Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Humble

Sommerhusudlejning med historie i Humble på Langeland

Humble er en lille by på den sydlige del af ferieøen Langeland som har sommerhusudlejning, nogle butikker og en kro. Fra Humble Kirke kan I kaste et blik ind i fortiden, for ved kirken er der en gravhøj med 77 store sten. Humble er også navnet på en berømt ost i Danmark, og i byen er der en specialforretning, hvor I kan købe ost og vin til jeres ophold i sommerhus. På Humble Kro kan I få serveret syddansk gastronomi. Humble Kirke har sin egen historie, hvor der i denne senromaniske bygning blev fundet kalkmalerier under renoveringsarbejdet. En af de 2 klokker i kirketårnet hører til de ældste på Langeland. Klokken blev støbt i 1450, og bærer våbnet af Kong Erik von Pommern.

Naturen i Humble på Langeland, Fyn

Store dele af Sydlangeland er i dag fuglereservat. Tryggelev Nor og Ristinge Klint i syd indbyder til lange gåture. Ikke langt fra jeres private sommerhus ligger den lille herregård Skovsgaard ved Lindelse, som har et museum og et naturværksted der er et besøg værd. De fleste slotte og herregårde på Fyn har også smukke haver og parkeanlæg. På Sydfyn finder I Egeskov Slot som foruden sine museer har vel nok Europas smukkeste historiske haver. Egeskovs renæssancehaver kan med sine smukke sirlige hække og labyrinter dateres helt tilbage til 1700-tallet. På Egeskov er der i alt ca. 8 km med hæk som regelmæssigt bliver klippet. Alle havens planter kan desuden købes i Egeskovs eget væksthus.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Overalt på ferieøen Langeland er der områder med private sommerhuse. Mange af de private sommerhuse ved Humble bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Her på Langeland kan I nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke fynske natur. Et almindeligt, billigt sommerhus ved Humble er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle vores sommerhuse i Danmark er møbleret, og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. En del hundeejere holder ferie i sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Gennem sommerhusudlejning.com kan I også leje sommerhuse som er specielt indrettet til kørestolsbrugere. Vi byder på meget forskelligartede sommerhuse, hvor nogle er af ældre dato, mens andre er renoverede eller nybyggede. Det er altid muligt at finde et billigt sommerhus, hvilket gælder hele året rundt. Det endda med prisgaranti, hvor I ikke kan finde det enkelte sommerhus billigere andre steder. Hvis I vælger Last Minute, finder I som regel billige sommerhuse i Humble, hvor der kan spares op til 40 % på ferien.

Aktiviteter og attraktioner

Meget interessant er den moderne fæstning Langelandsfortet med sine underjordiske kanonbatterier. Langelandsfortet har indtil slutningen af den kolde krig været bevæbnet med skarp ammunition. Overalt på Langeland har kunstnere af enhver slags fået deres base. Besøg nogle at de mange kunsthåndværksteder og gallerier og lad jer inspirere af glaskunst, keramik og malerier. I den Gamle Apotek i Rudkøbing kan I se hvordan et apotek har set ud for 200 år siden. Der er sågar et imponerende gammelt damplaboratorium. Den store samling af sejlbåde på Strynø er et populært udflugtsmål. Det sydfynske er et paradis for lystfiskere. Kysterne langs Fyn og Øerne byder på fantastisk godt fiskeri. Her venter jer mange spændende oplevelser. På Langeland er om foråret højsæson for havørredfiskeriet. Langs hele øen er der fantastisk gode fiskemuligheder. I skal vælge en kystplads efter vindforholdene. Enebærodde og Gabet er gode fiskeområder om foråret og det samme gælder Ærø og Helnæs samt Torø. Enebærodde er en rigtig god sommerplads, men man skal gå de 7 km hen til fyrret, hvor det dybe vand og den stærkeste strøm er. De mange muligheder gør området interessant for gæster i sommerhus, der er meget interesseret i lystsfiskeri. Mange sommerhuse er endvidere indrettet dertil. Fyn og Øerne byde på mange seværdigheder, og hvis I gerne vil se på slotte og herregård, så er der over 100 af slagsen I kan vælge imellem. Valdemars Slot ved Svendborg blev opført 1639-1644 til grev Valdemar Christian, som var søn af kong Christian IV. Slottet blev senere overtaget af søhelten Niels Juel. Besøg Ulriksholm Slot. Kong Christian IV overtog i 1616 hovedgården Skinnerup, som ligger i bunden af Kerteminde Nor. I 1632 besluttede kongen at opføre nye bygninger. Tranekær Slot ligger knejsende på en højbanke omgivet af vand. Allerede omkring 1200 blev dele af Tranekær Slot opført som en forsvarsborg. Slottet har tre meter tykke mure. Skovsbo er blevet opført af Erik Hardenberg i 1570. Han var en af Danmarks rigeste mænd og gift med Anne Rønnow. Når I bor i privat sommerhus på Langeland, skal I tage på udflugter og se de mange smukke slotte på Fyn. Den flotte herregård Langesø Slot som stammer helt tilbage fra dronning Margrethe den I. tid blev i sin nuværende form opført fra 1774 – 1778. Den har en smuk beliggenhed ved Langesø. Herregården Egeløkkes nuværende bygninger og landskab er præget af 1800-tallet. Hovedbygningen som stammer fra 1845 er bygget i klassicistisk stil. Grundtvig var huslærer på Herregården Egeløkke fra 1805. Vælg sommerhus i Humble på Fyn, og oplev historiens vingesus.