Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Aborg

Besøg naturskønne Aborg på Fyn og hold ferie i sommerhus

De private sommerhuse ved Aborg ligger i naturskønne omgivelser i det kuperede kystlandskab ved Lillebælt. Det lille idylliske feriested er ideelt for de, der gerne vil fiske, studere fugle, vandre, cykle, spille golf eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, men I behøver kun at køre 4 km mod syd, til den charmerende gamle købstad Assens, hvor I har gode indkøbsmuligheder. Her finder I også gode muligheder for shopping i byens centrum med mange små butikker og gamle købmandsgårde. Assens er en 800 år gammel købstad, som har Danmarks smukkeste gade. I den velbevarede bymidte findes der mange gamle huse, købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Der er ikke langt fra Aborg til Assens, hvor I nemt kan sejle ud til den hyggelige ø Bågø. Der er gode muligheder for vandreture i området, især på Thorø, syd for Assens. Seværdigheder som Danmarks Fugle Zoo i østlig retning, Skoda Museum nord for Glamsbjerg, Vestfyns Hjemstavnsgård mod sydøst og Aarup Gokart Hal befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Aborg.

Den skønne natur omkring Aborg på Fyn

Ferieområdet ved Aborg er omgivet af Aborg Minde og Aborg Skov i nord og Lillebælt med øen Bågø i vest. Syd for området ligger Brahesborg Gods i Smedeskov, tæt ved Assens, mens skovområdet Fjællebro Holt befinder sig i østlig retning. Øen Helnæs, ca. 15 km syd for Assens, har et delvis kuperet og delvis bakket landskab. Fra Bobakkerne i nord har I en flot udsigt over Åkrog Bugten. Bobakkerne er et godt område for Drageflyvning. Lystfiskere har gode muligheder her ved Lillebælt. I den nordlige del af den smalle strømfyldte Lillebælt er der masser af fiskemuligheder. Gals Klint og Strib Fyr er de mest kendte fiskesteder, og også steder som Røjle Klint og Stavrs Hoved er rigtig gode. Prøv også Helnæs området og Torø, som om foråret et dejligt område med masser af muligheder. Her kan I altid finde en god fiskestrækning uanset vindretning. Også om efteråret er Helnæsbugen et fantastisk område, med gode fiskechancer overalt. Selvom bundforholdene er lidt kedelige, skal man ikke tage fejl af det. Ferieøen Fyn som også kaldes for Danmarks Have, har mange maleriske naturområder I kan opdage under jeres ophold i privat sommerhus. Thorø er en lille halvø på ca. 60 ha. Den ligger tæt ved den hyggelige gamle fiskerby Thorø Huse, få km syd for Assens. Fordi Thorø kun er tilgængelig til fods, er det derfor et oplagt mål for vandreture. Der er parkeringsplads med toiletfaciliteter ved Thorø Forsamlingshus. Øen er kendt for sin smukke uberørte natur. Der er offentlig adgang til strandene rundt om øen, men man skal helst blive på stierne på øen.

Lej sommerhus i rolige omgivelser ved Fyns Vestkyst

I Aborg ligger de private sommerhuse på åbne parceller ud til den smalle strand med badebro. Her i det lille og fredelige ferieområde kan I så rigtig nyde stillheden, som kun bliver ledsaget af de små bølgers plasken og mågernes skrig. En ferie i privat sommerhus her ved den Fynske Vestkyst er for alle jer, der selv vil tilrettelægge jeres ferie helet fleksibelt. I privat sommerhus har I altid hurtig adgang til den smukke natur der omgiver jer, de maleriske strande og det krystalklare hav, som glitrer i eftermiddagssolen. Alle ferieboliger i området er indrettet med møbler, fjernsyn, vaskemaske, køkkenudstyr og evt. havemøbler. Efter at mange sommerhuse er blevet moderniseret, vil I se i høj kvalitet af det enkelte sommerhu, hvilket gælder såvel interiør som exteriør. Nyd et ferieophold med hele familien i et pænt privat sommerhus fra sommerhusudlejning.com til en billig lejepris, hele året rundt. Et sommerhus i Aborg er godt isloeret, således regningen for strøm og opvarmning (med el), ikke er så stor, uanset årstiden. Om I vælger en Miniferie eller ophold i flere uger gennem sommerhusudlejning.com, så vil et privat sommerhus altid danne den perfekte ramme om en afslappende, oplevelsesrig og spændende ferie på Fyn. Et sommerhus på vestfyn er oftest opført i træ, og vi har feriehuse i alle størrelser. Prisen vil også variere, men gennem sommerhusudlejning.com finder I lige det rigtige sommerhus til jeres behov og pengepung. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen kan I opnå gode rabatter hos os. Tag jeres hund med på ferie i sommerhus og nyd gåturene langs stranden sammen med jeres bedste ven. Mange hundeejere vælger at leje et passende sommerhus med lukket terrasse eller en indhegnet have gennem sommerhusudlejning.com til en rimelig pris. I Aborg er der aldrig langt til oplevelser for hele familien, og havet er lige i nærheden af jeres sommerhus. For et godt tilbud skal I lige tjekker vores Last minute sommerhus på Fyn.

Seværdigheder i nærheden af Aborg og Assens på Fyn

Når I har valgt sommerhusudlejning i Aborg, er det oplagt at besøge Assens. I bliver ikke trætte af den hyggelige stemning i de brostensbelagte gader, med mange spændende og velbevarede huse. Er i skibsinteresseret, skal I besøge Willemoesgårdens Mindestuer i Assens. Her kan I se en spændende søfartssamling med skibsmodeller, galionsfigurer og gamle våben. Tæt på ligger Ebberup hvor I kan besigtige Middelalderborgen Hagenskov, hvor det bl.a. er muligt at opleve et gammelt fangehul. Gl. Alvernæs, som er en smuk, fynsk herregård med et karakteristisk tårn, er omgivet af park og skov. Området er generelt rigt på herregårde, som f.eks. Wedellsborg, Brahesborg, Krengerup Slot, og Hagenskov Slot. I har rigtig mange aktivitetesmuligheder på Fyn. I kan køre med et veterantog i Faaborg, gå en tur i Assens Miniby eller spille golf på Vestfyns Golfklubs bane nord for Glamsbjerg, og Barløseborg Golfbane befinder sig ved Barløse, kun få km nordøst for Aborg. Besøg den smukke handels- og havneby Fåborg og oplev byens mange museer, de gamle gader og de smukke bindingsværkshuse. Der er en del gallerier og kunsthåndværksteder her ved den Fynske Vestkyst. Besøg Gallerei Bangholm på nordsiden af Helnæs ved Helnæs Byvej. Galleri Sulegården ligger øst for Assens mens Markusholm Gårdbutik ligger nord for Tommerup. Der er også mulighed for at se på gamle ting i Helnæs Antik. Helnæs Gl. Præstegaard danner rammen om et nordisk galleri og atelier. I kan også spille Fodboldgolf ved Skallebølle og få km øst for Assens. Så I finder masser af aktiviteter for hele familien her på vestfyn, og derfor vælger mange også sommerhus i Aborg og omegn.