Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Toftlund

Toftlund er et ideelt udgangspunkt for golf-ferie i naturskønne omgivelser.

Den lille provinsby Toftlund er beliggende i smukke naturomgivelser midt i Sønderjylland. Byen byder bl.a. på et skønt golfanlæg med flere baner, et friluftsbad, tennisbaner og andre sportsanlæg samt et musikhus, en biograf, spisesteder og en gågade med talrige forretninger. Et stisystem fører jer gennem byen og lige nord for byen ligger den indbydende Toftlund Skov. Inden for en kort køreafstand kan I besøge historiske seværdigheder samt forlystelser for hele familien. De større handelsbyer som f.eks. Ribe, Aabenraa, Haderslev og Tønder ligger i en radius af ca. 30 km herfra. Både Tyskland og den skønne Vesterhavsø Rømø befinder sig ca. 40 km fra Toftlund.

- Toftlund

Leg vikinger for en dag i Vikingecenteret i Ribe, Danmarks ældste by (26 km). Her kan I bl.a. møde smede, vævere og kokke fra vikingetiden og besøge deres huse.
Besøg Gram Slot, der i dag huser et museum for naturhistorie og geologi (11 km), eller Aabenraa Slot, som er omgivet af vand og træer (31 km). Den gamle by Aabenraa strækker sig helt ned til fjorden, og her kan I opleve havnen, stranden, den skønne gågade med markeder, den gamle bydel samt selvfølgelig Aabenraa Slot.