Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tårup

Tårup Strand på Fyn er et hyggeligt ferieområde med billige sommerhuse

Den lille by Tårup ligger 12 km syd for Nyborg og dermed tæt på Storebæltsbroen. Området Tårup Strand med de mange billige sommerhuse ligger et par km fra selve landsbyen. Her mellem Kongshøj Strand og Slude Strand finder I nemt et godt privat sommerhus til få penge. Her er fred og ro, derfor er området mest besøgt af naturelskere og lystfiskere, som gerne vil have et sommerhus tæt på byen. Tårup har en smal og stenet strand, og hvis I gerne vil bade, er det godt at have badesandaler på. Vandet her ved kysten er lavt og roligt, og mod nord kan I se Storebæltsbroen. Det er muligt at købe dagligvarer til jeres ophold privat sommerhus i Tårup. Det tager kun 10 minutter at køre til handelsbyen Nyborg, hvor I har gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Når I bor i sommerhus ved Tårup Strand, er der ikke langt til de mange seværdigheder i området. Der er for eksempel Herregården Hesselagergård, Broholm Slot, Godset Tiselholt, Anhof Gods i Øksendrup, Lykkesholm Gods, Ryslinge Slot øst for Ringe, Holmdrup Mose, Hjortefarmen ved Gudbjerg, det populære Egeskov Slot med labyrint og bilmuseum. Desuden Godset Rygård, Glorup Herregård med den flotte have og Ravnholt Slot som ligger alle indenfor 30-40 minutters kørsel fra sommerhusområdet ved Tårup Strand. I kan kombinere et ophold i sommerhus ved Tårup Strand med udflugter til de mange godser og slotte i området, en byferie i Nyborg og lystfiskeri langs den Fynske Østkyst.

Nyd den skønne natur omkring Tårup

Området med privat sommerhuse ved Tårup Strand er omgivet af Kajbjerg Skov i nord, som går helt ned til vandet, og Storebælt i øst. Syd for området ligger den smukke Kongshøj Å samt skoven Tårup Lund, og i vestlig retning befinder Godset Anhof sig i Øksendrup. Mange af de i alt 123 Godser, Herregårde og Slotte på Ferieøen Fyn befinder sig i den østlige del af øen, så der er rigtig meget at se på. Selvom mange af disse smukke bygninger ikke er offentlig tilgængeligt, så er der dog adgang for offentligheden til mange af slottenes parker og haver. For eksempel kan det godt svare sig at besøge det store Krengerup Gods, som befinder sig ca. 2 km fra Glamsbjerg, og ligger midt i Krengerup Skov. Der er gratis adgang til godsets parkanlæg på afmærkede ruter. Ravnholt Slot, nordøst for byen Ringe ligger ved en smuk Bøgeskov. Lindeskovdyssen som befinder sig vest for Ørbæk, er Danmarks længste langdysse. Nyd også det smukke kuperede landskab ved Magelund i nærheden. Tag på en spadseretur langs Vejstrup Ådal, som ligger ½ times kørsel syd for jeres sommerhus ved Tårup Strand. Husk at tage picknick kurven med, når I er på udflugt i det Fynske, og nyd freden i den smukke natur.

Lej et billigt privat sommerhus i Tårup på Fyn

Vores sommerhuse ved Tårup Strand ligger i et 400 meter bredt område bag den smalle, stenede strand. Der er gode betingelser for lystfiskere fra kysten i området. Såvel de store som de små billige sommerhuse befinder sig på grønne og åbne sommerhusgrunde med lidt buskads. Mange sommerhuse er relativ nye og er bygget i træ, men der kan være sommerhuse her på Østfyn af forskellige typer, størrelser og prisklasser. På Østfyn kan I leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com til en Miniferie eller på ugebasis. En stor del af vores gæster tager deres børn og hund med på ferie i et privat sommerhus. De er I altid velkomne hos sommerhusudlejning.com, som tilbyder private sommerhuse, der er velegnet til et ophold med hund. Ofte har disse huse en indhegnet have eller en lukket terrasse, hvor børn og hund kan boltre sig. Vores sommerhuse ved Tårup Strand er indrettet med møbler, nyere køkkenudstyr og havemøbler, og I finder let et sommerhus, som er renoveret. Flere og flere private sommerhuse er i dag også energivenlige. Hvad med at prøve en 2-ugers Sparferie hos sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen, hvor I kan opnå gode rabatter? Hvis I allerede har pakket kufferten og kan afrejse med kort varsel, vil vi anbefale jer at tjekke vores Last Minute Tilbud, hvor I endda kan finde et luksus sommerhus med spa til en billig pris hos sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner omkring Tårup

Det er oplagt at besøge Tårup Kirke, som blev bygget af landsbyens håndværkere. Kirken er fra 1883, og er dermed en ikke særligt gammel kirke. På de kanter skal I også besøge Kongshøj Mølle, som stadig er i drift. Ved møllen er der en mølledæmning, en mølledam og et endda et vandfald. For at fiskene kan passere, er der for nylig blevet anlagt en vandpassage med fisketrappe ved Møllen. Damestenen som ligger nord for Hesselager og kun ca. 10 km syd for Tårup Strand, er en ca. 1000 tons tung sten af gnejs, som er ført hertil under den sidste istid. I mange større byer på Fyn er der hele sommeren bagagerums- og loppemarkeder, både for børn og voksne. Som regel er der også søndagsåben i butikkerne om sommeren. På Fyn er der et hav af seværdigheder. Et besøg i Den Fynske Landsby syd for Odense er en spændende oplevelse for hele familien. Det er en levende landsby med masser af historie og teater. Lystfiskere der bor i sommerhus ved Tårup Strand har gode muligheder for fangst langs den Fynske østkyst. Kyststrækningen fra Kerteminde til Nyborg er præget af meget sandet bund med dybe tangfyldte huller tæt ved kysten, og især ved højvande kan I her opleve gode fangster. Nyborg er en hyggelig by med gamle, nænsomt renoverede huse, Nyborg Slot og volde som indbyder til en vandretur. Fra jeres sommerhus i Tårup tager det kun 10 minutter at køre til Nyborg. Når I er på ferie i sommerhus på Fyn skal I endelig aflægge et besøg i H.C. Andersens By Odense. Hold ferie i et billigt dansk sommerhus på skønne Fyn.