Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Strib

Book et hyggeligt sommerhus i den gammel færgeby Strib på Nordvestfyn

Strib er et hyggeligt område med private sommerhuse på en lille odde på Nordvestfyn. Sommerhusudlejning er populært i Strib, da I er omgivet af hav, strand og skøn natur. Et kendetegn ved området er, at I nemt finder et godt sommerhus, som ligger helt ned til vandet. I finder også en hyggelig bådehavn med legeplads, et automobilmuseum og et smukt fyrtårn. Her kan I bade, fiske og vandre ad stier langs kysten. Strib ligger kun 6 km fra Middelfart, hvor I kan købe ind til jeres ophold i sommerhus, gå på shopping, spise på restaurant og nyde stemningen i lystbådehavnen. Der er gode sandstrande både her ved Strib Fyr og ved Røjle Klint med badebroer. På nordsiden af Strib er der lav vandstand, en havbund med sand og små bølger, hvilket er den perfekte opskrift for en badeferie med hele familien. Et ferieophold i privat sommerhus i Strib ved Middelfart henvender sig til jer, der gerne vil kombinere en badeferie med en byferie, og mulighed for besøg af seværdigheder på ferieøen Fyn. Dino´s Legeland i Fredericia, Voldstedet Hindsgavl ved Middelfart, Harrislevgaard Slot i øst, Gyldensteen Slot ved Bogense og Aalsbogaard Lystfiskersøer ved Grønnemose i sydøstlig retning, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Strib.

Den dejlige natur ved Strib på Fyn

Strib med de skønne sommerhuse er beliggenhedsmæssigt omgivet af Stavrby Skov i syd og Lillebælt i vest. I øst ligger Båring Vig. mens Kasmose Skov ligger i nordøstlig retning. Hele Nordfyn er ensbetydende med hedelandskab, mange skove, bløde bakker, romantiske herregårde og slotte samt idylliske landsbyer. Her ved kysterne er der endeløse strande og klitter. Den enestående natur på Nordfyn indbyder feriegæsterne som vælger at bo i sommerhus til lange spadsere- og cykelture. Rundt om i landskabet på Nordfyn er der på marker og i skove placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten som I kan udforske. Tag en tur til Emmelev og så videre i retning mod Pugholm, hvor I kan kravle ned i Gåsestenens gravkammer. Bag nogle huse i Kappendrup finder I langdyssen og gravhøjen Kappendrup Kirke. På trods af navnet er stedet anlagt i bondestenalderen omkring 3900-1700 f.Kr. I mindelunden Glavendrup har man fundet Glavendrupstenen, som menes at være fra året 900. Den har Danmarks længste runeindskrift. Opleve også de flotte parkanlæg der omkranser mange slotte og herregårde på Fyn. Dem er der rigtig mange af på denne smukke ø. Der er i alt hele 123 slotte og herregårde på Fyn. Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, hvor der er adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter.

Oplev badeferie og byferie i sommerhus ved Strib

I Strib møder I private sommerhuse langs kysten omkring byen. Parcellerne går ofte lige ned til stranden. Glæd jer på den sidste del af jeres tur til Strib for at møde jeres lejede sommerhus for første gang. Efter I har pakket ud kan I lære de nærmeste omgivelser at kende, ved at gå en tur langs stranden og nyde duften af havet. Ved Lillebælt og på Fyn kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus til billige penge, som ligger tæt ved skove og strand. Et privat sommerhus her i Strib er en perfekt base for en byferie med mulighed for udflugter til de mange seværdigheder på Fyn, hvor I selv kan tilrettelægge det hele. Mange sommerhuse er i de senere år blevet moderniseret, og derfor får I sommerhus af høj kvalitet. Foruden møbler, dekorationer og køkkenudstyr er et sommerhus af ejeren blevet indrettet med moderne udstyr som fladskærms-tv, opvaskemaskien og ofte internet. I behøver kun selv at sørge for sengelinned og håndklæder, hvilket I dog også kan leje hos os. Her på det smukke Nordvestfyn kan I til en billig pris leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. I kan leje et sommerhus både til en Miniferie eller i en hel uge. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus sammen med hele familien. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen, kan I opnå 30% rabat hos sommerhusudlejning.com. Det giver jer råd til lidt ekstra. Efter en lang dag på stranden ved Strib eller på udflugt, er det skønt at komme tilbage til det hyggelige sommerhus, og måske forberede maden på grillen. Ferieboligens have og terrasse er det ideelle sted at hygge sig med familien om aftenen og nyde aftensmaden på, mens solen går på hæld over Lillebælt. Det er også popluært med et Last Minute sommerhus på Fyn, hvor I altid får rabat.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Strib på Fyn

Ud over den skønne natur, er den største seværdighed i Strib byens Automobilmuseum. Her kan I opleve et væld af motoriserede køretøjer på 2 eller 4 hjul. Specielt finder I spændende og sjældne biler inden for flere mærker, samt en stor samling af veteranmotorcykler. Tag turen til Middelfart, hvor I finder spændende butikker, caféer og restauranter. I Middelfart finder I rigtig fynsk idyl i de hyggelige og brostensbelagte gader med stråtækte bindingsværkshuse og dekorative stokroser. Besøg også Middelfart Museum, Lillebælt-Værftet eller Danmarks Keramikmuseum. I sommersæsonen er det meget populært, at tage på marsvin-safari i Lillebælt, hvilket foregår fra havnen i Middelfart. I mange byer på Fyn er der hele sommeren bagagerums- og loppemarkeder, både for børn og voksne. Som regel er der også søndagsåben i butikkerne om sommeren. Besøg det smukke Gyldensteen Slot ved Bogense, hvis hovedbygning er opført i 1630. Den ligger på et voldsted som er omgivet af brede voldgrave. Om sommeren er der mulighed for at opleve slotskoncerter. På Hindsgavl Slot er der tit klassiske musikfestivaller. Et besøg på Kunstgården i Skovby ved Middelfart byder på spændende, kulturelle oplevelser. Oplev også H.C. Andersen Festival i Odense om sensommeren, Ærø Jazz Festival, Langelandsfestival og Odense Blomsterfestival, som er en af de store begivenheder på Fyn. I kan opleve Fyn med bilen, til fods, per cykel, højt til hest, under vand, fra en båd eller med kajak. Golfere kan vælge mellem 12 fynske golfbaner. I kan også prøve H.C. Andersen Golf i Bogense eller Langesø Golfklub i Morud. Lystfiskere har mulighed for at tage med M/S Medicus fra Middelfart på fisketur i Lillebælt. Men også Strib Fyr og Stavrshoved ved Kasmosen er gode steder fra kysten. Velkommen til sommerhusudlejning og billige sommerhuse i naturskønne omgivelser på Fyn.