Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ristinge

Ristinge på Langeland er en af Danmarks naturperler

Midt i det lille danske ørige ligger naturperlen Langeland. Ristinge er et populært feriested indenfor sommerhusudlejning, som ligger i den sydlige ende af Langeland, og om sommeren er der mange solskinstimer og kun lidt nedbør samt pæne badetemperaturer. I Ristinge finder I en af de bedste sandstrande på Fyn, Ja i Danmark. Der er hele 10 km hvidt sandstrand, hvor I kan gå lange ture og tilbringe mange timer under solen i jeres private sommerhus. Det rolige og klare vand og den bløde havbund her i den sydlige Østersø indbyder til svømmeture. Derfor er Ristinge især om foråret og om sommeren et yndet feriested for familier med børn, som naturligt nok vælger sommerhusudlejning som ferieform. Når I skal købe ind til jeres private sommerhus i Ristinge, er det en god ide at køre nordpå til Rudkøbing. Det tager ca. 20 minutter at køre til Rudkøbing, hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Naturen i Ristinge på Fyn

Stejle sandklitter, grønne marker, lange hvide sandstrande og det azurblå hav venter på jer. Det biver fortalt, at den nationalromantiske digter Adam Oehlenschlager har fået sin inspiration til den danske nationalsang på Langeland. I midten af dette naturparadis ligger den idylliske ferieby Ristinge. Landskabet omkring Ristinge er på mange måder sådan som Oehlenschläger har beskrevet Danmark. Bløde bakker og enge, bøgeskove og det indbydende blå hav præger dette område med private sommerhuse. Her er jeres ferie i sommerhus på alle årstider en succes. Langeland er en smuk ø, hvor der bl.a. er en del små søer. Lystfiskere er meget glæde af øen med gode muligheder for at fange en fisk til aftensmaden i det valgte sommerhus.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Langeland ligger tæt ved Tyskland, og derfor er det nemt at finde frem til sommerhusområdet i Ristinge. Når man bor i et privat sommerhus i Ristinge, kan man under sit ophold gøre lige som det passer én. De hyggelige sommerhuse i Ristinge har forskellige størrelser og udstyr. Her hos sommerhusudlejning.com kan I leje alt fra traditionelle, billige sommerhuse til store luksus sommerhuse med spa og pool. Hele året igennem kan I leje billige sommerhuse til gunstige priser, og især om foråret og om efteråret er priserne for de private sommerhuse noget lavere. Når I bor i sommerhus bestemmer I det hele selv, og så er naturen lige foran døren. Vores sommerhuse i Ristinge ligger tæt ved skov og strand, og derfor har I nem adgang til den romantiske natur på Langeland. Det er nemt at komme til Ristinge, så derfor er der mange, som finder et billigt sommerhus, ved at vælge vores Last Minute service.

Aktiviteter og attraktioner

Et morgenmenneske har gode muligheder for at gå til Ristinge Havn for at købe frisk fanget fisk tidlig om morgen. Ristinge Havn er en hyggelig og gæstfri fiskerihavn med en god atmosfære og plads til små sejlbåde. Her kan I købe alt godt fra havet såsom ål, havørreder og fladfisk til en gunstig pris. I kan selvfølgelig også selv prøve lykken og fange en flot fisk ved kysten eller i en af de mange fiskesøer på Langeland. I Tryggelev ved Humble kun få km fra jeres sommerhus ligger Langelands Lystfiskersø. Sydsiden af Ristinge Halvøen består af en 30 meter høj og 2 km lang kridklint. Her kan i gå ture langs klinten og nyde udsigten fra den høje ende. Omkring Ristinge er der et landskab, som indbyder til vandre- og cykelture. Vi kan godt anbefale et besøg på Herregården Skovsgaard som har flere museer. For eksempel er der et vognmuseum med gamle hestevogne. Frem for alt bliver der drevet økologisk landbrug på Skovsgaard, som er offentlig tilgængeligt. Entreen til museet på Skovsgaard er ikke for dyr og for børn og unge op til 18 år er der gratis entré. I hovedhuset og de tilstødende bygninger befinder sig de forskellige udstillinger og museer. Herregården Skovsgaard er åben fra maj til oktober. Når I bor i sommerhus i Ristinge, skal I besøge Valdemars Slot, som ligger på øen Tåsinge. Valdemars Slot blev opført mellem 1639-1644 til grev Valdemar Christian. Han var søn af kong Christian IV. Slottet blev på et senere tidspunkt overtaget af søhelten Niels Juel. Svendborg er en meget flot by, hvor der er meget at se på. Overalt på Fyn og Øerne bliver der sommeren igennem afholdt bagagerumsmarkeder, festivaler, udstillinger, kulturnatter, kræmmermarkeder og koncerter. Besøg naturperlen Ristinge på Fyn, og få en uforglemmelig ferie i sommerhus.