Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Varbjerg Strand

Hold ferie i sommerhus i det familievenlige Varbjerg Strand på Fyn

Varbjerg Strand ligger i Båring Vig på Nordvestfyn mellem Bogense og Middelfart. Storåen udløber ved Varbjerg Strand, og ved udløbet er der anlagt en lille, idyllisk bådehavn. Ferieområdet Varbjerg Strand ligger roligt og naturskønt mellem strand, skov og marker - et ideelt sted for naturelskere, lystfiskere, golfere og dem der elsker at bo i naturskønne omgivelser med mulighed for udflugter til de mange aktiviteter og seværdigheder på Nordfyn. Med udsigt over vandet ligger kiosken og restauranten 'Varbjerghus', og der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Brenderup og i landsbyen Båring, som ligger et par km inde i landet bag området med de private sommerhuse. Ellers er der indkøbs- og shoppingmuligheder og mange spisesteder i de charmerende byer Middelfart, 18 km mod vest og Bogense, 19 km mod nordøst. Varbjerg Strand har en god sandstrand med lave og rolige vandforhold, som er velegnede for familier i sommerhus med deres børn. En ferie i privat sommerhus ved Varbjerg Strand er et godt udgangspunkt for udflugter i det Nordfynske. Fjelsted Skov Kro i syd, Aalsbogård Lystfiskersøer øst for Ejby, Børges Put & Take ved Billesbølle, Aarup Gokarthal, Kongsdal Aaben Have sydøst for Harndrup, Harrislevgaard Slot ved Bogense, Gyldensteen Slot ligeledes ved Bogense, Kunstgården i Skovby ved Bogense, Herregården Jerstrup mod øst og Galleri Korsbjerg i vest befinder sig alle sammen indenfor ½ times kørsel fra jeres sommerhus ved Varbjerg Strand.

Naturoplevelser omkring Varbjerg Strand på Fyn

I finder nemt et biligt sommerhus i Varbjerg Strand, og de er omgivet af Båring Vig i Nord og Bro Frihed samt Slettemose Skov i øst. Syd for Varbjerg Strand ligger Storå og i vestlig retning befinder Båring Skov sig. Rundt om i landskabet på Nordfyn er der på marker og i skove placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten som i kan udforske. Tag under jeres ophold i sommerhus på udflugt i det Nordfynske og besøg smukke slotte og herregårde, landsbyer og gode spisesteder. I kan benytte de mange gode vandre- og cykelstier i skovområderne og observere den rige flora og fauna i området. Harridslevgaard Slot som har en middelalderkælder med fangehul er delvis åben for besøgende. Der er i alt hele 123 slotte og herregårde på Fyn. Det store Krengerup Gods som befinder sig ca. 2 km fra Glamsbjerg ligger midt i Krengerup Skov. Der er gratis adgang til det smukke parkanlæg på afmærkede ruter. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby ved Middelfart, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. Ørslev Bjerge og Ørsbjerg Skov som ligger 14 km syd for Nørre Åby er et flot naturlandskab som indbyder til vandreture. Det flotte haveanlæg i Humlemagasinets Haver i Harndrup er åben dagligt fra 11 – 17.

Hold ferie i et billigt sommerhus omkring Varbjerg Strand

Området med sommerhuse er en 100 til 300 meter bred stribe bag strandengen, en lille kanal med broer og den gode sandstrand med badebroer vest for lystbådehavnen. Et sommerhus er ofte beliggende på grønne grunde med buske og nogle træer, omgivet af levende hegn. Det er et smukt naturområde med mange fugle som indbyder til gåture, badeliv og total afslapning. Alle danske sommerhuse er indrettet med praktiske møbler, køkkenudstyr, hårde hvidevarer og dekorationer. Efter en modernisering har de fleste sommerhuse nu fladskærms-tv og I kan også finde et sommerhus med internet. Desuden kan der være cykler, legeredskaber for børn og brændeovn, der giver hygge og varme på en kølig aften. En del sommerhuse er desuden mere energivenlige, hvilket giver lavere forbrugsomkostninger. Der er mange fordele ved at leje et privat sommerhus i Danmark, for I kan nemlig selv tilrettelægge jeres ferieophold lige som det passer jer. Vi ser mange gæster, som vælger et sommerhus med valgfri ankomst. En stor del af vores gæster tager også deres børn og hund med på ferie i et privat sommerhus. De er I altid velkomne hos sommerhusudlejning.com, som tilbyder private sommerhuse, der er velegnet til et ophold med hund. Mange gæster i sommerhus har fokus på prisen, og hvis I vælger en 2-ugers Sparferie hos sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen, kan I nemt finde et billigt sommerhus. Med fokus på prisen, venter mange også til sidste øjeblik, og booker et sommerhus Last Minute.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Varbjerg Strand på fyn

Når I er på ferie i sommerhus på Fyn skal I aflægge et besøg i H.C. Andersens by Odense, hvor der er rigtig meget at se på. Det tager kun 30 minutter at køre til Odense, hvor I kan opleve eventyrenes verden eller ser på når dyrene i Odense Zoo bliver fodret. I Odense skal I også se Carl Nielsen Museum med en udstilling af den berømte komponist og hans hustru billedhuggeren Anne Marie Nielsen. Der er fra Varbjerg Strand kun 5 km til landsbyen Bro, som fremstår med det oprindelige gadenet og gamle, smukke bindingsværkshuse, er et besøg værd. Hos Den Gamle Smedie i Skåstrup, 11 km fra Varbjerg Strand, kan I se håndlavede lysestager, som bliver lavet på stedet. En gravhøj (Rundhøj) fra oldtiden kan opleves i skovområdet Nyhaven ved Skåstrup. Det naturskønt beliggende museum Kunstgården i Skovby udstiller dansk og international kunst, kunsthåndværk og brugskunst. Hvis I gerne vil se et gravkammer indefra, så skal I tage en tur til Emmelev og så videre i retning mod Pugholm, hvor I kan kravle ned i Gåsestenens gravkammer. I den smukke by Bogense møder i både kunst og kultur. Nordfyns Museum i Bogense fortæller den besøgende om byens lange og spændende historie. Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Besøg den smukke park med de mange sjældne træer og buske. I Kongebroskoven ved Middelfart kan I besøge en dyrepark. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, 18 km fra Varbjerg Strand, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. Harridslevgård ved Bogense er et spændende renæssanceslot med Danmarks største privatejede riddersal. Find et billigt sommerhus i familievenlige Varbjerg Strand, og få masser af oplevelser på hele Fyn.