Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Longelse

Ferieområdet Longelse ligger ved Langelands østkyst, lidt syd for Spodsbjerg.

Sommerhusområdet Longelse ligger ud til vandet, og de to landsbyer Nørre og Sønder Longelse ligger et par km bag kysten. Et par km mod nord ligger den gamle, stemningsfyldte fiskerby Spodsbjerg med en lille idyllisk fiskerihavn, en lystbådehavn samt en færgehavn med forbindelse til Lolland.
Longelse er et hyggeligt, roligt og naturskønt ferieområde, som især henvender sig til naturelskere, lystfiskere og andre, som ønsker at slappe af i rolige omgivelser.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i de to små landsbyer Nørre og Sønder Longelse, og 9 km herfra ligger Langelands 'hovedstad' Rudkøbing med mange butikker, spisesteder, aktivitetstilbud og seværdigheder.

- Longelse

Hos Galleri Langeland udstilles og sælges et bred udvalg af lokalt kunst og kunsthåndværk sommeren igennem. Her arrangeres også skiftende udstillinger. Et spændende galleri for kunstinteresserede (2 km).
Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langeland Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas, sølvtøj (9 km).
Ved Humble på Sydlangeland finder I den velbevarede langdysse 'Kong Humbles Grav', som består af 77 store randsten (16 km). Få km fra Humble ligger herregården Skovsgaard, hvor der er indrettet flere museer, bl.a. et hestevognmuseum og et tyendemuseum, der viser en udstilling om vilkårene og dagligdagen for gårdens tjenestefolk.