Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Marstal, Ærø

Den charmerende havneby Marstal på Ærø er omgivet af dejlig natur og øens bedste badestrand.

Marstal er Ærøs største by og ligger lige ved øens østlige afslutning, Eriks Hale. Den gamle søfartsby er hyggelig og charmerende med sine smalle gader og stræder, smukke, gamle huse, stokroserne, byliv og den stemningsfyldte lystbådehavn.
I Marstal Havn kan I bl.a. se en imponerende lang kampestensmole og en kalkovn, som fungerer som havnens vartegn. Lystbåde ligger side om side med fiskekuttere, joller og færger, og her er en rigtig hyggelig atmosfære.
Marstal byder på et utal af butikker, spisesteder og kulturelle seværdigheder.
Fra Marstal kan I sejle til Rudkøbing på Langeland.
Ærø er ca. 30 km lang og 8 km bred på det bredeste sted. Foruden Marstal findes her også byerne Ærøskøbing samt Søby, som er den mindste. Derudover har øen flere små samfund og fiskelejer.

- Marstal, Ærø

Marstal Kirke er opført i 1738, og kirkens 7 kirkeskibe vidner om byens tilknytning til havet og søfarten.
Søfartsmuseet i Marstal består af 4 bygninger og i alt mere end 30 udstillingslokaler, med genstande fra søfartens historie. Se bl.a. over 200 skibsmodeller og mere end 130 flaskeskibe.
I den idylliske Ærøskøbing, Danmarks bedst bevarede 1700-tals købstad, finder I smukke, gamle og fredede huse, middelaldergader, stokroser, gårdhaver, spændende butikker, gode spisesteder og en atmosfærefyldt og velbesøgt lystbådehavn (17 km).
Ærøskøbing Bymølle er en smuk, restaureret vindmølle, som ligger lige i udkanten af byen.
Ærø Museum i Ærøskøbing er et hjemstavnsmuseum, som viser samlinger af oldsager fra stenalderbopladser, udstillinger om søfart, landbo- og købstadskultur osv.
Hammerichs Hus er indrettet i malerens eget hjem fra 1700-tallet. Her findes bl.a. en samling af aktikviteter.
Flaske-Peters Samling er en stor samling af flaskeskibe og skibsmodeller samt færgemalerier.