Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nyborg

Den fynske købstad Nyborg byder på historisk stemning, dejlig strand samt aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

På Fyns østkyst, lige ved Storebæltsbroen, finder I den hyggelige købstad Nyborg. Byen er kendt for sit slot, sin historisk bymidte med de kønne, gamle huse i forskellige farver, sine voldspil, sin charmerende lystbådehavn og meget andet. Og ved Nyborgs sommerhusområde kan I bade ved en skøn sandstrand. Tæt ved Nyborg kan I besøge skønne naturområder, golfbaner og seværdigheder for alle i familien. Den centrale beliggenhed i Danmark betyder, at I aldrig har langt til landets store attraktioner.

- Nyborg

Nyborgs gamle bydel er en seværdighed i sig selv med sine smukke, renoverede huse, Nyborg Slot - nordens ældste kongeborg fra 1170, samt volde, som indbyder til vandreture. Her kan I også opleve en forestilling på Danmarks ældste friluftsteater Nyborg Voldspil. På det kulturhistoriske museum Mads Lerches Gård kan I se udstillinger om tidligere tider i Nyborg.
Der findes mange slotte og herregårde nær byen. Blandt andet renæssanceslottet Holckenhavn Slot, 5 km fra Nyborg.
Ved Lindeskov, 17 km fra Nyborg, kan I se 7 dysser og en jættestue fra bondestenalderen - blandt andet Danmarks længste langdysse på 160 meter.