Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Stokkebæk

Roligt, hyggeligt og naturskønt ferieområde på Østfyn med udsigt til Langeland.

Stokkebæk byder på fred og ro, idyllisk natur, dejlig strand, særdeles gode fiskemuligheder i Stokkebæk Å samt et stort antal slotte, herregårde og kulturminder. Det lille ferieområde ligger 4 km fra byen Hesselager med butikker og spisesteder og 21 km fra Svendborg, som byder på forretninger, spisesteder, seværdigheder og fritidsaktiviteter.

- Stokkebæk

Området er rigt på arkæologiske og kulturelle skatte.
Hesselager Kirke er bemærkelsesværdig med sine halvbueformede gavle. Samme udsmykning ses på godset Hesselagergård, som er smukt beliggende i naturskønne omgivelser, lidt sydøst for Hesselager. Det interessante bygningsværk blev opført i 1538-48 og kan besigtiges udefra (4 km).
Den sagnomspundne 'Dame-sten' ved Hesselager er Danmarks største, løse sten med en omkreds på ca. 34 m og en vægt på ca. 1000 tons (3 km).
Det idyllisk beliggende Broholm Gods (8 km mod sydvest) er en af landets ældste herregårde. Ved den sydlige voldgrav kan I besøg en museumsbygning med en oldtidssamling, som består af 70.000 flint-, sten-, bronze- og jerngenstande, fundet på Broholms marker. Den sengotiske hovedbygning er renoveret og ligeledes åben for besøgende.
Mindelunden Gudbjerglund ved Gudbjerg indeholder 4 langdysser fra bondestenalderen (3500-3100 f.Kr.). Langdysserne er mellem 19 m og 117 m lange og 7 m brede (9 km).