Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bro Strand

Ferie i sommerhus ved Bro Strand er ideelt for alle aldersgrupper

Feriehusområdet Bro Strand ligger sammen med Varberg Lystbådehavn i den nordvestlige del af øen Fyn. Området med de mange private sommerhuse har en flot beliggenhed mellem strand, skov og marker. Det er et meget fredfyldt område, og de rolige vandforhold i denne del af kattegat gør stranden meget børnevenligt. En Ferie i sommerhus ved Bro Strand med sine mange aktiviteter og naturoplevelser er ideelt for alle aldersgrupper. Den maleriske landsby Bro har også i dag mange gamle huse med bindingsværk og bondegårde. Der er en lille købmandsforretning i landsbyen, hvor I kan forsyne jer med de mest nødvendige ting til jeres sommerhus. Der er kun 14 km til den hyggelige handelsby Bogense. Her er indkøbs- og shoppingmulighederne rigtig gode, og I vil møde en del specialforretninger, restauranter og butikker.

Naturen ved Bro Strand på Fyn

På jeres spadseretur gennem skovområdet Nyhaven i nærheden af Skåstrup, møder I en del oldtidsgrave. Det er en særlig flot naturoplevelse at besøge Æbleø, som ligger tæt ved Bogenses kyst. Når der er lavvandet kan I vade de 2 km gennem knæhøjt vand over til øen. Æbleø har sit navn, fordi der vokser mange vilde æbler på øen. Men på jeres spadseretur på Æbleø møder I måske rådyr og mange forskellige fuglearter. Faktisk har hele Nordfyn en fantastisk smuk og afvekslende natur. Rundt om i landskabet på Nordfyn er der på marker og i skove placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten, som I kan udforske. Oplev under jeres ferie i sommerhus ved Bro Strand de flotte parkanlæg omkring mange slotte på Fyn.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Som regel ligger de fleste sommerhuse i gåafstand til stranden. Mange feriegæster der vælger sommerhusudlejning, har også medbragt deres hund, og de nyder at gå ture på stranden ved Bro Strand med deres bedste ven. Et ferieophold i privat sommerhus ved Bro Strand giver jer friheden til at bestemme det hele selv. I kan sove ligeså længe I vil og spise når det passer jer. Om det er et lille, rustikalt, hyggeligt og billigt sommerhus eller et rummeligt og moderne luksus sommerhus med alle finesser, så finder I sikkert et sommerhus efter jeres smag ved Bro Strand. Specielt hvis I vælger vored Last Minute sommerhusudlejning, er det nemt at finde billige sommerhuse i Bro Strand.

Aktiviteter og attraktioner

I storbyen Odense finder I børnebogforfatteren Hans Christian Andersens barndomshjem. Det tager fra jeres sommerhus i Bro Strand kun 30 minutter at køre til Odense, hvor I kan opleve eventyrenes verden eller ser på når dyrene i Odense Zoo bliver fodret. I Friluftsmuseet Den Fynske Landsby kan I opleve, hvordan en landsby så ud i det 19. århundrede. Gå på en tidsrejse tilbage til en landsby, som den så ud på børnebogsforfatteren H.C. Andersens tid med bindingsværk, gadekær, haver, husdyr og opdyrket agerjord. I Odense skal I også se Carl Nielsen Museum med en udstilling af den berømte komponist og hans hustru billedhuggeren Anne Marie Nielsen. Er det middelalderen der har jeres interesse, så er der fra jeres sommerhus ikke langt til renaissance slottet Harridslevgaard ved Bogense. På Fyen er der rigtig mange slotte I kan besøge. Der er hele 123 slotte og herregårde på denne smukke ø. Besøg Skovsgaard Gods som er en økologisk herregård, hvor alle er velkomne. Skovsgaard Gods ejes i dag af Danmarks Naturfond, som er tæt knyttet til Danmarks Naturfredningsforening. Gå en tur på vandrestierne, som leder jer gennem skove og marker i de smukke omgivelser. Oplev under jeres ferieophold i privat sommerhus det smukke Egeskov Slot på Sydfyn med Danmarks smukkeste have. Der er legeplads og fire spændende labyrinter samt udstillinger med veteranbiler, motorcykler og dukkehuse. Egeskov Slot er en oplevelse for hele familien. I kan også besøge Holstenshuus Slotspark. Til parken som er privat er der offentlig adgang. Slotsparken blev anlagt som en rokokohave i 1753. Det store Krengerup Gods som befinder sig ca. 2 km fra Glamsbjerg ligger midt Krengerup Skov. Der er gratis adgang til parken på afmærkede ruter. Om sommeren er der mulighed for at opleve slotskoncerter. Sommerhusudlejning for hele familien på Fyn.