Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vejlby Fed

Ferie i sommerhus i Vejlby Fed på Nordvestfyn er ideelt for naturelskere og lystfiskere

I Båring Vig, ca. 11 km fra Middelfart og Lillebæltsbroen, ligger det rolige og naturskønne ferieområde Vejlby Fed. Området med private sommerhuse er attraktivt, især på grund af stranden, som hører til blandt Fyns bedste. Der er en sommerkøbmand i området, hvor I kan købe ind til jeres ophold i sommerhus. Ellers er der ikke mere end 10 minutters kørsel til indkøbsmulighederne i Strib og i Middelfart. Ferieområdet vejlby Fed er kendt for sommerhusudlejning. Området er godt for de feriegæster der ønsker at afholde deres ferie i sommerhus i rolige omgivelser i nærheden af en badestrand og med mulighed for at besøge byerne i nærheden.

Naturen omkring Vejlby Fed

Området med ferieboliger i Vejlby Fed er omgivet af Kattegat med Båring Vig i øst og Middelfart i vest. Mod nord ligger det flotte ferieområde Strib og mod syd Gamborg Fjord og Svinø. Som den eneste Herregård på nordfyn byder Harridslevgaard Slot ved Bogense indenfor. Nyd de smukke omgivelser af slottet, som for første gang blev nævnt i året 1231. Besøg Humlemagasinets Haver i Harndrup som er åben dagligt fra 11 – 17. Ørslev Bjerge og Ørsbjerg Skov som ligger 14 km syd for Nørre Åby er et flot naturlandskab, der indbyder til vandreture. Lystfiskere kan bla. tage på havfiskeri med båden Medicus fra Middelfart Havn. Tag på cykeltur ud i den skønne natur på Nordfyn og oplev levn helt tilbage fra stenalderen og vikingetiden. Rundt om i landskabet er der på marker og i skove placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten som I kan udforske.

Billige Sommerhuse i Vejlby Fed

Vores private sommerhuse i Vejlby Fed ligger i et 400 meter bredt bælte bag kysten, så I har kun få minutters gang til stranden. Til dem der ønsker en afslappende ferie med spadsereture, solbadning eller fisketure, er et ophold i privat sommerhus i Vejlby Fed lige det rigtige. Et sommerhus i Vejlby Fed danner rammen omkring en rolig og afslappende ferie ved den flotte badestrand, og er en god base for udflugter til de mange attraktioner på Fyn. Også her i Vejlby Fed er der sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser. Ved den Fynske Nordkyst kan I billigt holde miniferie i sommerhus eller booke et ugeophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com til billige priser. Det er også værd at prøve vores Last Minute Tilbud, hvor der ofte er på til 30 % i rabat. I har også mulighed for, at få et mere luksuriøst sommerhus til en billig lejepris.

Aktiviteter og attraktioner på Nordfyn

Det smukke Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt og er omgivet af skov. Besøg den smukke park og nyd en spadseretur mellem de mange sjældne træer og buske. Det flotte, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. I Kongebroskoven ved Middelfart kan I besøge en dyrepark. Ved Brende Mølle i Tanderup findes Danmarks flotteste fisketrappe. Fyn og især byen Odense er kendt for sin store forfatter H. C. Andersen. Her er lidt fakta om den verdensberømte forfatter. H. C. Andersen blev født i Odense den 2. april 1805 som søn af skomagersvenden Hans Andersen og vaskekonen Anne Marie Andersdatter. Som barn var hans yndlingsbeskæftigelse at fantasere, og han blev som 14-årig stærkt påvirket af teatret i Odense. H.C. Andersen var i tre år knyttet til Det Kongelige Teater, indtil han i 1822 blev afskediget. I samme år udgav H.C. Andersen sin første bog, dog under et pseudonym og uden nogen særlig succes. Hans første tid som forfatter var præget af megen fantasi, humor og vovemod. 1835 fik han så sit store gennembrud med udvigelsen af romanen Improvisatoren og især eventyret Eventyr fortalte for Børn. I dag er H. C Andersen mest kendt for sine smukke eventyr som for eksempel Den Grimme Ælling, Klodshans, Prinsessen På Ærten, Kejserens Nye Klæder, Nattergalen, den lidt triste Pigen Med Svovlstikkerne og Fyrtøjet. Der blev i alt registreret 156 eventyr. H. C. Andersen døde 4. august 1875 i København. Nå I er på ferie i sommerhus i Vejlby Fed kan I fra forår til efterår besøge loppemarkederne ved Odense Havn og Nedergade i Odense, men også Odense Zoo er besøg værd, især med børnene. Lumby Mølle i Odense Nord er et flot sted med mange aktiviteter. Oplev fra kysten og i lystbådehavnene omkring Fyn de mange flotte træskibe som sejler Fyn rundt i sommermånederne. Besøg den smukke by Faaborg og oplev dér den traditionelle Vægtergang om aftenen. Et besøg i Den Fynske Landsby syd for Odense er en spændende oplevelse for hele familien.