Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Mosevrå

Mosevrå ligger i et naturskønt område tæt ved Ho Bugt kun få km fra Vesterhavet ved Blåvand

Mosevrå ligger i et roligt naturområde med store græsarealer og lidt skov, tæt ved Ho Bugt, hvorfra der er udsigt helt til Esbjerg. Ved Ho Bugt dominerer de åbne vidder med store engstrækninger, og her finder I flere aktører indenfor sommerhusudlejning. Mellem Ho og Blåvand ligger den smukke, fredede Ho Klitplantage. Området byder på dejlig og rolig natur, men ligger ikke langt fra ferielandets aktiviteter og seværdigheder. I Blåvand, ca. 11 km fra Mosevrå, finder I et utal af aktivitetsmuligheder, gode indkøbsmuligheder samt mange spisesteder og caféer. Det tager kun 30 minutter at køre til storbyen Esbjerg, hvor I har gode indkøbs- og shoppingmuligheder på gågaden i centrum og i Esbjerg Storcenter i Esbjerg Nord. I finder det når I kører fra centrum op ad Stormgade.

Naturen i Mosevrå ved Blåvand

Sommerhusområdet i Mosevrå er omgivet af engarealer og Vrøgum Klitplantage i nord og Ho Bugt i øst. Mod syd ligger Bordrup og Ho Klitplantager samt halvøen Skallingen og øen Langli. Mod vest har I Klitlandskabet ved Blåvand og Blåvand Fyr. Når I bor i privat sommerhus i Mosevrå, skal I opleve den enestående natur på ferieøen Fanø, som ligger ud for Esbjergs kyst. Gå fra Nordby en tur til udsigtspunktet Kikkebjerg, så har I en fantastisk udsigt over Nordby og de enkelte sommerhuse samt vadehavet mellem Fanø og Esbjerg. Den bedste måde at udforske øen Fanø på er med jernhesten. Overalt er der gode cykelstier, som fører jer gennem skovområder, over klitterne, gennem hedelandskab og forbi små søer. Ferieøen Fanø har et godt netværk af cykelstier, som gør det muligt for feriegæsterne der bor i sommerhus omkring Esbjerg at udforske øen på en behagelig måde. I har også mulighed for at se øen Fanø på hesteryg. I skoven Fanø Klitplantage er der også en naturlegeplads med forhindringsbane hvor der er masser af plads til børnenes leg. Men dette blot som inspiration, da der er rigelig med inspirerende natur omkring Blåvand.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Mosevrå ved Blåvand

Området med private sommerhuse ved Mosevrå er præget af fred og ro. Feriegæsterne lejer deres private sommerhus i Mosevrå gennem sommerhusudlejning.com. Fra området med sommerhuse er der ca. 11 km til den flotte strand i Blåvand. Et ferieophold i sommerhus ved Mosevrå behøver ikke at være dyrt. I kan leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Et sådan sommerhus er udstyret med alt det I har brug for til en god ferie ved den Jyske Vestkyst. I behøver kun selv at tage håndklæder, sæbe, opvaskemiddel og sengelinned med. Ved Vesterhavet er der plads til alle også kørestolsbrugere, fordi der er god adgang til strandområderne. I kan leje et privat sommerhus, der er specielt indrettet til kørestolsbrugere hos sommerhusudlejning.com. Området omkring Blåvand er især kendt for sine mange luksus sommerhuse, hvilket gør, at de mange udbydere indenfor sommerhusudlejning i Mosevrå og Blåvand altid har et godt sommerhus til jeres ferie. Vælg ferie i 14 dage udenfor højsæsonen, og I finder nemt billige sommerhuse i Mosevrå. Afventer I vejret i Danmark, kan I være heldige, at finde et billigt sommerhus med vores Last Minute service. Dette gælder selv store luksus sommerhuse, som har internet, spa og swimmingpool. Finder I ikke lige det rette sommerhus i Mosevrå, kan vi anbefale vores sommerhuse i Blåvand, hvor udvalget er størrer.

Aktiviteter og attraktioner

Aal kirke i Oksbøl som er fra 1100-tallet, er berømt for sine mange kalkmalerier. En tysk flygtningekirkegård er beliggende lige udenfor Oksbøl 6 km fra Mosevrå. Ho kirke er fra midten af 1400-tallet og det ene af kirkens skibe siges at være Nordens ældste. Den ligger kun 8 km fra Mosevrå. Ho Fåremarked finder sted på halvøen Skallingen hvert år sidst i august, og er et rigtig tilløbsstykke. Fra det 39 m høje Blåvand Fyr fra 1900 er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, Blåvand by og klitlandskabet. Rundt omkring fyret ligger endnu mange betonbunkere fra 2. verdenskrig. Blåvand kan desuden byde på diverse naturcentre, udstillinger og museer. Der findes et utal af kunstgallerier og ravsliberier i området omkring Mosevrå, som er et besøg værd. Under jeres ophold i sommerhus i Mosevå skal I besøge havnebyen Esbjerg, som hører til de 5 største byer i Danmark. Vestjyllands Ravmuseum, Esbjerg Kunstmuseum, Museumsskibet Horns Rev og Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på spændende oplevelser for hele familien. I Esbjerg Idrætspark ligger Svømmestadion Danmark. Der er bl.a. et 10000m2 stort tropisk badeland med 10 forskellige bassiner. Oplev også Vikingehavnen Bork som går hele 1000 år tilbage i tiden. Besøg museet med vikingebådene i havnen samt Vikingegården og udstillingen. Oksby Gamle Kirke ved Blåvand var den sidste kirke med stråtag i Danmark. Denne kirke mindede meget om et almindeligt bondehus. I tidens løb måtte kirken graves fri for sand på grund af sandflugten. Lystfiskere har gode muligheder omkring Mosevrå. Ho Fiskesø ligger få km syd for Mosevrå og Varde Å munder ud i Ho Bugt lige øst for jeres sommerhus. For golfere er der gode muligheder på golfbanerne i Esbjerg Golfklub og Breinholtgård Golfklub som ligger nord for Esbjerg. Hvis I interesserer jer for den 2. Verdenskrigs historie, så skal I besøge de 2 store bunkere på Tane Hedevej ved Blåvand, som var en del af den såkaldte Atlantikvold. Disse to bunkere hørte til Tirpitzstillingen, og i den ene af dem er der et spændende museum. Museets udstilling oplyser blandt andet om de to bunkeres rolle i Atlantvolden. Vælg sommerhusudlejning, og besøg det naturskønne Mosevrå ved Ho Bugt ikke så langt fra Blåvand.