Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sandager Næs

Sandager Næs ligger på Vestfyn i rolige og naturskønne omgivelser

Ferieområdet Sandager Næs ligger på det vestlige Fyn ved Lillebælt nord for byen Assens og øst for øen Bågø. Det er et ideelt feriested for de, der gerne vil fiske, vandre, cykle eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser. Fra Sandager Næs er der kun 10 km til den charmerende gamle købstad Assens. Der er mulighed for dagligvareindkøb til jeres ophold i sommerhus i Sandager Næs. Ellers byder den flotte by Assens på gode indkøbsmuligeder samt restauranter og caféer. Stranden ved Sandager Næs er med mange små sten men vandet ved kysten er lavt og roligt. Havbunden kan godt være lidt stenet, så det kan godt være en fordel at have badesandaler på når I skal en tur i vandet. Midt på stranden ved Sandager Næs er der en 50 meter lang badebro. Et perfekt sted for en tur i sommerhus for hele familien.

Naturen omkring Sandager Næs på Vestfyn

Sandager Næs med de mange sommerhuse er omgivet af Camping Sandager Næs og et vådområde i nord og Orelunds Skov og Barløse Skov i øst. Mod syd ligger Smedeskov og byen Assens og mod vest er lillebælt med den smukke ø Bågø, der har en færgeforbindelse fra Assens. Lystfiskere i sommerhus har gode muligheder her ved Lillebælt. I den nordlige del af den smalle strømfyldte Lillebælt er der masser af fiskemuligheder. Gals Klint og Strib Fyr er de mest kendte fiskesteder, men også steder som Røjle Klint og Stavrs Hoved er rigtig gode. Ellers er der muligheder for havfiskeri fra nogle fiskerihavne, og der er også en del fiskesøer på Fyn med mulighed for en god fangst. Hvis I er til romantiske haveanlæg, så er Sanderumgårds have det perfekte sted for en hyggelig picnic i det grønne.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Sandager

Området med moderne og velbeliggende sommerhuse ved Sandager Næs er omgivet af dejlige landskaber med skove, kysterarealer og et fuglereservat. Det ligger i et 400 meter bredt bælte bag kysten. Fra jeres sommerhus er der således kun få minutters gang til stranden som har det Blå Flag. Såvel dyre som billige sommerhuse har en god placering i det åbne flade landskab omgivet af prydbuske og små træer. Her er der hverken gadelarm eller anden støj, der forstyrrer jeres ferie men kun lyden af bølgeskvulp ved stranden og duften af hav. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et almindeligt privat sommerhus til hele familien til billigt. Hvis I har mulighed for at rejse med kort varsel, kan I også finde billige sommerhuse med vore Last Minute Tilbud. Især om foråret og om efteråret har I gode betingelser for at finde et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner

Området omkring Sandager Næs er rig på herregårde og slotte, som f.eks. Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg og Hagenskov Slot. På middelalderborgen Hagenskov ved Ebberup, 14 km fra Sandager Næs, er det muligt at opleve et gammelt fangehul. Frydenlund Fuglepark ved Tommerup, som ligger 30 km fra Sandager Næs, er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden. Der er også vandhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som fører jer under store gamle træer og ud på den åbne savanne. Oplev Havnefesten i Kerteminde i den 1. uge i august og der er også mulighed for at lytte til god musik i Odense, når der om sommeren er Torsdagskoncerter. I de fleste større byer på Fyn er der Torvedage og Loppemarkeder hele sommeren igennem, og hvis I er til Jazzmusik, kan I besøge Middelfart Jazz Festival sidst i juli. På de større strandområder på Fyn er der om sommeren også en del Beach Volley Events. Vores medarbejdere hos sommerhusudlejning.com giver jer gerne oplysninger om arrangementer på Fyn. Lundeborg Jernaldermarkedet ved Hesselager er en tilbagevendende begivenhed, der fører jer på en tidsrejse tilbage til Vikingetiden. Herregården Brahetrolleborg har en meget smuk beliggenhed ved byen Faaborg. Den danner hvert år rammerne omkring en Heste- og Ponyskue. I har også mulighed for at køre med et veterantog fra Faaborg. Det er en afslappende tur gennem det smukke sydfynske landskab. I starten af oktober danner Hindsgavl Slot og Halvøen Hindsgavl rammen omkring den årlige Hubertusjagt. Men også Faaborg Folkefestival i den 1. uge i oktober er en dejlig musikalsk oplevelse for hele familien. Odense Kulturnat som finder sted i oktober er en hygglig begivenhed også for børn med markeder, musik og teater. Farmand bliver sikkert glad, når der er Øllets Dag i Odense i september. Find et billigt sommerhus til hele familien i det naturskønne Sandager Næs på vestfyn.