Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bågø

Lej sommerhus på idylliske Bågø midt i Lillebælt ud for Fyns kyst

Skal I have en speciel ferieoplevelse, skal I vælge sommerhusudlejning på fynske Bågø. Idylliske Bågø er præget af dejlig natur, fred og harmoni. Øen består kun af omkring 30 indbyggere, og er kendt for sine store, velholdte gårde. Øens landsby ligger midt på øen, og ved færgelejet findes en hyggelig, lille lystbådehavn. Øen har desuden en kiosk samt en café, som er åben om sommeren. Skal I lave mad i jeres lejede sommerhuse, skal I huske, at større indkøb kan foretage i Assens. I assens er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder, samt mulighed for besøg af museer, caféer og restauranter. Bågø er ca. 3 km bred og 4 km lang. Den har små søer, en lagune i nord og den lille ø Egholm i nordvest. Området med billige sommerhuse befinder sig i syd, kun 500 meter øst for Bågø Havn, hvor der er en smal strand med badebroer. Et ophold i privat sommerhus på Bågø henvender sig til jer, som gerne vil være væk fra bylivet, gadelarm, industriområder og store menneskemylder. Her kan I så rigtig slappe af, gå ture langs stranden både alene og sammen med jeres hund, sidde på terrassen med en øl eller sidde ved kysten med en fiskestang. Men efter en lille sejltur er der også mulighed for besøg på seværdigheder på Vestfyn. Assens Miniby, Museet Lilleskov Teglværk i øst, Skoda Museum på Krengerup, Øksnebjerg Stenen øst for Assens, Hagenskov Slot i sydøst og Agernæs Saltvandssøer i syd, befinder sig alle ½ times kørsel fra færgelejet i Assens.

Oplev idylliske Bågø ud for Fyn

Den naturskønne ø Bågø er omgivet af Årø i syd og Lillebælt i vest. Mod nord ligger Kongeskov på Vestfyn, mens ferieområderne Aborg og Sandager Næs ligger øst for øen. En enkelt gravhøj på øens sydkyst vidner om, at Bågø har været beboet langt tilbage i oldtiden. Ferieøen Fyn som også kaldes for Danmarks Have, har mange maleriske naturområder, som I kan opdage under jeres ophold i privat sommerhus. Hele vejen omkring Fyn ligger der øer, både store og små. Nogle er beboede og andre ubeboede. Der er 96 øer i alt, hvoraf de fleste befinder sig syd for Fyn. I kan opleve øerne til vands eller til lands. Hver ø har sin egen særlige kendetegn. De fleste fynske øer har været beboet siden stenalderen, hvilket de mange stenalderbopladser, stendysser og gravhøje vidner om. Torø er en lille halvø på ca. 60 ha. Den ligger tæt ved den hyggelige gamle fiskerby Thorø Huse, få km syd for Assens. Torø er kun tilgængelig til fods, og derfor et oplagt mål for gåture. Golfere som vælge at bo i privat sommerhus på Bågø, kan glæde sig over Vestfyn Golfklubs bane nord for Glamsbjerg og Barløseborg Golfbane, som befinder sig ved Barløse. I det Sydfynske Øhav kan I udøve mange aktiviteter. I kan opleve området ved havkajak, dykning, undervandsjagt, ridning, vandring, cykling, wind- eller kitesurfing, lystfiskeri, klatring og sejlads.

Tag på øferie i privat sommerhus på Bågø

På ferieøen Bågø ligger de private feriehuse i en række langs stranden, kun få hundrede meter øst for havnen. Parcellerne gå helt ned til stranden med badebroer og de mange træer giver læ mod vinden. Glæd jer til sejlturen, når I er på vej til jeres lejede sommerhus for første gang. Gå en tur langs stranden når I har pakket ud og nyd bølgernes plasken og vinden i trætoppene. I opholder jer nu i et sommerhus, som har alt det I har brug for til et vellykket ophold. Vi har ferieboliger i alle prisklasser, men vi lægger vægt på, at vores feriehuse også er billige. Det endda uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mange sommerhuse er blevet enerigforbedret, så derfor er det ikke dyrt at opvarme set almindeligt sommerhus uanset tid på året. Et sommerhus her har gennemgået vores omfattende kvalitetstjek, og vi udlejer vores sommerhuse med prisgaranti. Nogle sommerhuse som I kan leje gennem sommerhusudlejning.com er indrettet som lystfiskerhuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fiskene. En ferie i privat sommerhus ved Lillebælt er for alle jer, der selv vil tilrettelægge jeres ferie flekisbleet, og måske ønsker en god øoplevlese i et dansk sommerhus. I privat sommerhus har I altid hurtig adgang til den smukke natur der omgiver jer, de maleriske strande og det krystalklare hav, som glitrer i solen. I kan leje et sommerhus ved den Fynske Vestkyst i et page eller fra lørdag til lørdag. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen, finder I nemt et billigt sommerhus, da der er 30% rabat. Den dejlige ø Bågø danner den perfekte ramme omkring en afslappende naturferie midt i Lillebælt.

Aktiviteter og attraktioner på og i nærheden af Bågø

Bågø Kirke ligger på den nordlige del af øen, og har en enkel og smuk arkitektur. Besøg det fredede fyr på øens østlige del, som er et af landets ældste. Fyret er bygget i 1816, og det kan ses vidt omkring. Tag færgen til den gamle købstad Assens, som med sin smukke brostensbelagte gade, købmandsgårde og bindingsværkshuse absolut er et besøg værd. Mands Samling er et kulturhistorisk museum, som er indrettet i en stemningsfuld købmandsgård. I Assens Miniby ved Skovanlægget kan I opleve Assens omkring år 1900, i mini format. I kan også spille Fodboldgolf ved Skallebølle og få km øst for Assens. Frydenlund Fuglepark ved Tommerup, som ligger 30 km fra Assens, er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden. Der er også vandhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som fører jer under store gamle træer og ud på den åbne savanne. Området her ved den Fynske Vestkyst er rig på herregårde og slotte, som f.eks. Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg og Hagenskov Slot. I de fleste større byer på Fyn er der Torvedage og Loppemarkeder hele sommeren igennem og hvis I er til Jazzmusik kan I besøge Middelfart Jazz Festival sidst i juli. Oplev under jeres ferieophold det smukke Egeskov Slot på Sydfyn, som har Danmarks smukkeste have. Der er legeplads og flere spændende labyrinter samt udstillinger med veteranbiler, motorcykler og dukkehuse. Egeskov Slot er en oplevelse for hele familien. Fyn Rundt er en tilbagevendende maritim begivenhed, hvor I kan beundre de flotte sejlskibe i mange forskellige havne rundt omkring øen. Vælg sommerhus på Bogø midt i lillebælt, og nyd den naturen og det rolige tempo.