Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Stoense

Landsbyen Stoense ligger på nordvestkysten af den smukke ø Langeland

Sommerhusområdet i Stoense ligger på den smukke ø Langeland i den sydlige Storebælt mellem Sydfyn og Lolland. Stoense Strand er et dejligt område med private og billige sommerhuse, som ligger i rolige og naturskønne omgivelser, tæt ved strand og skov. Når I bor i sommerhus i området har I adgang til mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder på Langeland. Området ligger ca. 5 km syd for Lohals, hvor den livlige aktivitet og stille charme kan opleves i byens lystbådehavn. Mange kunstnere har i tidens løb valgt at bosætte sig her på øen, og deres gallerier og værksteder kan I besøge overalt på øen. Der er indkøbsmuligheder i landsbyen Stoense, hvor I kan forsyne jer med de vigtigste ting til jeres ophold i sommerhus. Desuden er der gode indkøbsmuligheder i havnebyen Lohals mod nord og Rudkøbing mod syd.

Naturen omkring Stoense på Langeland

Nord for jeres private sommerhus i Stoense ligger skovområdet Bræmlevænge og havnebyen Lohals. Øst for sommerhus området ligger Mørkholm Skov og mod vest ligger Store Bælt samt Sydfyn. De bløde bakker og enge, bøgeskovene og det indbydende blå hav der omgiver den lange ø har inspireret den nationalromantiske digter Adam Oehlenschlager til den danske nationalsang. Lystfiskere kan fange en flot fisk ved kysten eller i en af de mange fiskesøer på Langeland. I Tryggelev ved Humble kun få km syd for jeres sommerhus i Stoense ligger Langelands Lystfiskersø og på Løkkeby Strandvej 8 i Tranekær ligger Spodsbjerg Lystfiskersø. Vidste I, at der er vilde heste på Langeland? Disse såkaldte Exmoor Ponyer befinder sig i et ca. 110 ha stort område på det sydlige Langeland. Her får denne flok af ca. 60 dyr lov at passe sig selv, og lever af områdets vegetation. Man har faktisk fundet knogler fra vilde heste, der levede i Danmark for over 10.000 år siden. Der er også mange stendysser og Jættestuer samt en del stenalderbopladser på Langeland. De mest kendte er Hulbjerg Jættestue, Nørreballe Nor, Kong Humbles Grav og Bjerreby Dyssen. Besøg også Langelands Museum i Rudkøbing som har mange oldtidsfund, I kan se på.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Stoense

Området med billige sommerhuse i Stoense ligger på Stoense Udflyttervej ca. 2 km nord for Landsbyen Stoense. De enkelte Sommerhuse ligger i et 500 meter bredt bælte bag kysten, så der er ikke længere end 10 minutter til fods fra jeres sommerhus til stranden. I sommerhusområdet Stoense Strand er der et stort udvalg af private sommerhuse i forskellige størrelser, indretninger, placeringer og prisklasser klar til udlejning gennem sommerhusudlejning.com til lave priser. Mange feriegæster bor i sommerhus med deres hund, og nyder deres ture på stranden ved Stoense. En del hundeejere lejer deres sommerhus udenfor hovedsæsonen. hvor der er masser af plads på stranden, og hunden må frit løbe omkring. Hvis I ser på vores Last Minute Tilbud, kan I være heldige og få et billigt sommerhus i luksus klassen til få penge.

Aktiviteter og attraktioner

I Landsbyen Stoense er der en kirke og et par kunstgallerier. Havnebyen Lohals ligger kun 6 km nord for Stoense og har egen havn med både fisker- og lystbåde. Oplev byens Safarimuseum med jagttrofæer fra alverdens lande. Ca. 8 km nord for Stoense ligger Hov fyr. Når I kører fra Stoense 12 km mod syd, kommer I til det smukke røde Tranekær Slot. Slottet er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I Ticon, hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinder sig i et gammelt bindingsværkshus. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er rigtig, males der økologisk korn. Ved Tranekær Slotsmølle findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i sin oprindelige stil, og der er gratis adgang til laden. Om sommeren vrimler det med gamle træsejlbåde i havnene og på havet omkring Fyn og Øerne. Besøg DDR Museum Langeland i Tullebølle som har en udstilling om hverdagen i det tidligere DDR. Her er entreen gratis. Når I holder jeres ferie i sommerhus ved Stoense, skal I se det spændende Koldkrigsmuseum Langelandsfortet ved Bagenkov på Sydlangeland. Langelandsfortet var under den kolde krig bevæbnet med skarp ammunition til de store 150 mm kanoner. Her kan I også beundre ubåden Springeren og minestrygeren Askø samt 2 jetjægere. Souvenariet i Tranekær er et souvenirmuseum med souvenirs fra hele verden. Souvenirmuseum Souvenariet ligger i Den Gamle Teaterbygning ved Tranekær Slot på Langeland. Her kan I se over 2.000 souvenirs, hvoraf mange er over 100 år gamle. Velkommen til sommerhusudlejning i Stoense.