Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tranekær

Lej sommerhus ved den idylliske slotsby Tranekær midt på Langeland

Tranekær ligger i et stort og uspoleret skov- og naturområde, ca. 7 km nord for fra Rudkøbing på ferieøen Langeland. Byen er kendetegnet af flere gamle bindingsværkshuse og kendt for sit smukke, røde slot, slotshaven og slotsmøllen. Tranekær kan desuden byde på sommerhusudlejning, butikker, spisesteder og flere interessante museer, så der er gode muligheder for indkøb til jeres lejede sommerhus. Fra Tranekær er der ikke langt til Rudkøbing, hvor der er både indkøbs- og shoppingmuligheder. Fra Tranekær er der allerhøjst 3 km til nærmeste strand. Der er Åsø Strand, Strandby og Helletofte Strand i vest, mens der er Botofte Strand og stranden ved Tranekær Fyr i østlig retning. Med sin beliggenhed er der kun kort afstand til strande mod både øst og vest samt til de øvrige seværdigheder på den dejlige ø Langeland. Tullebølle Kro, Kong Humbles Grav i Ristinge, Borregårdens Gravsted Hennetved, Skovsgaard Slot i syd, Capeshøj på Tåsinge, Glasmagerne ved Vemmenæs i vest og Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Tranekær.

Naturen ved Tranekær på Langeland

Lohals er omgivet af skovområderne Vestre Prisskov, Vestre Stigtehave samt Østre Prisskov og Østre Sigtehave i nord og øst. Syd for Lohals ligger skovområderne Skiften, Bræmlevænge og Mørkholm Skov og i vestlig retning ligger Lundeborg på Fyn. Det tidligere tilholdssted for skovens folk 'Hollænderhuset' er i dag indrettet som natur- og informationscenter. I vil opdage et rigt dyreliv i skovene på Langeland. På hele Langeland er der områder med skove, bløde bakker, marker og enge som indbyder til vandre- og cykelture. Ved Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & naturpark. Denne naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien. Regattaen Fyn Rundt, byder hvert år på et fantastisk show af bevaringsværdige sejlskibe langs de Fynske kyster. Mange af de i alt 123 Godser, Herregårde og Slotte på Ferieøen Fyn befinder sig på den østlige del af øen. Selvom mange af disse smukke bygninger ikke er offentlig tilgængeligt, så er der dog adgang for offentligheden til mange af slottenes parker og haver. Det er en god ide, at tage picknick kurven med når I er på udflugt på Langeland eller på det østlige Fyn.

Billige sommerhuse ved Tranekær på Langeland

Tranekær er foruden sin enestående natur, kultur og det røde Tranekær Slot også kendt for sommerhusudlejning af private sommerhuse i forskellige størrelser. I Tranekær på Langeland kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus til billige penge, som ligger tæt ved skove og søer. På denne måde er I altid tæt ved naturen. Et privat sommerhus eller ferielejlighed i Tranekær er en perfekt base her i det langelandske, hvor I selv kan tilrettelægge det hele. Her i området er der hverken gadelarm eller anden støj, der forstyrrer jeres ferie, men kun duften af hav, og skov, samt lyden af bølgerne ved stranden. De fleste private sommerhuse er personligt iondrettet, og mange sommerhuse er blevet moderniseret og fremstår i dag som energivenlige og har ofte en brændeovn. Såvel for ejeren, miljøet som feriegæsten er det en fordel, således forbrugsudgifterne kan holdes på et minimum. I kan leje et privat sommerhus i et par dage inklusiv rengøring, eller I kan leje en hele uge, hvor I kan bestille en rengøring. I har desuden mulighed for at spare rigtig mange penge når I vælger en 2-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. En stor del af vores gæster tager deres børn og hund med på ferie i et privat sommerhus. De er I altid velkomne hos sommerhusudlejning.com, som tilbyder billige sommerhuse, der er velegnet til et ophold med hund. Ofte har disse ferieboliger en indhegnet have eller en lukket terrasse, hvor børn og hund kan boltre sig. En ferie på Langeland er en spændende oplevelse over hele året, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus på øen, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com.

Seværdigheder på Langeland

På souvenier-museet Souvenariet ved slottet i Tranekær kan I opleve nye og gamle souvenirs fra hele verden. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og økologisk mel produceres og sælges her. Ved Møllen findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Tobaksladen i Stengade Skov blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil. Besøg også Gorillapark Svendborg som befinger sig ved Stenstrup, få km vest for Svendborg. Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langelands Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas og sølvtøj. Aquazoo ved Rudkøbing viser en lang række forskellige salt- og ferskvandsfisk. Besøg det smukke Valdemars Slot som ligger på Tåsinge. Valdemars Slot er blevet opført mellem 1639-1644 til grev Valdemar Christian som var søn af kong Christian IV. Svendborg er en meget flot by hvor der er meget at se på. På Lolland er der masser af oldtidsminder. Langeland er et eldorado for dem der interesserer sig for oldtiden. Et af øens oldtidsminder er den velbevarede Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det muligt at kravle ind i det gamle gravkammer, men husk lommelygten. Interessant nok ligger de fleste oldtidsminder på den sydlige halvdel af øen. Der er dobbeltjættestuen i Tvedeskov få km sydøst for Tranekær. Storstensgravene ved Ravnebjerg Skov befinder sig sydvest for Tranekær. Længere mod syd ligger Langdyssen ved Pæregård Strand samt Langdysserne ved Frellesvig. Ved Tullebælle ligger Bjerrebygård-Dyssen, og længere mod øst befinder sig Langdyssen ved Løkkeby. Jættestuen Andemosehøj og Langdyssen i Herslev ligger tæt ved hinanden, mens Troldebjerg-Bopladsen befinder sig længere mod øst. Lidt længere mod syd er der også en Dyssekammer ved Kædeby. Der er desuden en Langdysse i Ormstrum og nord for Bagenkob ligger den kendte Myrebjerg Jættestue. Velkommen til sommerhusudlejning på Fyn, og velkommen til private feriehuse midt på Langeland.