i Blåvand.