Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gudbjerg

Gudbjerg er beliggende 9 km inde i landet bag Lundeborg på Fyns sydøstkyst, og omgivet af idyllisk natur.

Den lille landsby Gudbjerg ligger i et roligt og naturskønt landskab i et skønt hjørne af Fyn. Området er rigt på badestrande, dejlige naturområder, slotte, herregårde og kulturminder.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Gudme, og kun 13 km herfra ligger Svendborg, som byder på et utal af forretninger, spisesteder, aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

- Gudbjerg

På Broholm Gods, en af landets ældste herregårde, udstilles en spændende oldtidssamling, som består af 70.000 flint- og stensage samt bronze- og jerngenstande, fundet på Broholms marker (5 km).
Hesselager Kirke er bemærkelsesværdig med sine halvbueformede gavle. Samme udsmykning ses på det smukke Hesselagergård Gods, som er omgivet at vand (8 km).
9 km mod syd ligger Vejstrup med den idylliske Vejstrup Vandmølle og Vejstrup Ådal.
Det lille fiskerleje Lundeborg har en dejlig strand samt en mindre lystbåde- og fiskerihavn med et charmerende miljø. Her er det muligt at købe fisk direkte fra fiskerbådene (9 km).
Det smukke Egeskov Slot betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. På stedet finder I også park, labyrint, legeskov og hele fem museer. Hestevogne, biler og fly er nogle af udstillingsgenstandene (10 km).