Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Brende Mølle

Ved Brende Mølle på Fyn finder I ro og godt fiskevand

Brende Mølle er kendt for skønne sommerhuse samt en rigtig flot fisketrappe. I disse landlige og naturskønne omgivelser, kan I rigig slappe af i sommerhus. Specielt mange lystfiskere vælger området omkring Brende Mølle, hvor den fiskerige Brende Å ligger. Åen udspringer ved Tommerup og løber ud i havet tæt ved Brende Mølle. Igennem mange år har Møllen malet korn og produceret elektricitet. Her ved den gamle vandmølle kan I opleve en af Danmarks flotteste fisketrappe. Fisketrappen giver bl.a. havørreder fra Lillebælt muligheden for, kan komme sikkert op ad åen. Her i Brende Mølle er I kun 5 km fra Lillebælts kyst, og I er ikke langt fra det skønne naturområde Emtekær Nor. Brende Mølle er den perfekte feriedestination for naturelskere og lystfiskere, som har valgt sommerhusudlejning på Fyn. Her kan I nyde den smukke natur, cykle eller vandre i området, studere fugle, spille golf eller besøge nogle af Fyns mange skove og spændende seværdigheder. Kun 14 km fra Brende Mølle finder den charmerende købstad Assens, hvor I finder gamle flotte huse og købmandsgårde. I Assens er der også mulighed for besøg på museer, caféer og restauranter, og der er rigeligt med shoppingmuligheder. Børge´s Put & Take ved Billesbølle i nordøst, Terrariet Vissenbjerg i øst, Strøjer Samlingen i syd, Assens miniby i syd, Danmarks Fugle Zoo ved Tommerup, Klinik for velvære i Rørup og Wedellsborg Slot i vest, befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Brende Mølle.

Naturoplevelser omkring Brende Mølle på vestfyn

Ferieområdet Brende Mølle er omgivet af Emtekær Nor i sydvest og Ørslev Bjerge i nord. I østlig retning ligger Ørsbjerg Skov, mens Billeskov ligger i syd. Der er ikke offentlig adgang til det smukke Wedellsborg Slot, men I kan nyde synet af slottet og den idylliske slotspark med dådyrene udefra. Fra Assens sejler en lille færge dagligt til øen Bågø, som er en idyllisk og naturskøn ø. Torø er en lille halvø på ca. 60 ha. Den ligger tæt ved den hyggelige gamle fiskerby Thorø Huse, få km syd for Assens. Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med vandhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti samt 700 fugle fra hele verden. Bobakkerne på øen Helnæs er et godt område for Drageflyvning. Lystfiskere har gode muligheder her ved Lillebælt. I den nordlige del af den smalle strømfyldte Lillebælt er der masser af fiskemuligheder. Prøv også Helnæs området og Torø, som om foråret er et dejligt område med masser af muligheder. Her kan I altid finde en god fiskestrækning uanset vindretning. Men også Aalsbogaard Lystfiskersøer og Børge´s Put & Take, nordøst for Brende Mølle, byder på gode muligheder for fangst. Golfere kan spille golf på Vestfyns Golfklubs bane nord for Glamsbjerg, og Barløseborg Golfbane som befinder sig ved Barløse, kun få km mod syd. Oplev naturen ved den Fynske Vestkyst på en helt anden måde, og kør en tur på skinnecykel mellem Tommerup St. og Assens. Det er en sjov oplevelse for hele familien.

Lej et billigt sommerhus ved Brende Mølle på Fyn

Vestfyn er ved siden af sin enestående natur og kultur også kendt for udlejningen af private sommerhuse i forskellige kvalitetskategorier og prisklasser. I området omkring Brende Mølle kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus til billige penge, som ligger tæt ved skove og kystområder. På denne måde er I altid tæt ved naturen, og dermed fred og ro. Alle vores ferieboliger har gennemgået et grundigt kvalitetstjek, som er jeres sikkerhed for, at I kan bruge tiden på at slappe af. Vi udlejer moderne sommerhuse, som oftest kan lejes hele året rundt. De enkelte ferieboliger er godt isoleret, så I kan holde jeres elforbrug på et fornuftigt niveau. En del af de billige sommerhuse har også en brændeovn som giver ekstra hygge på en lidt kølig forårs eller efterårsaften. Hele året igennem kan I leje private sommerhuse til lave priser og især om foråret og om efteråret er priserne for de private sommerhuse noget lavere. Hvis I derfor vælger en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen, kan I opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Det giver jer råd til lidt ekstra. Her i det Vestfynske har I den store fordel at I bor midt i et smukt naturområde, og har den frihed selv at kunne planlægge jeres ferie lige som det passer jer. Nogle feriegæster bor i sommerhus med deres hund, og nyder deres ture langs stranden ved Lillebælt. Hvis I er rejseklar og leder efter et billigt sommerhus ved den Fynske Vestkyst, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Brende Mølle

Ca. 10 km fra jeres sommerhus, finder I den hyggelige landsby Skydebjerg. I Skydebjerg kan I se et idyllisk gadekær samt flere smukke bindingsværkshuse. Skal hele familien har en sjov dag, kan vi anbefale Fun Park Fyn i Aarup. Når entréen er betalt kan alle forlystelser frit benyttes, og I skal prøve vandlandet med rutschebaner og andet sjov. Assens er en 800 år gammel købstad med Danmarks smukkeste gade. I den charmerende og meget velbevarede bymidte findes gamle købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina. På Willemoesgårdens Mindestuer i Assens vises en søfartssamling med skibsmodeller, malerier, galionsfigurer og våben. I de fleste større byer på Fyn er der Torvedage og Loppemarkeder hele sommeren igennem og hvis I er til Jazzmusik kan I besøge Middelfart Jazz Festival sidst i juli. I Ebberup, som ligger sydøst for Assens, kan I besigtige Middelalderborgen Hagenskov, hvor det er muligt at opleve et gammelt fangehul. Gl. Alvernæs, som er en smuk, fynsk herregård med et karakteristisk tårn, er omgivet af park og skov. For jer der gerne vil have fart på, venter der en køreklar gokart i Aarup Gokarthal. I storbyen Odense finder i børnebogforfatteren Hans Christian Andersens barndomshjem. I Odense kan I også besigtige Carl Nielsen Museum med en udstilling af den berømte komponist og hans hustru billedhuggeren Anne Marie Nielsen. I Friluftsmuseet Den Fynske Landsby kan i opleve hvordan en landsby så ud i det 19. århundrede. Gå på en tidsrejse tilbage til en landsby, som den så ud på børnebogsforfatteren H.C. Andersens tid med bindingsværk, gadekær, haver, husdyr og opdyrket agerjord. Slap af i et dansk sommerhus i idylliske Brende Mølle på Fyn.