Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fjaltring

Ferie ved den jyske vestkyst i Fjaltring

Fjaltring er en lille vestjysk landsby, som ligger i et roligt og naturskønt område med private sommerhuse, lige nord for Nissum Fjord. Byen ligger mellem Ferring Sø i nord og Bøvling Fjord i syd. Fjaltring Ferieby er beliggende ud til en dejlig vesterhavsstrand i et fredfyldt område. Landsbyen Fjaltring, som befinder et par km mod syd, er kendt for sit kulturcenter, der er indrettet i en velbevaret strandgård, samt sin smukke, gamle kirke. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus i området, men de gode indkøbsmuligheder finder I i byen Lemvig, 17 km derfra. I Struer og Holstebro, som ligger ca. 44 km mod øst, hat I gode indkøbs- og shoppingmuligheder, og desuden en del aktiviteter, seværdigheder og spisesteder. Bag klitterne ligger den flotte sandstrand, som I kan køre på med bilen. Der er såvel mindre billige sommerhuse som større sommerhuse i Fjaltring Ferieby og bag klitterne langs stranden. Fra sommerhusområdet er der ikke langt til en del aktiviteter og seværdigheder i området. Bovbjerg Fyr mod nord, Jens Søndergård Museet i Ferring, Vejlby Sommerpark med masser af aktiviteter, Sneglehuset i Thyborøn, Hygum Kunstmuseum, Lemvig Golfbane mod nordøst, Museet for Religiøs Kunst i Lemvig, Maagaard Glasværk, Bækmarksbro Put & Take i sydøst og Loch Ness Put & Take mod syd befinder sig alle sammen indenfor 30 minutters kørsel fra Fjaltring.

Naturen omkring Fjaltring ved Vesterhavet

Fjaltring er omgivet af Bøvling Fjord i syd og Vesterhavet i vest. I østlig retning ligger det store, flotte skovområde Klosterheden, og i nordlig retning mellem Ferring og Trans ligger det røde Bovbjerg Fyr. Ved Ferring Sø mod nord, og som kun ligger 1,5 km fra Vesterhavet kan I observere fuglenes træk både om foråret og om efteråret. Langs det meste af vesterhavskysten er der kilometerlange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder, klitplantager og klitheder. Limfjordslandet mod nordøst er noget mildere, kuperet og frodigt og med små maleriske vige og bredninger. Overalt i de store plantageområder ved Vesterhavet og ved Limfjorden er der anlagt markerede vandre- og cykelstier som fører jer gennem det flotte naturområde. I den store Klosterhede Plantage er der desuden en lang og krævende MTB-Rute. En del fugleinteresserede besøger Nissum Fjord ved Thorsminde, som har et rigt dyre- og fugleliv. Fjandø som ligger i den sydlige del af Nissum Fjord er udlagt som fuglereservat og færdslen på øen er ikke tilladt i sommermånederne. Øen Fjandø byder ikke kun på et rigt fugleliv, men også på gode fiskepladser for lystfiskere, så de kan få en god fangst med tilbage til aftensmaden i det lejede sommerhus. Lystfiskere kan desuden fiske fra stranden, i åerne i området, i Fjand Fiskepark, i Bøvling Put & Take og i Bækmarks Put & Take.

Private sommerhuse udlejes i Fjaltring på den jyske vestkyst

De private sommerhuse ved Fajltring befinder sig i et ca. 400 meter bredt område bag klitterne og i Fjaltring Ferieby nord for landsbyen. Alle sommerhuse ligger på åbne naturgrunde i klitområdet. Foran kysten ved Fjaltring er der en del høfder, som forhindrer at bølgerne gnaver i klitlandskabet. Der er også en del bunker fra 2. Verdenskrig som giver lidt afveksling på den endeløse, brede sandstrand. Der er billige sommerhuse i mange forskellige størrrelser, placeringer og indretninger her ved Vesterhavet. Et billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og badeværelse. De private sommerhuse i området er for det meste indrettet efter ejerens smag, og derfor er det altid en spændende oplevelse at se et nyt privat sommerhus. En del sommerhuse her ved den Jyske Nordvestkyst er gennem de seneste år blevet renoveret og moderniseret, og derfor er udstyret af høj kvalitet, og der er også fokus på en lavt energiforbrug og dermed en billig ferie. En del af de private sommerhuse omkring Fjaltring bliver udlejet hele året til turister fra Tyskland og skandinavien. Mange danskere vælger et Lat Minute sommerhus, mens tyskerne ofte vælger en sparferie på 2 eller 3 uger. Hvis I helst vil opleve en ferie uden alt for store omkostninger, skal I vælge udenfor højsæsonen, eller I kan være heldige, at finde det rette sommerhus med vores Last Minute tilbud.

Seværdigheder og aktiviteter omkring Fjaltring

Den smukke, gamle Fjaltring Kirke fra 1100-tallet ligger kun få meter fra Vesterhavet og på kirkegården kan I se 2 granitskulpturer. I udkanten af Fjaltring ligger det kendte kulturcenter Tuskær, hvor I bl.a. kan opleve skiftende udstillinger. I Bovbjerg, få km nord for Fjaltring, finder I et rigt kunstnermiljø, et museum, et galleri samt et par forretninger og spisesteder. Det røde 26 m høje Bovbjerg Fyr ligger ved de stejle klinter. Fyret er områdets højeste punkt og herfra er det muligt at se hele 35 km væk. I Ferring, 6 km mod nord, ligger Jens Søndergaard Museet yderst på klinten. Her malede kunstneren billeder af området og i særdeleshed havet i ro og oprør. I den lille landsby findes desuden et geologisk minimuseum, nogle få forretninger og en lille, romantisk kirke. I Vejlby Sommerpark, 15 km mod nord, kan I fiske, leje rideheste, køre på frontbikes, spille minigolf og besøge dyrene i parkens kæledyrszoo. Besøg også nogle af de charmerende gårdbutikker i området, som sælger frisk frugt og grønt. Desuden er der butikker med ravsalg, samt gallerier og brugskunstforretning i området. Tag en tur til det spændende Strandingsmuseum 'St. George' i Thorsminde, som giver jer et indblik i dagligdagen ombord på de engelske krigsskibe 'St. George' og 'Defence'. Paragliding ved stejlkysten omkring det røde Bovbjerg Fyr er meget populært. En ny dille oppe fra klinten er flyvning af fjernstyrede svæveflymodeller. På bondegården Gjellergaard oplever i hvordan fiskerbøndernes liv var for 200 år siden. Velkommen i sommerhus i Fjaltring på den jyske vestkyst.