Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Munkebo

Vand, sand og sommerhus ved charmerende Munkebo på Fyn

De private ferieboliger i Munkebo ligger i meget naturskønne omgivelser, og her er I altid tæt på vandet. Munkebo har en flot beliggenhed mellem det gamle Lindø Værft mod Odense Fjord og Kerteminde Fjord med Kettinge Nor. Byen har en lille men charmerende havn i nord, som fortrinsvist benyttes af fritidsfiskere, samt en anløbsbro mod syd. Hele området emmer af ferie og hygge, for overalt ved Kettinge Nor er der anløbsbroer med lystbåde og små enklaver med sommerhuse. Der er gode indkøbsmuligheder i byen med supermarked, butikker, bibliotek, bank samt pizzeria og Munkebo Kro, hvor I kan spise god dansk mad. Hvis I gerne vil gå på shopping, så er der gode muligheder i Fyns hovedstad Odense, kun 15 km mod sydvest. Munkebo er et roligt og hyggeligt feriested, som ligger tæt ved badestrand, større byer, seværdigheder og aktiviteter for voksne og børn. I Kerteminde, som ligger ca. 8 km mod øst, er der badestrande både nord og syd for lystbådehavnen. Den gode beliggenhed af feriestedet Munkebo gør det muligt at besøge rigtig mange seværdigheder på Fyn. Jernalderlandsbyen ved Snestrup i sydvest, Europæisk Automobilmuseum i syd, Vikingemuseet Ladby med Ladby Skibet i sydøst, Hindsholm Egnsmuseum i nordøst og Glavendrupstenen i vestlig retning, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra det lejede sommerhus i Munkebo.

Oplev naturskønne Munkebo på Fyn

Feriestedet Munkebo er omgivet af Kerteminde Fjord med Kettinge Nor i øst og Odense Fjord i vest. Syd for området ligger Vesterskov og Strandskov, mens halvøen Hindsholm med Fyns Hoved ligger mod nord. I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan I opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro. Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret mølle, som i sommerperioden er i drift. Nordfyn er ensbetydende med hede, skove, herregårde og slotte samt idylliske landsbyer. Den enestående natur på Nordfyn indbyder feriegæsterne til gå- eller cykelture, hvor I får brugt alle sanser. I kan benytte de mange gode vandre- og cykelstier og observere den rige flora og fauna i området. Overalt ved kystområderne er der gode badestrande og naturreservater, hvor I kan slappe rigtig godt af. Naturområder som Odense Fjord, den smukke ø Æbleø i nordvest, som I kan nå til fods, den flotte Hasmark Mose med søerne og Kertinge Nor ved Munkebo er meget smukke steder, som er gode emner for et udflugt i naturen. I Naturreservateterne Odense Fjord og Enebærodde afbryder mange trækfugle deres fugletræk mod nord eller syd.

Lej et billigt sommerhus i Munkebo på Fyn

I Munkebo ligger de private sommerhuse ved Kerteminde Fjordens bred. Ofte går feriehusgrundene helt ned til fjorden med mange anløbsbroer. Når I kører gennem Munkebo og drejer ind til området med de private ferieboliger, kan I glæde jer til at møde et sommerhus som er lyst og moderne. Energirenoveringen af det enkelte sommerhus er med til at beskytte naturen og samtidigt sparer I på forbrugsregningen. Vores sommerhuse er privatejet, og ejeren har indrettet ferieboligen helt unikt. Kvaliteten er som regel høj, og ethvert sommerhus har gennemgået vores kvalitetstjek. I vil opdage, at der er alt det, I har brug for til en vellykket ferie, hvor hele familiens krav til et sommerhus kan blive opfyldt. En del af de billige sommerhuse har også en brændeovn, som giver ekstra hygge på en lidt kølig forårs eller efterårsaften. I Munkebo har et sommerhus typisk en have og der er gjort meget ud af gode terasseforhold. Så kan hele familien hygge sig i trygge omgivelser. På en regnfuld dag kan I nyde jeres ophold foran brændeovnen og benytte jer af de spil og bøger som ofte befinder sig i det enkelte sommerhus. Et privat sommerhus her på Nordvestfyn er perfekt for udflugter til de mange seværdigheder på denne smukke ø, hvor I selv kan tilrettelægge det hele. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje billige sommerhuse, der er indrettet som lystfiskerhuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fiskene. Udenfor højsæsonen er de private sommerhuse ekstra billig. I har mulighed for at spare rigtig mange penge når I vælger en 2-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I er rejseklar og leder efter et billigt sommerhus på Vestfyn, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Dér kan I finde en feriebolig i luskusklassen med spa og sauna til en billig leje, også i højsæsonen.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Munkebo på Fyn

Når I holder ferie i sommerhus i Munkebo, skal I opleve byens store lille attraktion Gl. Munkebo Miniby. Minibyen er opført som nøjagtige kopier af 55 huse fra den gamle Munkeby fiskerby fra før 1959. Der er gratis entre til den imponerende og interessante miniby. Kør de få kilometer til Viby på Hindsholm, og se en af de bedst bevarede landsbyer på Fyn. Her er masser af bindingsværkshuse samt en nyrenoveret mølle. Besøg charmerende Kerteminde, som er en livlig handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spændende forretninger, spisesteder og seværdigheder. Byen kan dateres 1000 år tilbage i tiden, og her er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder. Farvergården i Kerteminde var oprindeligt en gammel købmandsgård fra 1630, som i dag er indrettet som museum. Museet rummer i dag bl.a. en bondestue og en borgerstue fra 1820. På Vikingemuseet Ladby i Kerteminde kan I opleve spændende vikingefund og en gravhøj med det gamle vikingeskib Ladbyskibet. Når I er i Kerteminde, vil specielt børnene blive begejstret for natur- og oplevelsescentret Fjord og Bælt. De feriegæster der har benzin i blodet vil sikkert gerne besøge Det Europæiske Automobilmuseum i Odense. Her kan I se på biler, motorcykler og legetøjsbiler af enhver slags. Storbyen Odense er også H.C. Andersens fødeby. Hans barndomshjem er i dag et museum med den største samling af private genstande og artefakter af denne verdensberømte børnebogsforfatter. Skulle det regne en af dagene, kan I altid gå en tur i Løvens Hule som er en overdækket legeplads i Odense. På Fyn er der mange maleriske herregårde og slotte med deres karakteriskiske alleer, parker og stengærder. Den smukke bindingsværksbygning Hofmansgave er en herregård fra det 18. århundrede hvor der er indrettet et museum. Tag en tur gennem parken og nyd synet af de mange sjældne planter. Gyldensteen Slot ved Bogense, hvis hovedbygning er opført i 1630, ligger på et voldsted som er omgivet af brede voldgrave. Vælg sommerhus i charmerende Munkebo, og nyd af være omgivet af vand, sand og oplevelser på Fyn.