Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Søby, Ærø

Hold ferie i den hyggelige by Søby på Ærø, omgivet af strand, skov og seværdigheder.

Søby, Ærøs mindste og mest charmerende by, er beliggende på øens nordvestkyst - lige ud til Østersøen. Bag kysten er byen omgivet af skov. Søby byder på landsbystemning med bindingsværkshuse, en børnevenlig sandstand samt en hyggelig og moderne marina og havn.
Søby har et levende kunst- og kulturliv samt flere forretninger og spisesteder. Byens vartegn er Søby Mølle - en smuk, stråtækt mølle fra 1881.
Når I holder ferie i Søby kan I vandre og cykle i de dejlige omgivelser, sejle i havkajak eller spille golf på en af Nordeuropas smukkest beliggende seaside- golfbaner. Er I lystfiskere, finder I rigtig gode forhold ved Søbys kyst. I kan også gå på opdagelse i de mange lokale produkter, som I finder i butikker, gårdbutikker og vejboder overalt på Ærø. Eller I kan besøge Ærøs kunstnere i deres åbne gallerier og værksteder.

- Søby, Ærø

Oplev byens vartegn, den smukke, stråtækte Søby Mølle fra 1881, som ligger midt i Søby. Hos Ærøshoppen i Søby kan I prøve at dyppe jeres egne stearinlys. Hos Sæberiet, lige uden for Søby, kan børnene prøve at lave sæbefigurer i skoleferien.
Søbygård er et herregårdsanlæg med jagtslot og avlsbygninger fra middelalderen og renæssancen, og gården er omgivet af en voldgrav med vindebro. Søbygård er smukt restaureret og indeholder en café og et aktivitetscenter, og hver sommer kan I se kunstudstillinger her.
Tæt ved Søby ligger Nordens smukkeste fyr, Skjoldnæs Fyr fra 1881. Fyret er bygget i granit, og er omgivet af strand, et fuglereservat og Ærø Golf Klubs bane. Tager I de 57 trin op i fyret, kan I nyde en fantastisk udsigt over Østersøen, Lillebælt og Det Sydfynske Øhav.