Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gultved

I Gultved kan I opleve ægte midtfynsk landsbyidyl.

Gultved er beliggende i et roligt og naturskønt landskab i et skønt hjørne af Fyn, tæt ved Ringe og Egeskov Slot. Området er rigt på dejlig natur, bindingsværkshuse, slotte, herregårde, fortidsminder, aktivitetstilbud og seværdigheder, og en kort køretur bringer jer til handelsbyer med forretninger og spisesteder, dejlige badestrande samt Fyns mange, spændende attraktioner.

- Gultved

På det imponerende Egeskov Slot ved Kværndrup kan I opleve flere smukke haveanlæg - bl.a. en fuchsiahave og en renæssancehave, en kæmpe labyrint og flere museer, som f.eks. et veteranmuseum, et motorcykelmuseum, et købmandsmuseum, et legetøjsmuseum, et dukkehusmuseum og et Falckmuseum (4 km).
Ringe Museum viser en udstilling om egnens fortid og lokalbefolkningens hverdag (4 km).
Det idyllisk beliggende Broholm Gods ved Gudme er en af landets ældste herregårde. Ved den sydlige voldgrav kan I besøg en museumsbygning med en oldtidssamling, som består af 70.000 flint-, sten-, bronze- og jerngenstande, fundet på Broholms marker. Den sengotiske hovedbygning er renoveret og ligeledes åben for besøgende (18 km).