Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Korinth

Hold ferie i en aktiv landsby i hjertet af Sydfyns smukke natur.

Korinth er beliggende på det naturskønne Sydfyn, omgivet af søer, skov, rhododendron og Brahetrolleborg Slot. Den smukke beliggenhed førte i 2005 til, at Korinth blev kåret som årets landsby. Korinth er blandt andet kendt for sine mange rhododendrons, som forskønner hovedvejen samt byens haver samt Brahetrolleborg Slotshave. Ved Korinth finder I desuden Fyns største sø Arreskov sø, Renæssanceborgen Arreskov samt Brahetrolleborg Slot, Slotshave og Slotskirke, som blev bygget af en munkeorden i 1200-tallet. Landsbyen er ligeledes omgivet af Fyns største skovareal.
Der er gode indkøbsmuligheder i Korinth og 9 km herfra ligger Fåborg, som byder på byliv, badestrande, kultur, indkøbs- og spisemuligheder.

- Korinth

Besøg den gamle rhododendronpark ved Brahetrolleborg Slot. Parken blomstrer sidst på foråret og er et eventyrligt smukt syn fra maj til august.
Kaleko Vandmølle er Danmarks ældste, fungerende vandmølle, som ligger meget naturskønt i sine oprindelige omgivelser (8 km).
I Fåborg finder I et idyllisk købstadsmiljø med brostensbelagte gader, smukke byhuse og gamle købmandsgårde samt en hyggelig og livlig havn. Her kan I blandt andet besøge Fåborg Arrests fængselsudstilling, Fåborg Miniby, Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst og den smukke købmandsgård Den Voigtske Gård (9 km).