Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bagenkop

Bagenkop på Langeland er en hyggelig fiskerby og et dejligt ferieområde

Den smukke by Bagenkop ligger kun 5 km nord for Langelands sydligste spids. Atmosfæren er god i den gamle by Bagenkop, hvilket gør destinationen attraktiv indenfor sommerhusudlejning. Især om sommeren kan I opleve den livlige og behagelige feriestemning, når lystbådene lægger til i byens lille lystbådehavn. Her findes flere spisesteder samt petanquebaner. Bagenkop er Langelands førende fiskerby og når kutterne vender hjem fra havet, kan I købe frisk fangede fisk på den gamle fiskerihavn. Der er mulighed for at købe dagligvarer i byen, men ønsker I et større udvalg, kan I besøge Langelands dejlige 'hovedstad' Rudkøbing, som ligger 26 km mod nord. Dér kan I købe ind til jeres sommerhus i Bagenkop og samtidig gå på shoppingtur i byen. Oplev Bagenkops ældste bydel med små skæve huse og idylliske haver. Stedet har en vis lighed med den atmosfære, der findes i Gl. Skagen, og I befinder jer i løbet af kort tid langt tilbage i tiden. Der ligger en flot sandstrand nord for havnen med en lang badebro. Her kan I nyde solen og det rolige og lave badevand sammen med børnene.

Naturen omkring Bagenkop på Fyn

Bagenkop er omgivet af det smukke vådområde Klise Nor som ligger nord for byen og Østersøen i vest. Mod syd ligger Keldsnor og Gærdelsskovene med Dovns Klint som er det sydligste punkt af Langeland. På hele den smukke ferieø Langeland er der områder med skove, bløde bakker, marker, vådområder og enge som indbyder til vandre- og cykelture. Store dele af Sydlangeland er i dag fuglereservat. Tryggelev Nor og Ristinge Klint i syd indbyder til vandreture. På den sydlige del af Langeland, kun få km nord for jeres sommerhus i Bagenkop, ligger halvøen Ristinge hvor sydsiden består af en 30 meter høj og 2 km lang kridtklint. Her kan I nyde udsigten fra den høje ende. Ca. 16 km nord for Spodsbjerg ligger det røde Tranekær Slot. Slottet ligger højt og knejsende på en bakketop og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken ligger 'Ticon' hvor I kan se på spændende naturkunst. Ferieøen Langeland er en smuk ø, hvor der er en del små søer. Lystfiskere er meget glade for øen med gode muligheder for at fange en fisk til aftensmaden i sommerhuset. Kystområderne her i Syddanmark har gode fiskeområder og der er fra nogle havne mulighed for at sejle ud med en fiskekutter på havfiskeri. I Tryggelev ved Humble ligger Langelands Lystfiskersø. På Langeland er om foråret højsæson for havørredfiskeriet. Langs hele øen er der fantastisk gode fiskemuligheder. I skal vælge en kystplads efter vindforholdene.

Sommerhus og ferielejlighed i Bagenkop på Langeland

Bagenkop har flest ferielejligheder som ligger ved den smukke havn, men der er også nogle sommerhuse omkring byen. Når I er på ferie i Bagenkop er I tæt på det hele. De private ferielejligheder og sommerhuse er gennem de senere år blevet renoveret og ofte energivenlige. Desuden er et dansk sommerhus i dag, oftest med al tænkelig moderne udstyr som internet, cd-afspiller og fladskærms-tv. Her på ferieøen Langeland kan I leje ferielejligheder på ugebasis eller på weekendbasis gennem sommerhusudlejning.com. Alle ferielejligheder er personligt indrettet med møbler, hårde hvidevarer og diverse af ejerens pynt. Her finder I alt det I har brug for til et dejligt ferieophold. Hvis I vælger Sparferie i 14 dage eller mere udenfor hovedsæsonen hos sommerhusudlejning.com, kan I opnå gode rabatter. På hele Langeland kan I hele året finde gode private ferielejligheder og sommerhuse til en billig leje hos sommerhusudlejning.com. Vi kan også anbefale at I ser på vores Last Minute tilbud, hvor I kan finde billige ferielejligheder og luskuriøse sommerhuse. Når I bor i sommerhus eller ferielejlighed har I den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ferie, og bo helt uforstyrret fra andre. Om I er 2 eller en hel familie, er ferie i et dansk sommerhus altid dejligt.

Seværdigheder på Langeland og Fyn

Det tidligere militæranlæg fra den kolde krig, Langelandsfortet i Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan I opleve kanonerne, bunkerne og en udstilling om Den Kolde Krig. Fortet har haft stor betydning under den kolde krig og var bevæbnet med skarp ammunition til de store 150 mm kanoner. Men der er også meget andet militært isenkram I kan se på. Et af øens oldtidsminder er den velbevarede Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det muligt at kravle ind i det gamle gravkammer, men husk lommelygten. Lystfiskere er meget glad for Langeland og der er mange gode fiskesteder langs kysterne, og hvis I gerne vil fiske i en fiskesø, så kan I tage til Tryggelev ved Humble som ligger nord for jeres sommerhus i Bagenkop. Her ligger Langelands Lystfiskersø og på Løkkeby Strandvej 8 i Tranekær finder I Spodsbjerg Lystfiskersø. På Langeland er der et meget aktivt kunst- og kulturliv, fordi mange kunstnere og forfattere i tidens løb har bosat sig her. Den over 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by. Tag fra jeres sommerhus i Bagenkop på en udflugt til byen Rudkøbing og opleve de gamle, lidt skæve og smukke huse. Besøg også Langelands Museum med spændende oldtidsamlinger hvor I kan gå på en tidsrejse. Velkommen i et dansk feriehus på Langeland.