Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hasmark

Hasmark er et populært ferieområde med sommerhuse på Nordfyn

Hasmark Strand er kendt for sommerhusudlejning, og er et meget besøgt område med private sommerhuse på Nordfyn. På grund af de rolige vandforhold og en sandstrand med lidt sten er denne strand meget børnevenligt og med gode legemuligheder. Stranden er også tilgængeligt for handicappede og familier med barnevogne. Foruden de mange feriegæster som lejer privat sommerhus ved Hasmark kommer der en del familier hertil fra Odenseområdet til et weekendophold eller Last Minute. Ved stranden er der en iskiosk og indkøbsmuligheder. Handelsbyen Bogense har rigtig mange aktiviteter som golfklub, minigolf, svømmehal, butikker, restauranter og caféer. Her er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder.

Naturen i Hasmark

Nordfyn er ensbetydende med hedelandskab, mange skove, romantiske herregårde og slotte samt idylliske landsbyer. Den enestående natur på Nordfyn indbyder feriegæsterne til lange spadsere- og cykelture. Det lange dige ved Hasmarks kyst egner sig godt til lange spadsereture. Overalt på Fyn er der aktiviteter og attraktioner til hele familien. Den største naturlegeplads er Gåsebjergsand som ligger i nærheden af Faaborg. Her er der legepladser til alle aldersgrupper, samt bålplads og shelters mod regnen. Grusgravene fra Tarup Davinde er i dag en fritidspark hvor I kan gå ture, fiske og udforske naturen. Husk at tage en madkurv med, hvilket jo er nemt, når I lejer sommerhus.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Også i Hasmark bliver mange private sommerhuse udlejet gennem sommerhusudlejning.com til feriegæster der ønsker en afslappende ferieuge samtidigt med at de har mulighed for at udforske den smukke ø Fyn. Gennem de seneste mange år har sommerhusudlejning været den fortrukne måde hvorved turisterne lejer deres sommerhus her i området. Derfor dukker der hele tiden nye aktiviteter op. En del hundeejere holder ferie i sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Stranden ved Hasmark indbyder til lange gåture, også med hund. Mange hundeejere foretrækker at leje privat sommerhus om foråret og efteråret fordi der på disse tidspunkter er fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Endvidere er det udenfor sæsonen også stor sandsynlighed for, at I kan finde billige sommerhuse. Dette uanset om det er et billigt sommerhus eller det er et luksus sommerhuse med mange faciliteter. Miniferie er populært, og vi ser også mange besøgende, som finder sommerhus Last Minute i Hasmark.

Aktiviteter og attraktioner omkring Hasmark

Storbyen Odense er også H.C. Andersens fødeby. Hans barndomshjem er i dag et museum med den største samling af private genstande og artefakter af denne verdensberømte børnebogsforfatter. I Odense er det ikke alt der går op i røg, for Dansk Jernbanemuseum som ligger lige ved siden af hovedbanegården i Odense er en spændende oplevelse for hele familien. Et lille modeltog kører de små gæster gennem hele museumsområdet. De feriegæster der har bensin i blodet vil sikkert gerne besøge Det Europæiske Automobilmuseum i Odense. Her kan I se på biler, motorcykler og legetøjsbiler af enhver slags. Skulle det regne en af dagene kan I altid gå en tur i Løvens Hule som er en overdækket legeplads i Odense. Gyldensteen Slot ved Bogense, hvis hovedbygning er opført i 1630, ligger på et voldsted som er omgivet af brede voldgrave. Stedet hed tidligere Enggård som ejedes af den franskfødte Jean Henri Huguetan fra 1719. Gården blev optaget i den danske grevestand under navnet Gyldensteen. Selve avlsbygningerne nedbrændte i 1960. Det er i dag kun porthusene der står tilbage. Stedet er privat men der er adgang til stierne i de omliggende skove. Vikingerne var hedninge som ofte gav deres døde gaver med i graven. Det var typisk dagligdags redskaber eller perler og våben. I Otterup har man fundet knive, nøgler og spænder i bronze men også madofre. I Danmark kender vi ikke så mange steder med denne type gravgaver, men vikingerne i Otterup var åbenbart glad for mad. Tag på en spadseretur ad Den Grønne Sti nær udgravningsstedet ved Horsebækvej og gå på en tidsrejse i vikingetiden. Fra jeres sommerhus ved Hasmark kan I også tage på en tur til Otterup Museum som befinder sig i byens ældste hus. Den blev i 1722 opført som fattighus og hospital for sognets gamle beboere. Museets skiftende udstillinger giver jer et godt indtryk af livet på Nordfyn, fordi mange af de udstillede effekter er blevet fundet her på Nordfyn. Vælg sommerhusudlejning i Hasmark, og vær tæt på natur, strand og seværdigheder.