Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Spodsbjerg

Spodsbjerg er en gammel, stemningsfuld fiskerby på østkysten af Langeland

Midt i det lille danske ørige og sydøst for øen Fyn ligger naturperlen Langeland. Den lille ferieby Spodsbjerg ligger midt på østsiden af den smukke ferieø Langeland. Det hyggelige område med private sommerhuse ved Spodsbjerg ligger naturskønt og familievenligt syd for havnen. Spodsbjerg har en lille idyllisk fiskerihavn, en lystbådehavn samt en færgehavn med forbindelse til Lolland. Der er i Spodsbjerg spisesteder samt mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus, og kun 9 km herfra mod vest ligger Langelands 'hovedstad' Rudkøbing med mange aktivitetstilbud og shoppingmuligheder i de mange butikker. Langeland har nogle af de flotteste sandstrande i Danmark. Området med sommerhuse ligger bag de lave klitter og tæt ved den flotte sandstrand. Det rolige og klare vand og den bløde havbund her ved østkysten af Langeland indbyder til svømmeture og strandliv for hele familien. Derfor er Spodsbjerg om foråret og om sommeren et yndet feriested for familier med børn der tilbringer deres ferie i et privat sommerhus.

Naturen omkring Spodsbjerg

Langelands maleriske sandklitter, frodige marker, lange hvide sandstrande og det blå hav venter på jer. Feriestedet Spodsbjerg er omgivet af det azurblå hav i øst og skovene omkring Tranekær i nord. Mod vest ligger havnebyen Rudkøbing og Bondegårds Skov. I sydlig retning ligger Skovområderne Næbbeskov og Bønneløkke. Bølgende bakker og enge, små søer og lange hvide strande, bøgeskove og det indbydende blå hav præger området omkring Spodsbjerg og udsigten fra jeres sommerhus. Flere små og hyggelige havne ligger som perler omkring den flotte og aflange ferieø Langeland. I slotsparken på Tranekær Slot som ligger på det nordlige Langeland, finder I 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. På sydsiden af Langeland ligger halvøen Ristinge hvor sydsiden består af en 30 meter høj og 2 km lang kridtklint. Her kan I gå ture langs klinten og nyde udsigten fra det højtbeliggende punkt. På hele Langeland er der områder med skove, bakker, marker og enge som indbyder til vandre- og cykelture.

Sommerhus og strandliv i stemningsfulde Spodsbjerg på Langeland

De spændende private sommerhuse i Spodsbjerg ligger i et 600 meter bredt bælte bag klitterne og få hundrede meter syd for havnen. Fra de bagerste sommerhuse tager det kun 5 – 10 minutter at gå turen til den smukke sandstrand. Husene ligger på grønne sommerhusgrunde med buske og træer, omgivet af levende hegn. Et ophold i privat sommerhus betyder, at I er herre i eget hus og har friheden til at kunne tilrette jeres ferie lige som det passer jer. Uanset om I er et par eller er flere generationer samlet, giver sommerhusudlejning frihed og fleksibilitet til den perfekte ferie. I Spodsbjerg finder I sommerhuse af enhver slags, størrelse og prisklasse. Et sommerhus er godt udstyret, hvilket også er gældende for de billige sommerhuse. Her er ofte en brændeovn, fladskærms tv, og internet. Et sommerhus i dag er moderne og rummeligt, hvor det som regel er opdelt i stue, køkken, badeværelse og soveværelse. I kan booke et weekendophold eller lørdag til lørdag i Spodsbjerg gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I vil spare penge, så kan I også vælge en 2-ugers Sparferie med rabat i privat sommerhus hos os. Når I lejer et sommerhus i Spodsbjerg har I alt det i huset som I har brug for til et dejligt ophold.

Oplevelser på Langeland

Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langelands Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas og sølvtøj. 16 km nord for Spodsbjerg ligger det røde Tranekær Slot. Slottet er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken ligger 'Ticon' med spændende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinder sig i et gammelt bindingsværkshus. Souvenirmuseum Souvenariet ligger i Den Gamle Teaterbygning ved Tranekær Slot på Langeland. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er rigtig, males der økologisk korn. Ved Møllen findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. På Langeland er der et meget aktivt kunst- og kulturliv, da mange kunstnere og forfattere i tidens løb har bosat sig her. Svendborg er en meget flot by hvor der er meget at se på, og når I bor i sommerhus i Spodsbjerg skal I besøge det smukke Valdemars Slot som ligger på Tåsinge. Valdemars Slot er blevet opført mellem 1639-1644 til grev Valdemar Christian som var søn af kong Christian IV. Når I er på ferie i sommerhus ved Spodsbjerg skal I også besøge det spændende museum Langelandsfortet ved Bagenkop på Sydlangeland. Fortet har haft stor betydning under den kolde krig og var bevæbnet med skarp amunition til de store 150 mm kanoner. Vælg sommerhusudlejning i Spodsbjerg og nyd ferien med hele familien.