Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Svanninge

Svanninge ligger ved de naturskønne Svanninge Bakker på Sydfyn, 3 km nord for Fåborg.

Sommerhusområdet ved Svanninge ligger i et af Fyns smukkeste områder, Svanninge Bakker, med en enestående udsigt over vidtstrakte områder og med Lillebælt i horisonten. Naturen, der omgiver Svanninge, er præget af dejlige skovområder, søer, fine badestrande og et fuglereservat.
Svanninge ligger centralt placeret på Fyn, og derfor er der kort afstand til større byer, aktiviteter og seværdigheder for hele familien.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, men blot 3 km herfra ligger den gamle, hyggelige købstad Fåborg, hvor I finder et livligt handelsliv, små hyggelige gader, mange kunsthåndværkere, flere kulturelle seværdigheder samt gode spisesteder.

- Svanninge

Grubbe Mølle ved Svanninge er en nyrestaureret hollandsk vind- og vandmølle i drift. Her males stadig korn og der informeres om arbejdet og historien bag møllen.
I den gamle købstad Fåborg kan I opleve den hyggelige stemning og besøge nogle af byens mange seværdigheder, som f.eks. den smukke købmandsgård 'Den Voigtske Gård', resterne en fæstning fra middelalderen, Blomsterhaven Strandlyst, Fåborg Arrests fængselsudstilling, Fåborg Miniby, Fåborg Byhistoriske Arkiv og Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst (3 km).
På det nærliggende Hvedholm Slot findes en vinkælder og en butik med kunsthåndværk (4 km).
Kaleko Vandmølle ved Fåborg er Danmarks ældste fungerende vandmølle, som ligger meget naturskønt i sine oprindelige omgivelser (6 km).
I Horne findes Fyns eneste rundkirke, der er bygget som befæstningskirke omkring år 1100 (6 km).