Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bøjden

Ferieområdet Bøjden på Fyn byder på stille charme og dansk idyl i sommerhus

Bøjden som ligger i den sydvestlige del af ferieøen Fyn, har alt det man kan ønske sig til en ferie i et privat sommerhus i Danmark. Der er det glitrende hav, en enestående natur, og talrige aktiviteter og seværdigheder. Her kan I også observere det enestående lys, som kun findes i Danmark. Forestil jer at I betragter en enestående udsigt over Lillebælt med små øer, solen er ved at gå ned i havet, imellem små idylliske søer, som glitrer i det sidste sollys. Det er næsten som at være i paradiset. Det er tæt ved, for i Bøjden finder I alt det, I behøver til en afslappende ferie i privat sommerhus. I Bøjden har I mulighed for at købe ind til jeres sommerhusophold. Fra det lejede sommerhus i Bøjden er der dog kun ca. 10 km til Faaborg mod øst, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Desuden er der en del restauranter, caféer og seværdigheder i Faaborg. Bøjden ligger tæt ved seværdigheder, udflugtsmål og naturoplevelser, som vil begejstre hele familien. Gærup Skolemuseum, øen Lyø mod syd, Egeskov Slot i nordøst, Højrupgård Put & Take, Sandholt Lyndelse Slot mod nord, Skerningehøj, Hvedholm Slot ved Faaborg, Kanonerne ved Voigts Minde, Svanninge Bakker og Brahetrolleborg Slot befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres sommerhus i Bøjden.

Naturen ved Bøjden på halvøen Horne Land

Bøjden befinder sig på halvøen Horne Land på Fyn, som er præget af et smukt naturlandskab. Feriebyen er omgivet af Lillebælt samt halvøen Helnæs i vest. Nord for Bøjden ligger Illumø og i østlig retning Savnninge Bakker. Syd for Bøjden ligger den smukke ø Lyø. Sydvest for Horne Lands kyst er der små klipper som spejler sig i havet. Naturen omkring Bøjden er meget idyllisk. Her er der lagunen Bøjden Nor, små fyrreskove, lange, hvide sandstrande, det krystalklare hav og landtangen ved Alne Nor. Netop dér er der også et fuglereservat med et rigt fugleliv og idylliske strandenge. Et sommerhusophold i Bøjden er optimalt til familier med børn, lystfiskere, golfere og naturelskere. Lystfiskere har gode betingelser på Fyn og langs kysterne. Helnæs området incl. Torø er om foråret et dejligt område med masser af muligheder. Der er fiskesøen Agernæs Saltvandssøer som ligger på Helnæsvej 15 i Ebberup. Der er også Højrupgård Put & Take, som ligger i nærheden af Bøjden. For golfere ligger Faaborg Golfklubs bane i flotte omgivelser vest for Svanninge Bakker.

Billige sommerhuse i Bøjden på Fyn

Ferie i privat sommerhus i Bøjden er for alle jer, der selv vil tilrettelægge jeres ferie ligesom det passer jer. I privat sommerhus har I altid hurtig adgang til den smukke natur der omgiver jer, de maleriske strande og det krystalklare hav, som glitrer i solen. Fuglereservatet i nærheden føjer liv til naturen og giver den en særlig atmosfære. I Bøjden på Fyn har I et stort udvalg af sommerhuse i forskellig størrelse, indretning og prisklasse. Generelt er alle sommerhuse inddelt i stue, køkken, bad og soveværelse, og af ejeren indrettet med møbler, køkkenudstyr og evt. havemøbler. Hvis I gerne vil unde jer lidt luksus, kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et sommerhus med spa og sauna. I de senere år er mange sommerhuse blevet moderniseret og fremstår i dag lyse, rummelige og moderne. Hos sommerhusudlejning.com kan I hele året leje et billigt sommerhus, hvor I ofte kan finde et sommerhus med rabat. Om I vælger en Miniferie eller et ugevis ophold gennem sommerhusudlejning.com, så vil et privat sommerhus altid danne den perfekte ramme om en afslappende, oplevelsesrig og spændende ferie. Vælg en 2-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com og få en ekstra god rabat på 3 gratis dage. I Bøjden er der aldrig langt til oplevelser for hele familien, og havet er lige i nærheden af det lejede sommerhus. At I så ovenikøbet nemt kan finde et billigt sommerhus, giver bare råd til ekstraoplevelser.

Seværdigheder omkring Bøjden på Fyn

Fyn er den kendte børnebogsforfatter H.C. Andersens hjemstavn, og her har han også fået inspiration til sine smukke værker. Ferieøen Fyn er et eventyr, som byder på utallige oplevelser og en fantastisk natur, som kun findes her. Tag en tur til Horne, 5 Km fra Bøjden, og besøg Horne Kirke. Kirken blev bygget omkring 1100 som en kirkefæstning. Fyn er desuden kendt for sine mange smukke slotte og herregårde. Der er hele 123 af slagsen, hvoraf de fleste ikke er åben for offentligheden. Der er dog adgang til mange af slottenes parkanlæg. Hvedholm Slot er et af de slotte I kan besøge, og det ligger kun 7 km fra Bøjden. I kælderen er der en spændende vinkælder, samt en forretning, hvor I kan købe kunsthåndværk. Ofte er der gode tilbud i forretningen, som har åben hver søndag. Få km øst for Bøjden ligger den hyggelige handelsby Faaborg. Det er en idyllisk by med storbys atmosfære og sydhavs charme. Det er en ægte Dansk købstad med gamle huse i bindingsværk og taltige shoppingmuligheder. Der er også mange cafèer og restauranter som venter på jeres besøg. Faaborg indbyder desuden til kulturelle oplevelser som for eksempel Davinde Stenmuseum, hvor I kan beundre masser af flotte sten fra den Danske fortid. Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst byder på malerier og kunst fra Danmarks vigtigste samlinger for tiden mellem 1885 og 1925. Disse museer har over hele året rimelige entrépriser. Bøjden har også meget at byde på for dem der gerne vil vandre, ride, cykle, lege på stranden eller svømme. Oplev Det Sydfynske Øhav både i og udenfor højsæsonen. Området har en særlig atmosfære på alle årstider. Ved Ebberup ligger middelalderborgen Hagenskov, hvor I bl.a. kan opleve et gammelt fangehul. I Friluftsmuseet Den Fynske Landsby, kan I gå på en tidsreje og se hvordan en landsby så ud i det 19. århundrede, på børnebogsforfatteren H.C. Andersens tid med bindingsværk, gadekær, haver, husdyr og opdyrket agerjord. I Bøjden finder I også færgeoverfart til Fynshav på Als. Med en overfartstid på 50 min., kan I nemt smutte en tur over grænsen til Tyskland. Store oplevelser og billige sommerhuse venter jer på Fyn.