Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Snøde, Hesselbjerg

Snøde Hesselbjerg ligger på nordøstkysten af den smukke ø Langeland.

Sommerhusområdet ved Snøde Hesselbjerg ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Den lille, hyggelige landsby Snøde, som ligger lige ved Snøde Hesselbjerg, har et gadekær og er omgivet af kornmarker. Snøde Hesselbjerg er et ideelt feriested for især de, der ønsker at fiske, nyde naturen og slappe af. Få km herfra ligger Dageløkke med sin idylliske lille fiskerihavn, der summer af aktivitet. Her kan I nyde stemningen og købe friskfanget fisk. I Snøde er der mulighed for indkøb af dagligvarer. I Rudkøbing, 21 km fra Snøde Hesselbjerg, er der gode indkøbsmuligheder, spisesteder, aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien.

- Snøde, Hesselbjerg

Oplev det hyggelige havnemiljø i den maleriske havn i Dageløkke, få km fra Snøde Hesselbjerg. Her summer det af aktivitet sommeren igennem.
Besøg evt. lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke.
Det røde Tranekær Slot er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan I opleve nye og gamle souvenirs fra hele verden.
Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift. Ved Mølles findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling (11 km).
Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Snøde, Hesselbjerg Sommerhus, Snøde, Hesselbjerg

   Reg.nr.: 75-4026

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 1