Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ærøskøbing, Ærø

Ærøskøbing ligger midt på den hyggelige og naturskønne ø Ærø, syd for Fyn

I den idylliske ferieby Ærøskøbing, som er Danmarks bedst bevarede 1700-tals købstad, ligger den naturskønne ø Ærø. Fra jeres sommerhus i Ærøskøbing er der kun 5 minutters gang til lystbådehavnen og byens centrum. Her finder I smukke, gamle og fredede huse, middelaldergader, stokroser, gårdhaver, spændende butikker, gode spisesteder og caféer. Ærøskøbing har også en atmosfærefyldt og velbesøgt lystbådehavn. Øen Ærø er ca. 30 km lang og 8 km bred på det bredeste sted. Foruden Ærøskøbing findes her også byerne Marstal, som er den største by på øen, og Søby, som er den mindste. Derudover har øen flere små landsbysamfund og fiskelejer. I Ærøskøbing har I flere gode indkøbsmuligheder, hvor I kan handle alt det I har brug for til jeres ophold i sommerhus.

Naturen omkring Ærøskøbing

Den grønne ø Ærøskøbing ligger i Syddanmark mellem Als og Langeland. Ærø er en moræneø, som er opstået i istiden. Den ligger ved den sydlige del af Lillebælt, og er omgivet af Fyn mod nord, Langeland mod øst, Slesvig-Holsten mod syd og Als mod vest. Jeres sommerhus, som ligger i et område nord for byen, er omgivet af vand i vest og øst. Mod øst ligger også øen Drejø. Mod nord ligger Urehoved og stejlkysten og mod syd ligger øens frodige marker. Ærø er et godt sted for lystfiskere og nøjagtig som på Langeland, så topper fiskeriet på Ærø i marts og april. Lystfiskerne får samtidigt muligheder for storslåede naturoplevelser og god en fangst af havørred, pighvar, torsk og multe. Ærø er en god ø at besøge til en ferie i sommerhus. Her kan I altid finde uberørte fiskepladser. Nyd en vandretur på Øhavsstien som bugter og snor sig ad kyststrækningerne gennem det smukke landskab på Ærø. Oplev de storslåede Landskaber ved Vitsø Nor, Gravendal og Gråsten Nor.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Ærøskøbing

Der er 4 forskellige færgeruter som kan bringe jer til Ærø fra Als, Fyn og Langeland. Ærø er et dejligt feriemål på alle årstider. Feriegæsterne holder deres ferie på den smukke ø Ærø og overnatter på Bed & Breakfast, campingpladser, hoteller og kroer, vandrehjem samt i sommerhuse og ferielejligheder. Når I holder en ferie i et privat sommerhus eller en privat ferielejlighed på Ærø, kan I gøre det gennem sommerhusudlejning.com. Her har I den fordel at I bor midt i naturområdet, og I har den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ferie, lige som det passer jer. Selvom de fleste private sommerhuse og ferielejligheder er indrettet efter ejerens smag, så er der alt det I behøver til en vellykket ferie. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus til hele familien, og hvis I har mulighed for det, så kan I også benytte jer af vores Last Minute Tilbud. Her kan I være heldige at få fat i et luksus sommerhus med spa og sauna til billige penge. På Ærø kan I også leje et sommerhus til en billig lejepris gennem sommerhusudlejning.com som er egnet til et ferieophold med hund.

Aktiviteter og attraktioner

Både Søby, Ærøskøbing og Marstal byder på spændende og alsidige museumsoplevelser. Ærøskøbing Bymølle er en smuk, restaureret vindmølle, der ligger lige i udkanten af byen. Ærø Museum i Ærøskøbing er et hjemstavnsmuseum, som viser samlinger af oldsager fra stenalderbopladser, udstillinger om søfart, landbo- og købstadskultur og meget mere. Hammerichs Hus er indrettet i malerens eget hjem fra 1700-tallet. Her kan I bl.a. beundre en samling af antikviteter. Flaske-Peters Samling er også et besøg værd. Det er en stor samling af flaskeskibe og skibsmodeller samt færgemalerier. Søbygaard er et gammelt voldsted med bevarede bygningsværker fra middelalderen og renæssancen, hvilket gør stedet til nationalt kulturarv. Søbygaard er fra 1580. En del malere, keramikere og andre kunsthåndværkere bor i Ærøskøbing eller omegn. Besøg evt. deres gallerier, lysstøberier eller arbejdende værksteder. Besøg også de små oprindelige havnemiljøer i Kleven og Strandbyen havne. Hvis I tager jeres cykler med, så har I gode muligheder for at udforske øen under jeres ophold i sommerhus i Ærøskøbing. Ærø har gode cykelruter over hele øen. Det er det rene idyl at køre mellem bindingsværkhusene og allétræerne på øen. I Marstal mod syd kan I dyrke Kite Surfing eller besøge Marstal Søfartsmuseum. Når I bor i sommerhus i Ærøskøbing skal I tage børnene med til Øbolcher i Marstal, hvor børnene kan få lov til at lave deres egen slikkepind. Blomberg Børnefestival er en tilbagevendende årlig begivenhad for børn. Blomberg Børnefestival betyder musikoplevelser for børn. Det er en festival for hele familien med fælles oplevelser og masser af musik for børn.