Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skåstrup

Skåstrup er et hyggeligt, fredfyldt og familievenligt ferieområde på Nordfyn

Landsbyen Skåstrup ligger ved Båring Vig i den nordvestlige del af øen Fyn og har bevaret sine gadekær, sit oprindelige gadenet og de mange maleriske gamle ejendomme. Området med private sommerhuse i Skåstrup ligger 8 km vest for den charmerende købstad Bogense. Det dejlige sommerhusområde ligger tæt ved vandet i rolige og naturskønne omgivelser, og derfor er sommerhusudlejning populært i området. Området er rigt på naturoplevelser og aktivitetstilbud for hele familien. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhusophold i området. Ellers er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder og mange spisesteder i Bogense. Skåstrup Strand er en god badestrand med få sten og lave rolige vandforhold ved kysten hvor man skal gå langt før det bliver dybt. Det gør stranden til en børnevenlig strand, og derfor endnu et godt argument, for at vælge sommerhusudlejning i Skåstrup.

Naturen omkring Skåstrup

Skåstrup Strand er omgivet af Kattegat i nord og skovområdet Nyhave i øst, hvor I møder en del oldtidsgrave. Mod sydøst ligger Skåstrup Frihed som er et smukt skovområde med gode vandrestier. Landsbyen Skåstrup og Slettemose Skov ligger mod syd og i vestlig retning ligger sommerhusområderne Vedelshave og Bro Strand. Under jeres ophold i privat sommerhus ved Skåstrup, skal I opleve de flotte parkanlæg der omkranser mange slotte på Fyn. Dem er der rigtig mange af på denne smukke ø. Der er i alt hele 123 slotte og herregårde på Fyn. Det store Krengerup Gods som befinder sig ca. 2 km fra Glamsbjerg ligger midt Krengerup Skov. Der er gratis adgang til godsets parkanlæg på afmærkede ruter. Om sommeren har I mulighed for at opleve slotskoncerter. Dallund Slot har en smuk beliggenhed ved Dallund Sø i Søndersø. Hovedbygningen af Dallund Slot, der kan føres tilbage til året 1540 har tilhørt fam. Blixen-Finecke. Dallund Slot er i dag et rehabiliteringscenter under Kræftens Bekæmpelse.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Skåstrup

Området med billige sommerhuse i Skåstrup ligger i et 500 meter bredt bælte bag kysten vest for skovområdet Nyhave. De mange private sommerhuse i Skåstrup har en flot beliggenhed mellem strand, skov og marker. De enkelte sommerhuse i Skåstrup ligger omgivet af løvtræer og buske i et smukt og fladt landskab. Et typisk sommerhus ved Skåstrup Strand er bygget af træ. Mange private sommerhuse ved Skåstrup Strand bliver gennem sommerhusudlejning.com lejet ud til billige priser. De fleste sommerhuse som er inddelt i stue, køkken, bad og soveværelse er indrettet helt efter ejerens personlige smag. Der er dog alt det i husene, som I har brug for til et vellykket ferieophold. Hvis I gerne vil tage jeres hund med på ferie i sommerhus, så kan I også gøre det gennem sommerhusudlejning.com, for i en del sommerhuse er ophold med hund tilladt, og ofte er der en lukket terrasse eller en indhegnet have.

Aktiviteter og attraktioner

Hos Den Gamle Smedie i Skåstrup kan I se de håndlavede lysestager, som bliver lavet på stedet. En gravhøj (Rundhøj) fra oldtiden kan opleves i skovområdet Nyhaven i nærheden af Skåstrup. Et besøg på Kunstgården i Skovby ved Middelfart byder på spændende, kulturelle oplevelser. Harridslevgaard ved Bogense er et spændende renæssanceslot med Danmarks største privatejede riddersal. Harridslevgaard Slot som har en middelalderkælder med fangehul er delvis åben for besøgende. Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Besøg den smukke park og gå en tur blandt de mange sjældne træer og buske. Tag en spadseretur til herregården Gyldensteen Gods, som ligger kun 45 minutters gang fra Bogense. Hvis I gerne vil se et gravkammer indefra, så skal I tage en tur til Emmelev og så videre i retning mod Pugholm, hvor I kan kravle ned i Gåsestenens gravkammer. I den smukke by Bogense møder I både kunst og kultur. Besøg Galeriet M som udstiller malerier og skulpturer og Nordfyns Museum i Bogense fortæller den besøgende om byens lange og spændende historie. Bogense Gl. Købmandsgård er en gammel købmandsbutik fra det 19. århundrede. Når I bor i sommerhus i Nordfyn, skal I også besøge Herregården Hofmansgave, som ligger ved Hasmark. Den har skiftet navn mange gange. Her finder I det lille skitsemuseum for søstrene Hofman-Bang og i parken kan I besøge Danmarks Kartoffel Museum. Der er adgang til både park og museer. Selv om det nu er længe siden, at vikingerne boede på Nordfyn, så er forestillingerne om dem stadig levende i byen Otterup. På Otterup Torv befinder sig nemlig en skulptur af den lokale kunstner Jørgen Meier-Larsen. Motivet på skulpturen er hentet fra den nordiske mytologi. Lej et billigt sommerhus i det familievenlige Skåstrup på Nordfyn.