Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Torø Huse

Torø Huse er et fredfyldt og hyggeligt ferieområde ved Assens

Det lille, stemningsfylde fiskerleje Torø Huse er beliggende ca. 3 km syd for Assens - lige ud mod Lillebælt. Her finder I charmerende, gamle fiskerhuse, strandenge og strandsøer med et rigt fugleliv samt særdeles gode muligheder for kystfiskeri. Ud for Torø Huse kan I opleve øen Torø, som byder på frodig og uspoleret natur. Der er adgang til Torø via sandtangen 'Drejet'.
Torø Huse er et ideelt feriested for jer, der ønsker at opholde jer i fredelige, rolige og charmerende omgivelser, og som samtidig gerne vil være tæt på en større by, restauranter, indkøbsmuligheder, seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

- Torø Huse

Den 800 år gamle købstad Assens er med sin smukke brostensbelagte gade, sine købmandsgårde og bindingsværkshuse en attraktion i sig selv, men byder derudover på seværdigheder som f.eks. Assens Miniby, de kulturhistoriske museer Mands Samling og Willemoesgårdens Mindestuer samt et veteranbilmuseum (3 km).
I Ebberup kan I opleve den smukke, fynske herregård Gl. Alvernæs, som har et meget karakteristisk tårn og er omgivet af park og skov. Her ligger også middelalderborgen Hagenskov, hvor I kan se et gammelt fangehul (6 km).