Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Horne

Besøg naturskønne Horne mellem Bøjden og Fåborg på Sydfyn

Området med billige sommerhuse i Horne ligger tæt ved den sydfynske kyst, i et roligt og naturskønt område. Horne Land er omgivet af Lillebælt og mange, små øer, og kan bl.a. byde på fine badestrande, små havnebyer, et utal af gravhøje, stendysser og stengærder, et fuglereservat og dejlig, frodig natur. Horne er blevet anlagt i vikingetiden, og har været Danmarks største landsby. Her findes flere gamle bindingsværkshuse, en karakteristisk rundkirke og en gammel, velbevaret vindmølle. I Horne er der mulighed for indkøb af varer og andre fornødenheder til jeres ophold i sommerhus, og blot 5 km herfra ligger den gamle, hyggelige købstad Fåborg. Her møder I også gode shoppingmuligeder, et livligt handelsliv, små hyggelige gader, mange kunsthåndværkere, flere kulturelle seværdigheder samt gode spisesteder. Området med private feriehuse og stranden befinder sig ca. 3,5 km sydvest for landsbyen. Fra den smalle sandstrand, med mange badebroer, er der en flot udsigt til øen Lyø i syd. Horne er centralt beliggende på Sydfyn, og der er kun kort afstand til aktiviteter, seværdigheder, dejlige naturområder og større byer. Kaleko Mølle i øst, Skerningehøj, Egeskov Slot i nordøstlig retning, Gærup Skolemuseum, Gorilla Park Svendborg, Hvidkilde Gods ved Svendborg, Sdr. Broby Vandmølle i nord, Vestfyns Hjemstavngaard ved Glamsbjerg i nord og Ringe Museum befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Horne.

Den flotte natur omkring Horne på Fyn

Ferieområdet i Horne er omgivet af øen Lyø i sydlig retning og Hornenæs Skov i vest. Øst for området med ferieboliger ligger Skoven Duereds Vænge, mens landtangen Alne Nor ligger nord for Horne Strand. Tag på cykeltur ud i de skønne skovområder på det sydlige Fyn og oplev et landskab hvor der på marker og i skove er placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten, som I kan udforske. På Avernakø er der tre små landsbyer, en del marker men også uopdyrket land med moser og småskove. Rundt omkring øen er der strandenge og fine udsigter fra øens mange bakker. Hvis I er til romantiske haveanlæg, så er Sanderumgårds have det perfekte sted for en hyggelig picnic i det grønne. I Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & Naturpark. Denne naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien. Sydvest for Horne Lands kyst er der små klipper, som spejler sig i havet. Naturen omkring Horne og Bøjden er meget idyllisk. Her er det lagunen Bøjden Nor, små fyrreskove, lange, hvide sandstrande, det krystalklare hav og landtangen ved Alne Nor I kan udforske. Netop dér er der også et fuglereservat med et rigt fugleliv og idylliske strandenge. Lystfiskere har rigtig gode muligheder i det sydfynske, og øerne Avernakø, Lyø og Bjørnø er meget gode fiskepladser om efteråret. De mange åer ved den fynske sydøstkyst lokker en del store fisk ind under land. Langs disse strækninger skal man ofte vadefiske. Der er dog steder i området, som er fredet. Fiskesøen Blue Rock Put and Take i Vester Skerninge og Midtfyns Put and Take i Ringe er gode fiskesøer her på Sydfyn.

Lej et godt sommerhus til ferien på Fyn

De forskellige sommerhuse her ved Horne Strand ligger i et 4-500 bredt område vest for Duereds Vænge og ud til en smal badestrand med strandenge og mange badebroer. Det er et forholdsvis nyt feriehusområde, hvor sommerhuse af forskellig byggestil og størrelser befinder sig på grønne parceller med lidt buskads og små træer. Alle private sommerhuse her på Horneland er af deres ejer personligt indrettet og af høj kvalitet. Vores sommerhuse udlejes med prisgaranti, og vi er altid klar til at hjælpe jer med det helt rette sommerhus i Horne. De fleste private ferieboliger er standard feriehuse, som I kan leje gennem sommerhusudlejning.com til en lav pris. Vi har dog også luksus sommerhuse med pool, spa og sauna, men så skal I kigge på andre destinationer på Fyn. Mange tager 1 eller 2 uger i sommerhus, og hvis I vælger en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen, kan I få et billigt sommerhus af høj kvalitet. Det giver jer råd til lidt ekstra på ferien, eller I kan få et sommerhus i en lidt højere kategori. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus hele året rundt, og med vores Last Minute Tilbud kan I være heldige og få et privat sommerhus i luksus klassen med op til 40 % rabat.

Seværdigheder i nærheden af Horne på Sydfyn

I Horne findes Fyns eneste rundkirke, der er bygget som befæstningskirke omkring år 1100. Hos Horne Lands Folkemindesamling i Horne kan I se en samling af museumsgenstande, tekstiler og fotos fra tidligere tider på Horne Land. På det nærliggende Hvedholm Slot findes en vinkælder og en butik med kunsthåndværk. Grubbe Mølle ved Horne er en nyrestaureret hollandsk vind- og vandmølle i drift. I den gamle købstad Fåborg kan I opleve den hyggelige stemning og besøge byens mange seværdigheder, som f.eks. den smukke købmandsgård 'Den Voigtske Gård', resterne af en fæstning fra middelalderen, Blomsterhaven Strandlyst, Fåborg Arrests fængselsudstilling, Fåborg Miniby, Fåborg Byhistoriske Arkiv og Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst. Herregården Brahetrolleborg som har en meget smuk beliggenhed ved byen Fåborg, danner hvert år rammerne omkring en Heste- og Ponyskue. Men også Fåborg Folkefestival som bliver afholdt i den 1. uge i oktober er en dejlig musikalsk oplevelse for hele familien. Oplev det lille, idylliske og stemningsfyldte fiskeleje Dyreborg med flere huse fra 17-1800 tallet. Kaleko Vandmølle er Danmarks ældste fungerende vandmølle, som ligger meget naturskønt i sine oprindelige omgivelser. En ferie i sommerhus på Fyn må ikke slutte uden et besøg i H.C. Andersens By Odense. Her er der rigtig meget at se på. Det er spændende at lære noget om Danmarks store digter, når der i Odense hele sommeren igennem bliver afholdt byvandringer i H.C. Andersens Fodspor. Besøg også Danmarks Jernbanemuseum som ligger lige ved siden af Hovedbanegården i Odense. I Friluftsmuseet Den Fynske Landsby, kan I gå på en tidsrejse og se, hvordan en landsby så ud i det 19. århundrede, på børnebogsforfatteren H.C. Andersens tid med bindingsværk, gadekær, haver, husdyr og opdyrket agerjord. Afstandene er korte på Fyn, så det er populært at leje sommerhus i Horne eller en af de andre destinationer på sydfyn.