Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vårø, Tåsinge

I det hyggelige område Vårø på Tåsinge er I omgivet af fredede fugleområder, skov og vand.

Den lille landsby Vårø er beliggende på det sydlige Tåsinge, som er præget af smalle, snoede veje, små hyggelige landsbyer med gadekær, smykke kystskove, frugtplantager, marker, grønne områder, strandenge og hav. Vårø er et oplagt feriemål for naturelskere, fugleinteresserede og lystfiskere.
Omkring 2 km fra Vårø ligger den store, fredede og fuglerige strandeng Monnet og den 8 m høje Vårø Knude, direkte ud til Det Sydfynske Øhav.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 14 km fra Vårø ligger Svendborg, som byder på middelalderstemning, seværdigheder samt gode indkøbsmuligheder og spisesteder.

- Vårø, Tåsinge

Ingershøj på den nordlige del af Tåsinge er en af Danmarks største gravhøje med en højde på 7 meter og diameter på 41 meter. Herfra kan I nyde en af øens bedste udsigter over det Sydfynske Øhav (10 km).
Oplev et af Danmarks smukkeste slotte, Valdemars Slot, ved Troense (13 km). Slottet er bygget i 1600-tallet, og rummer i dag flere museer. Nær slottet ligger en af landets ældste vandmøller, den fredede Ventepose Mølle, også oprindeligt fra 1600-tallet.
Besøg den gamle skipperby Troense. Her finder I smukke gader med fredede bindingsværkshuse fra 1700-tallet.
Museet Troense Søfartssamlinger viser spændende udstillinger af skibe og fotos af skibe fra tidligere tider.
På Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling kan I få historien om det sagnomspundne kærlighedsdrama mellem Elvira Madigan og Sixten Sparre, der i 1889 sammen gik i døden i Nørreskoven syd for Valdemars Slot.