Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Bolilmark

Udform jeres ferie i sommerhus i Rømø Bolilmark som I ønsker det

Bolilmark er et roligt område præget af sommerhusudlejning, der ligger på den nordlige del af ferieøen Rømø. I området kan man købe ind til ferien i privat sommerhus hos den lokale købmand og hvis man kører til Lakolk er udvalget af forretninger lidt større. Der er en bagerforretning Rømø Bageri i Kongsmark, der leverer morgenbrød til alle. Er man til større shoppingture, er det helt oplagt at køre en tur til havnebyen Esbjerg. På gågaden i byens centrum finder man en hel del butikker og specialforretninger.

Naturen I Bolilmark på Rømø

Ferieøen Rømø er forbundet med fastlandet med en 10 km lang dæmning som kun ligger 800 meter fra Bolilmark. Dæmningen gør øens indbyggere uafhængig af tidevandet. Det er en meget smuk tur at køre over dæmningen for at komme til øen. Man kommer forbi store flokke af får, og man kan observere mange vadehavsfugle i vådområdet. De mange flotte sommerhuse i Bolilmark ligger placeret i maleriske omgivelser i klitlandskabet. Overalt ser man traditionelle luksus sommerhuse med græs på tagene. Landskabet veksler mellem klitter beklædt med strandgræs og lyng. Øen Rømø er for naturelskere en oplevelse hele året rundt. Denne smukke ø i vadehavet består af 130 kvadratkilometer hvidt sand, klitter, plantager og hedelandskab. Sommerhusområdet Bolilmark er omgivet af hedelandskab, plantager og vadehavs enge. Cykelstierne er forbundet med øens net af cykelstier. Vandrestier fører jer gennem delvis fladt hedeområde og enge og delvis kuperet landskab med plantager. Mange steder er der rester af bunkeranlæg, som er med til at forme historien om Rømø.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

De enkelte sommerhuse ved Bolilmark ligger 200 meter syd for Toftum og kun 1 km fra dæmningen der forbinder ferieøen Rømø med fastlandet. På Rømø er der plads til alle også handicappede fordi der er god adgang til strandområderne. I kan leje et privat sommerhus der er specielt indrettet til handicappede hos sommerhusudlejning.com. Sommerhusudlejning i privat sommerhus er en meget populær måde at holde ferie på. I kan vælge Last Minute tilbud, hvor I kan få et sommerhus billigt, og dermed få en billig ferie. Både ældre og unge mennesker, lystfiskere, individualister og familier med børn vælger sommerhusudlejning i stedet for et ophold på hotel. Ofte er et ophold i sommerhus per person i gennemsnit billigere og byder samtidigt på mere komfort og bedre pladsforhold. Desuden har man den luksus at kunne bestemme det hele selv. Man kan sove længe og spise morgenmad når det passer én. Man kan også gå i svømmebad, tage solbad i klitterne, gå en tur med hunden eller promenere gennem feriebyen. Dette er nogle af de aktiviteter der hører til i en afslappende ferie i privat sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner på Rømø og fastlandet

Den store tilstrømning af turister til områderne med sommerhuse i Danmark har ført til at der gennem årene er blevet etableret nye oplevelsesparker, golfpladser, forlystelsesparker og fiskesøer. Derfor er der for Feriegæsterne der bor i privat sommerhus i Bolilmark Rømø rigtig mange muligheder så I kan udforme jeres ferie lige som I gerne vil have det. Når I kører til fastlandet over den 10 km lange dæmning har I mulighed for at besøge mange seværdigheder. Enghave Dyre- og Naturpark er en særlig spændende oplevelse for mindre børn. I temaparken Danfoss Universe i Nordborg på øen kan i prøve jeres kræfter med naturen og videnskabens verden. Forlystelsesparker og themaparker som LEGOLAND, Fårup Sommerland, Givskud Løvepark, Hirtshals Oceanearium og Kattegatcentret in Grenå er især de unge og de små bekendte med. Men også de mindre kendte attraktioner bliver mere og mere populære hos feriegæsterne. I Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk kan i gå på tidsrejse i istiden. Museet Ribe Vikingecenter giver den besøgende et naturtro indblik i Vikingernes verden. Naturcentret Tønnisgaard på Rømø arrangerer jævnligt vadehavsture, ture med hestevogn og bunkerture med tysk guide. I kan også lære hvordan man bygger en drage eller sliber rav. Der er altid noget man kan foretage sig når man er på ferie i privat sommerhus på Rømø, og så er det endda nemt at finde en billig feriebolig.