Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bøsøre

Bøsøre ligger på Fyns østkyst i rolige, naturskønne og rekreative omgivelser

Går ferien til Fyn, bør I overveje et sommerhus i Bøsøre. Det hyggelige og familievenlige sommerhusområde Bøsøre ligger mellem Nyborg og Svendborg ved den Fynske østkyst. Området er ideelt for lystfiskere, naturelskere og alle, som bare ønsker at slappe af i fredelige naturomgivelser i et dansk sommerhus. Bøsøre har en dejlig badestrand, og er omgivet af den karakteristiske, idylliske fynske natur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området samt i den nærliggende by Hesselager. Der er dog kun 12 km til Nyborg mod nord, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Nyborg er en rigtig hyggelig by med gamle, nænsomt renoverede huse og voldanlæg, som indbyder til en spadseretur. Feriegæster vælger et ophold i sommerhus i Bøsøre, fordi det har en god beliggenhed i forhold til de mange aktiviteter og seværdigheder i området. Broholm Slot, Godset Tiselholt, øen Thurø, Svendborg Sundbroen, Holmdrup Mose, Hjortefarmen ved Gudbjerg, det populære Egeskov Slot, Godset Rygård, Glorup Herregård med den flotte have og Ravnholt Slot ligger alle indenfor ½ times kørsel fra området med private sommerhuse i Bøsøre. Når I bor i sommerhus ved Bøsøre, skal I tage på udflugt til H.C. Andersens fødeby Odense, som kun ligger 40 minutters kørsel fra sommerhusområdet. Dér kan I få en hel dag til at gå med shopping, besøg i H.C Andersens Hus, museumsbesøg og sejltur på Odense Fjord.

Naturen omkring Bøsøre på Fyn

Fra jeres sommerhus i Bøsøre er I omgivet af Gl. Dyrehave med Rygård Slot i vest og Hesselagergård og Purreskov i syd. I nordlig retning befinder Kongshøj Strand sig og mod øst Store Bælt. I Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & naturpark, kun 14 km fra jeres sommerhus i Bøsøre. Den naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien. Selvom mange slotte og herregårde på Fyn ikke er tilgængelige for offentligheden, så er der dog en hel del der har åbnet deres smukke parkanlæg for besøgende. Der er i alt hele 123 slotte og herregårde på Fyn. Det store Krengerup Gods som befinder sig ca. 2 km fra Glamsbjerg ligger midt i Krengerup Skov. Der er gratis adgang til godsets parkanlæg på de afmærkede ruter. Den enestående natur i Nord- og Vestfyn indbyder turister fra Danmark, Tyskland og Holland, som vælger at bo i sommerhus langs kysterne, til lange vandre- og cykelture. Tag på cykeltur ud i de skønne skovområder på Fyn og oplev et landskab, hvor der på marker og i skove er placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten, som I kan udforske. Tarup Davinde som ligger øst for Odense og nordvest for jeres sommerhus i Bøsøre, er et meget smukt sølandskab med mange små søer. Tag picknick kurven med og nyd freden i den smukke fynske natur.

Lej privat sommerhus i Bøsøre på Fyn

De privatejede sommerhuse ved Bøsøre Strand ligger i et 300 meter bredt bælte bag sandstranden, med strandenge og badebroer. De rolige og lave vande i Store Bælt gør at Bøsøre strand er velegnet til familier med børn, som gerne vil holde deres ferie i privat sommerhus ved den østfynske kyst. I kan booke en Miniferie i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com eller vælge flere ugers ophold. Typisk ligger et sommerhus ved Bøsøre Strand på åbne grønne sommerhusgrunde, som delvis er omgivet af levende hegn. Hvis I gerne vil tage jeres hund med på ferie i et privat sommerhus, er I altid velkomne hos sommerhusudlejning.com, som tilbyder private sommerhuse, der er velegnet til et ophold med hund. Ofte har disse huse en lukket terrasse eller en indhegnet have, hvor hunden kan boltre sig. Alle sommerhuse er indrettet med møbler, dekorationer, nødvendigt køkkenudstyr og gode soveforhold. En del sommerhuse er blevet moderniseret og fremstår mere energivenlige og indbydende. Der er sommerhuse som har internet, fladskærms-tv, cd-afspiller og brændeovn. I vil opdage, at der er alt det i sommerhuset, som I har brug for til en vellykket ferie. Prøv en 2-ugers Sparferie hos sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen, find et billigt sommerhus til ferien på Fyn. Hvis I kan afrejse med kort varsel, vil vi anbefale jer at checke vores Last Minute Tilbud, hvor I kan være heldige, at finde et luksus sommerhus med pool eller spa. På en ferie i privat sommerhus her på Østfyn har I den fordel, selv at kunne bestemme hvordan I vil bruge jeres tid, og naturen venter udenfor.

Aktiviteter og seværdigheder på fyn

Hesselager Kirke er bemærkelsesværdig med sine halvbueformede gavle. Samme udsmykning ses også på herregården Hesselagergård, som ligger 5 km fra jeres sommerhus i Bøsøre. Damestenen mellem Vormark og Hesselager er en ca. 1000 tons tung sten af gnejs, som er ført hertil under sidste istid. Brugskunstbutikker, gallerier og arbejdende værksteder finder I flere steder i området. Den fredede hovedbygning på Brahesborg Gods blev opført i 1638-1656 med sine forsvarsværker i renæssancestil samt sine 3 tårne og en smuk voldgrav. Den typiske fynske landsby kan I faktisk finde flere steder her på Fyn, også i dag. Tag på rundtur i området og nyd de små brostensbelagte gader med lave og skæve bindingsværkshuse og stokroseidyl. Når I bor i sommerhus i Bøsøre, skal I prøve en tur til Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde, hvor I kan opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel. I kan også komme i kontakt med sæler og marsvin fra den udendørs bro. En ferie i sommerhus på Fyn må ikke slutte uden et besøg i H.C. Andersens By Odense. Her er der rigtig meget at se på. Det er spændende at lære noget om Danmarks store digter når der i Odense hele sommeren igennem bliver afhold byvandringer i H.C. Andersens Fodspor. Besøg også Danmarks Jernbanemuseum som ligger lige ved siden af Hovedbanegården i Odense.