Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Langø, Nordfyn

Langø ligger på nordvestsiden af halvøen Hindsholm, der er kendt for sin enestående natur og sit rige dyreliv.

Lige syd for Fyns Hoved, og midt mellem hav og fjord, ligger dette dejlige ferieområde med uspoleret natur, strand, et rigt fugleliv og gode fiskemuligheder. Hindsholm byder desuden på maleriske landsbyer, store herregårde og flere fortidsminder.
Der er indkøbsmuligheder i byen Martofte, 5 km fra Langø, og 16 km væk ligger den hyggelige handelsby Kerteminde, hvor I kan shoppe, spise og gå på sightseeing.

- Langø, Nordfyn

Yderst på nordspidsen af Hindsholm ligger galleriet 'På Hovedet'. Galleriet er kombineret med atelier, restaurant, cirkusinspiration og skøn beliggenhed.
Mellem Langø og Fynshoved finder I Mårhøj Jættestue, som er Danmarks største gravhøj.
Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret hollandsk vindmølle, som i sommerperioden er i drift (11 km).
Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og charmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spændende forretninger, spisesteder og seværdigheder. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage (16 km).