Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Havneby

Oplev Rømøs maritime atmosfære i sommerhus i Havneby

Sommerhusudlejning har over 400 sommerhuse på Rømø, Danmarks største ø i Vesterhavet. Rømø er forbundet til fastlandet med en 10 km lang dæmning som blev bygget under 2. Verdenskrig og som gjorde øens indbyggere uafhængig af tidevandet. Køreturen over dæmningen, til vore sommerhuse, er en meget smuk oplevelse, hvor man kommer forbi store flokke af får på den ene side og vadehavsfugle på den anden.

Naturen i Havneby på Rømø

Rømø er et yndet rejsemål især blandt tyske turister som bor i et af sommerhusudlejning.coms private sommerhuse. Størstedelen af de mange sommerhuse der ligger i og omkring Havneby bliver i særdeleshed lejet af tyskere. Den centrale del af øen Rømø består for det meste af hedelandskab og plantager. Bevæger man sig mod øst så møder man vadehavs enge, der strækker sig helt ud til vadehavet hvor man kan se de mange fugle der holder til ved vadehavet. Stranden på Rømø er meget speciel og en af Nordeuropas bedste badestrande, den får hvert år tilført mere end titusinde kubikmeter nyt sand, så er der plads til alle. Denne 3 km brede sandstrand præger den vestlige del af øen og det er et særsyn når den hver sommer bliver invaderet af tusindvis af vindsurfere, strandsejlere, kitesurfere og badegæster med drage, hund og børn. Når man bor i sommerhus på Rømø i Havneby kan man nemt forsyne sig med dagligvarer i det lokale supermarked i centrum af byen, eller i de forretninger der ligger i Rømøs anden større by Lakolk. Hvis man gerne vil på shoppingtur, så er storbyen Esbjerg lige det rigtige sted. Esbjerg byder på alle slags butikker og specialforretninger samt et Storcenter der har alt hvad hjertet begærer.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Når man lejer et privat sommerhus har man en optimal mulighed for selv at planlægge sin ferie og sommerhusudlejning.com har opnået stor erfaring med udlejning af private sommerhuse på Rømø. Vores brede udvalg af sommerhuse spænder vidt, alt fra små idylliske sommerhuse til store luksuriøse sommerhuse og sommerhuse med swimmingpool. Skal din næste ferie være i et sommerhus på Rømø fra Sommerhusudlejning.com så lad dig blive inspireret her. Hvis I går efter et billigt sommerhus i Havneby, kan vi anbefale vores Last Minute tilbud, hvor I nemt kan finde en billig ferie i sommerhus. Hvis ikke I lige finder det rette feriehus i Havneby, har vi mange andre destinationer på Rømø. Prøv f.eks. at se på billige sommerhuse på Sydøen, hvor der er et stort udvalg. Ogsås her er der penge at spare såvel udenfor sæsonen, som Last Minute i højsæsonen. Er I på udkig efter luksus sommerhuse, så skal I kigge mod Kongsmark, som er en af de større destinationer på Rømø.

Aktiviteter og attraktioner

Et sommerhus på Rømø er et fantastisk udgangspunkt for udflugter f.eks. til Møgeltønder en velbevaret by der fremstår som for 200 år siden. På Fastlandet er der mange aktiviteter og seværdigheder for hele familien: Tønder Museum, Zeppelin og Garnisons Museet i Tønder er begge et besøg værd ligesom Schackenborg Slot hvor prins Joakim bor til dagligt. Når man er på fastlandet kan man også besøge nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere der er i området. Fra Havneby kan man også man tage på udflugt med færgen til den tyske ø Sylt, der er kendt som de riges, smukkes og nøgnes ø. Der er naturligvis også attraktioner på Rømø, der er bl.a. galleriet Mellem Ebbe og Flod og Galleriet i huset Kig Ind der henholdsvis ligger I Havneby og lige nord for. Vejen fra Havneby til Sønderstrand er utrolig smuk, her går turen gennem den smukke natur forbi Rømø Golf Links som ligger ud til vandet, Rømøs mange sommerhuse, og den fantastiske strand. Når man kommer til stranden er det er meget svært at få øje på vandet til at starte med der er nemlig næsten 3 km fra strandens begyndelse og ud til vandkanten. Helt ude ved horisonten kan man se de parkerede biler tilhørende de folk, der har valgt at køre ned på den børnevenlige strand i bil fra deres sommerhus. Godt nok er Rømø synonym med badeferie, men øen byder også på shopping i centrum af Havneby og hvis hvis sulten, kommer snigende anbefaler Sommerhusudlejning.com en forfriskning på Havneby Kro, Holms Røgeri eller Restaurant Landgangen. Rømø byder endvidere på fisketure både på havet og ved Rømøs Fiskesø, en ridetur på hesteryg, golf ud til vandet, samt cykle eller vandre ruter gennem det smukke område. Alle fantastiske måder at fordrive tiden på, når man bor i privat sommerhus på Rømø.