Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Helnæs

Den rolige og hyggelige halvø Helnæs er kendt for sommerhusudlejning og uspolerede natur

Halvøen Helnæs ligger i Lillebælt, og er med en smal dæmning forbundet med Vestfyn. Helnæs ligger ca. 20 km syd for Assens, og en populær destination indenfor sommerhusudlejning. Fra flere steder på halvøen er der udsigt til både Fyn og Als. Her på Helnæs har der boet mennesker siden stenalderen og halvøen er rig på kulturelle seværdigheder. Det idylliske og varierede landskab gør halvøen til et ideelt feriemål for de, der gerne vil fiske, bade, observere halvøens rige dyreliv eller gå og cykle i naturen. I Helnæs By er der flere spisesteder og mulighed for indkøb til jeres ophold i sommerhus. Der er dog meget gode indkøbsmuligheder i Byerne Assens i nord, Glamsbjerg i øst og Faaborg i syd. Strandområdet omkring de velbeliggende sommerhuse og campingpladsen mod nord er en grov sandstrand med nogle sten. Der er lave og rolige vandforhold ved kysten, hvilket gør Helnæs attraktiv for børnefamilier i et billigt sommerhus. Ved Helnæs Strand er der hele 5 badebroer.

Naturen på halvøen Helnæs

Øen Helnæs er ca. 8 km lang og 4 km på det bredeste sted. Ved østkysten er der et smalt skovområde, som går helt ned til stranden. Vest vor skoven ligger Helnæs By. Hele øen har et delvis kuperet og delvis bakket landskab. Fra Bobakkerne i nord har man en flot udsigt over Åkrog Bugten. Bobakkerne er et godt område for Drageflyvning. Ebberup på sydøen er en smuk landsby med gamle huse i hvidt bindingsværk og med stråtag. Ved Lindehoved i vest ligger Helnæs Fyr, som byder på en fantastisk udsigt over øen og den sydlige Lillebælt. Få km øst for Faaborg ligger det flotte skovområde Fiskerup Skov, som er omgivet af Arreskov Sø, Brændegård Sø og Nørresø. På jeres vandreture gennem dette smukke skovområde kan I møde rådyr, harer, grævlinge, ræve og mange fugle, der sørger for musikalsk underholdning. Lystfiskere har gode muligheder under deres ophold i sommerhus på Helnæs. Der er fiskesø Agernæs Saltvandssøer som ligger på Helnæsvej 15 i Ebberup. Helnæs området incl. Torø er om foråret et dejligt område med masser af muligheder. Her kan I altid finde en god fiskestrækning uanset vindretning. Om efteråret er Helnæsbugen et fantastisk område, med gode fiskemuligehder overalt. Selvom bundforholdene er lidt kedelige, skal man ikke tage fejl af det. Her fiskes der på øst- eller vestsiden alt efter vindforholdene.

Sommerhuse og sommerhusudlejning på Helnæs

Området mad billige sommerhuse på Helnæs ligger ved den sydøstlige kyst omgivet vand, delvis stejlkyst og marker. De mange private sommerhuse ligger i et let kuperet og grønt område omgivet af buskads og små træer. En del af de private sommerhuse på Helnæs bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. På Helnæs kan I leje billige sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com, som er indrettet og udstyret med de fleste moderne bekvemmeligehder. Når I bor i sommerhus på Helnæs, har I hele den smukke natur med den rige flora og fauna lige foran døren. Her kan I så rigtig slappe af, og gøre lige som det passer jer. Mange feriegæster der bor i sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje sommerhuse som er tilladt til et ferieophold med hund og som har en lukket terrasse. Mange vælger sommerhusudlejning i 14 dage, hvor man rigtig kan nå at komme ned i gear. Desuden er der ofte 14 dages spar rabat på mange sommerhuse, hvilket imødekommer manges ønske om et billigt sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

På halvøen Helnæs er der en antikforretning samt flere gallerier. På bakkerne, syd for Maden, finder I fem historiske gravhøje fra stenalderen. Besøg Galleri Bangholm på nordsiden af Helnæs ved Helnæs Byvej. Ved Linde Hoved, helt ud til Lillebælt, ligger det 28 m høje Helnæs fyr, som I efter aftale kan besøge. Hele området er rig på herregårde og slotte, som f.eks. Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg og Hagenskov Slot. Ved Ebberup, som ligger 14 km fra Helnæs By, finder I middelalderborgen Hagenskov, hvor det er muligt at opleve et gammelt fangehul. I Friluftsmuseet Den Fynske Landsby som ligger ved Odense, kan I opleve hvordan en landsby så ud i det 19. århundrede. Her kan I gå på en tidsrejse tilbage til en landsby, som den så ud på børnebogsforfatteren H.C. Andersens tid med bindingsværk, gadekær, haver, husdyr og opdyrket agerjord. Under jeres ophold i privat sommerhus på øen Helnæs har I gode muligheder for at besøge nogle af de 123 slotte og herregårde, der befinder sig på den smukke ø Fyn. I har rigtig mange aktivitetesmuligheder på Fyn. I kan køre med et veterantog i Faaborg, gå til Jazz på Odense Å, tage på sejltur med et gammelt træskib, gå til kunstudstilling i Kerteminde, smage på jordbær i Middelfart sidst i juni, besøge en smuk Åben Have i Harndrup eller gå til Kongelig Sommerballet på Munkebo Bakke. Lej sommerhus på den hyggelige halvø Helnæs.