Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Faaborg

Faaborg er byliv, smuk natur, dejlige badestrande, kultur og seværdigheder

Feriebyen Faaborg ligger ved den sydvestlige kyst af øen Fyn, og er ikke så kendt for sommerhusudlejning. Denne Handels- og Havneby byder på et idyllisk købstadsmiljø med brostensbelagte gader, smukke byhuse og gamle købmandsgårde. Den har en charmerende bykerne, en hyggelig og livlig havn, flere kunsthåndværkere, mange seværdigheder samt gode indkøbs- og shoppingmuligheder og diverse spisesteder. Byen er omgivet af strande og dejlige naturområder, som bl.a. Alléskoven, Pipstorn Skov, Svanninge Bakker og fuglereservatet Bøjden Nor. Der ligger en dejlig bred sandstrand kun få hunderede meter syd for Faaborg Havn. Der findes aktivitetsmuligheder for hele familien i byen og området, men ønsker I at opleve mere, er der på grund af Faaborgs centrale beliggenhed, kun kort afstand til de større byer og seværdigheder i området. Fra Faaborg Havn er der færgeforbindelser til Bjørnø, Lyø, Ærø og Avernakø.

Naturen omkring havnebyen Fåborg

Den smukke by Faaborg er omgivet af det Sydfynske Øhav i syd og øen Als samt det sydlige Lillebælt i vest. Mod øst ligger Fiskerup Skov med en del søer og mod nord ligger de smukke Svanninge Bakker. Lystfiskere har mange gode muligheder i det Sydfynske og de sydfynske småøer Avernakø, Lyø og Bjørnø har herlige fiskepladser om efteråret. Torø er en ret sikker efterårsplads, hvor I finder mange havørreder. På Ravnegårdsvej 16 i Vester Skerninge ligger Fiskesøen Blue Rock Put and Take. I området omkring Ringe er der Højrupgård Put & Take på Højrupvej 40 i Ringe og Midtfyns Put and Take på Sallingelunde 6 i Ringe. Der er meget at se på, når I bor i privat sommerhus eller ferielejlighed i Faaborg. I møder dem overalt på Fyn, der er 123 styk af dem så du kan slet ikke undgå at køre forbi et af dem. De Fynske Slotte og Herregårde. De har gennem århundreder været hjem for grever, baroner, krigshelte og andre rigmænd. Nogle af dem inviterer jer inden for deres herskabelige gemakker og smukke slotsparker som for eksempel Egeskov slot og Valdemars Slot. Andre slotte igen drives som moderne hotel- og konferencevirksomheder. Der er også slotte som drives udelukkende som land- eller skovbrug. Her må I nøjes med at betragte eller fotografere dem fra landevejen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning omkring Fåborg

Af de private sommerhuse i Faaborg bliver mange udlejet til feriegæsterne til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Der er sommerhuse i området som har forskellige størrrelser, indretninger og priser. Et ordinært og billigt sommerhus ved Faaborg er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Flere af vores sommerhuse er igennem de senere år blevet moderniseret, og fremstår lyse og indbydende. Vi har også få luksus sommerhuse, hvor der er spa, internet og alt moderne køkkenudstyr. I kan også leje et billigt sommerhus i Faaborg gennem sommerhusudlejning.com, som er tilladt til et ophold med jeres hund. Her er der ofte en indhegnet grund eller en lukket terrasse. Hvis I allerede har pakket kufferten, så har I mulighed for at kunne leje billige sommerhuse gennem vores Last Minute Tilbud.

Aktiviteter og attraktioner

Den hyggelige og gamle købstad Fåborg har mange, interessante seværdigheder. Besøg f.eks. Fåborg Arrests Fængselsudstilling som er Danmarks eneste, offentlig tilgængelige arresthus, hvor I kan se en udstilling omkring afstraffelse fra middelalderen og op til i dag. I Fåborg Klokketårn, som er byens vartegn, udstilles bl.a. gravminder og en gammel ligvogn. Fåborg Miniby er en kopi af Fåborg, der viser byen som den så ud i år 1900, i målestok 1:10. Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst udstiller en smuk samling af malerier og skulpturer, der blev skabt af fynske kunstnere. Derudover kan I opleve den smukke købmandsgård Den Voigtske Gård, resterne af en fæstning fra middelalderen samt Blomsterhaven Strandlyst. På Hvedholm Slot i Fåborg findes en vinkælder og en butik med kunsthåndværk. Der er fra jeres sommerhus i Faaborg kun få km til Kaleko Vandmølle, som er Danmarks ældste fungerende vandmølle, der ligger meget naturskønt i sine oprindelige omgivelser. I Horne findes Fyns eneste rundkirke, der er bygget som befæstningskirke omkring år 1100. Det er en af de få rundkirker i Danmark. Som bekendt ligger der 4 rundkirker på ferieøen Bornholm. Godt nok er der ingen offentlig adgang til Brahetrolleborg Slot, men der er åbent til rhododendron-parken, som har indgang fra vejen Spanget i Korinth, der ligger øst for Faaborg. I kan få en guidet rundtur i Rhododendronparken m.m. Vælg et sommerhus eller en ferielejlighed i den smukke by Faaborg på sydfyn.