Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dunkær, Ærø

Sommerhus i det Sydfynske Øhav på historiske Ærø

Vil I opleve den helt specielle østemning i det sydfynske øhav, skal I vælge sommerhusudlejning på Ærø. Der er 4 færgeruter til Ærø, som afgår fra Als, Fyn og Langeland. Den lille landsby Dunkær er beliggende på den østlige side af Ærø, hvor der er 6 km til Marstal og 8 km fra Ærøskøbing. Området med sommerhus er beliggende tæt ved skoven Drejskoven og stranden Drejet. Stranden her i området er noget stenet, men der er en rigtig god badestrand syd for Marstal. Det er muligt at spise på den charmerende Dunkær Kro, og i Marstal finder I gode indkøbsmuligheder. Det er nemt at komme rundt på Ærø, uanset om det er i bil eller på cykel. Øen er ca. 30 km lang og 8 km bred, og vejene er ikke særligt trafikerede. Marstal er den største by på øen, Søby er den mindste og ellers er Ærøskøbing et besøg væærd. Derudover vil I opleve flere små idylliske landsbyer og unikke fiskelejer. Feriestedet Ærø henvender sig til jer, som gerne vil opleve en øferie med natur, badeliv og byferie. Der er heller ikke langt til de mange seværdigheder på og omkring øen Ærø. Herregården Søbygaard på Ærø i nord, Ellas Gallerimod nord, Flaske-Peters Samling i Ærøskøbing, Gråsten Skanse i sydøst, Marstal Søfartsmuseum i øst, Ærø Museum i Ærøskøbing og Galleri Fuglsang i Bregning i nordvest, befinder sig alle på Ærø og mindre end 20 minutters kørsel fra Dunkær.

Naturen på sydfynske Ærø

Dunkær er omgivet af Drejskoven i syd og Gråsten Nor samt Ærø Flyveplads i øst. Nordvest for Dunkær ligger Rise Kirke mens Voderup Klinter ligger i vest. Ærø er en moræneø som er opstået i istiden. Den er omgivet af Fyn mod nord, Langeland mod øst, Slesvig-Holsten mod syd og Als mod vest. Lystfiskere har mange gode muligheder i det sydfynske og småøerne Avernakø, Lyø og Bjørnø har herlige fiskepladser om efteråret. Ærø er et godt sted for lystfiskere og nøjagtig som på Langeland, så topper fiskeriet på Ærø i marts og april. Lystfiskerne får samtidigt muligheder for storslåede naturoplevelser og god en fangst af havørred, pighvar, torsk og multe. Oplev de storslåede landskaber ved Vitsø Nor, Gravendal og Gråsten Nor. Tag på cykeltur ud i de skønne skovområder på det sydlige Fyn og oplev et landskab hvor der på marker, bløde bakker og i skove er placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten som i kan udforske. Ved Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & naturpark. Denne naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien. De Fynske Slotte og Herregårde har gennem århundreder været hjem for grever, baroner, krigshelte og andre rigmænd. Nogle af dem inviterer jer inden for i deres herskabelige gemakker og smukke slotsparker som for eksempel Egeskov slot og Valdemars Slot.

Hyggelige sommerhuse på den smukke ø Ærø

Ferieområdet Dunkær skaber en flot ramme omkring en ferie i privat sommerhus på Ærø. Dunkær er omgivet af marker, klitlandskab, og et åbent landskab som indbyder til vandreture, cykling og kystfiskeri. På Ærø er der billige sommerhuse i maleriske omgivelser, som I kan leje til få penge gennem sommerhusudlejning.com. Hos os lejer i sommerhus med prisgaranti, hvor I ikke kan finde det samme sommerhus i samme periode billigere på nettet. Et almindeligt sommerhus på Ærø er inddelt i opholdsstue, soveværelse, køkken med hvidevarer og tidssvarende bad. Disse sommerhuse er indrettet efter ejerens personlige smag, men der er alt det i feriehuset, som I har brug for til en dejlig ferie. Ejerne har som regel indrettet ferieboligerne med komfortable møbler og senge, køkkenservice, hårde hvidevarer og evt. havemøbler. I vil ved ankomsten møde et indbydende og ofte moderniseret sommerhus. Her vil I også se, at et typisk sommerhus er godt isoleret, således det kan udlejes hele året rundt. Her i Dunkær møder I kun lyden af bølgerne ved stranden og duften af hav, skov og blomster. En ferie i sommerhus er også her på Ærø en meget populær form for ferie, fordi man har god plads til hele familien, og har alle moderne faciliteter. Her på ferieøen Ærø kan I holde en Miniferie eller leje et privat sommerhus på ugebasis gennem sommerhusudlejning. På Ærø bor de fleste feriegæster i private sommerhuse, som udlejes gennem sommerhusudlejning.com til billige priser hele året. Hvis I lejer et sommerhus for flere uger udenfor højsæsonen kan I hos sommerhusudlejning.com opnå gode rabatter. Er I rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus på Ærø, så kan I gennem vores Last Minute Tilbud finde et godt sommerhus med spa til en god pris.

Seværdigheder på og i nærheden af Ærø

På ferieøen Ærø byder både Søby, Ærøskøbing og Marstal på spændende og alsidige museumsoplevelser. Ærøskøbing Bymølle er en smuk, restaureret vindmølle, der ligger lige i udkanten af byen. Marstal er meget charmerende med sine smalle gader, små huse stokroserne og den livlige lystbådehavn. Havnens særkende er en meget lang havnemole, hvor I kan opleve en god stemning og en skøn udsigt over vandet. Marstal byder også på det kendte Søfartsmuseum, hvor der er mere end 30 rum med udstillinger. Her kan I se genstande fra søfartens historie, hvor det ikke mindst er modelskibe, som er den store attraktion. Ærøskøbing er en af Danmarks bedst bevarede 1700-tals købstæder. Oplev smukke, gamle fredede huse, spændende butikker, gode spisesteder og en atmosfærefyldt lystbådehavn. Ærø Museum i Ærøskøbing er et hjemstavnsmuseum, som viser samlinger af oldsager fra stenalderbopladser, udstillinger om søfart, landbo- og købstadskultur osv. Hammerichs Hus er indrettet i malerens eget hjem fra 1700-tallet. Her findes bl.a. en samling af antikviteter. Søbygaard, som ligger et stykke syd for byen Søby, er et gammelt voldsted med bevarede bygningsværker fra middelalderen og renæssancen, hvilket gør stedet til nationalt kulturarv. Søbygaard er fra 1580. Besøg sammen med børnene Øbolcher i Marstal, hvor børnene kan få lov til at lave deres egen slikkepind. Blomberg Børnefestival er en tilbagevendende årlig begivenhad for børn. I de fleste større byer på Fyn med øerne, er der torvedage, loppemarkeder og festivaller hele sommeren igennem. Velkommen til sommerhusudlejning på skønne Ærø.