Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ulfborg

Ulfborg er naturskønt beliggende mellem Nissum Fjord, Vesterhavet og Husby Klitplantage.

Ulfborg er en vestjysk provinsby med gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Byen ligger lidt sydøst for Nissum Fjord, med de mange, idylliske fiskelejer og fredede fugleområder, og ca. 12 km fra Vesterhavet. Byen er omgivet af rolige og smukke skov-, hede- og plantageområder, hvilket gør Ulfborg til et ideelt feriemål for naturelskere og fugleinteresserede. På grund af Ulfborgs centrale beliggenhed i Vestjylland, er der kort afstand til strand, natur, aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

- Ulfborg

Den lille, beskedne Ulfkær Kirke i Ulfborg er bygget i 1900 af byens indbyggere og er beliggende i centrum af byen. Kirke har et klokkespil, hvilket er usædvanligt for en kirke af den størrelse.
7 km nord for Ulfborg finder I områdets eneste bevarede herregård Nørre Wosborg, som i dag fungerer som museum. Herregården er mere end 700 år gammel og ligger omgivet af en voldgrav. Både herregården og den tilhørende park er et besøg værd.
Strandgården i Ulfborg er en gammel, fredet klitgård, som udstiller gamle landbrugs- og fiskeredskaber, der er mere en 100 år gamle (9 km).
Vedersø Egnsmuseum er et lokalhistorisk museum med bl.a. en mindestue for Kaj Munk (11 km).
De mange små, idylliske fiskelejer omkring Nissum Fjord, bl.a. Nr. Fjand, Nørhede Vest og Felsted Kog er et besøg værd.