Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dageløkke

I Dageløkke på Langland finder I en idyllisk havn og dejlig natur

Dageløkke ligger mellem Lohals og Rudkøbing, med udsigt over til Fyn, og omgivet af strand, kyst, skov og smuk natur. Det hyggelige havnemiljø summer af aktivitet, og om sommeren kan I på havnen købe friskfangede fisk. Dageløkke er ikke en rigtig by, men ud over den maleriske havn udgøres området af private sommerhuse, et feriecenter, en købmandsforretning samt en restaurant. Det rolige område, den smukke natur og de dejlige strande indbyder til en afslappende ferie i sommerhus. I Rudkøbing, ca. 20 km fra Dageløkke, er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder, spisesteder og underholdning for alle. I Dageløkke er der en god sandstrand syd for lystbådehavnen, hvor der er en lav vandstand, små bølger og en havbund med sand. Det er ideelle forhold for familier med børn. Når I bor i privat sommerhus i Dageløkke på Lolland er der ikke langt til aktiviteter og seværdigheder. Mindestenen for Vincent Steensen mod nordøst, Hov Fyr i nordlig retning, Dobbeltjættestuen i Tvedeskov, Tobaksladen øst for Frellesvig, Guld & Galleri ved Strandhuse i syd og Skrøbelev Gods befinder sig alle kun 15 minutters kørsel fra jeres lejede feriebolig i Dageløkke. Et ophold i privat sommerhus i Dageløkke er perfekt for dem der gerne vil opleve naturen, strandlivet, kulturen og oldtidsminderne på Langeland.

Oplev den dejlige natur ved Dageløkke på Langeland

Feriestedet Dageløkke er omgivet af Egeløkke Klint i syd og strædet mellem Fyn og Langeland i vest. Øst for Dageløkke ligger Karskov og mod nord ved Lohals ligger skovområderne Bræmlevænge, Mørkholm Skov og Øster Prisskov som indbyder til lange gåture. På hele den smukke ferieø Langeland er der områder med skove, bakker, frodige marker, vådområder og maleriske enge som indbyder til vandre- og cykelture. Store dele af Sydlangeland er i dag fuglereservat. Besøg under jeres ophold i Dageløkke det smukke Gyldensteen Slot på Fyn, som i 1719 blev købt af en fransk adelsmand J.H. Huguetan, der blev optaget i den danske adel under navnet Gyldensteen. Slottet er blevet opført i 1640 på et gammelt voldsted og har en bred vandgrav. Sydsiden af Ristinge Halvøen på Sydlangeland består af en 30 meter høj og 2 km lang kridtklint. Her kan I gå ture langs klinten og nyde udsigten fra den høje ende. Omkring Ristinge er der et flot landskab som indbyder til vandre- og cykelture. Store dele af Sydlangeland er i dag fuglereservat, hvor skovområderne Tryggelev Nor og Ristinge Klint i syd indbyder til gåture. I slotsparken på Tranekær Slot som ligger på det nordlige Langeland, finder I 'Ticon' nord for søen, hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Bløde bakker og enge, små søer og lange hvide strande, bøgeskove og det indbydende blå hav præger området omkring feriestedet Dageløkke.

Bestil billigt sommerhus i Dageløkke på Langeland

I Dageløkke ligger de private ferieboliger tæt ved stranden og den hyggelige lystbådehavn. Jeres lejede sommerhus eller ferielejlighed ved Dageløkke Havn danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie tæt ved naturen samt en basis for udflugter til de mange seværdigheder på Langeland. På Langeland er der et stort udvalg af private sommerhuse i forskellige størrelser, men fælles for vores ferieboliger er, at priserne er rimelige, og I dermed nemt finder et billigt sommerhus, som opfylder jeres ønsker. Ejerne har som regel indrettet feriehusene med gode møbler, nipsting, køkkenudstyr og opvaskemaskine. Efter at mange sommerhuse er blevet renoveret er disse indrettet med moderne udstyr som fladskærms-tv, DVD og opvaskemaskine. Flere feriehuse har nu også trådløst internet samt de mest gængse TV-kanaler. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et sommerhus til hele familien til billige penge, hvor der er rum til alle, og 1 eller flere badeværelser. Hvis I har mulighed for at rejse med kort varsel kan I også benytte jer af vore Last Minute Tilbud og hvis I er lidt heldige kan I få et billigt sommerhus i luksusklassen. Især om foråret og om efteråret har I gode betingelser for at findet et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning, hvor vi kan anbefale 14 dages Sparferie med op til 30 % rabat. Det giver råd til lidt ekstra på ferien.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Dageløkke

Besøg lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke. Ca. 9 km syd for Dageløkke ligger det røde Tranekær Slot. Slottet er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. Tranekær Slotsmuseum befinder sig i et gammelt bindingsværkshus. I slotsparken finder I 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og her kan I opleve, at der males økologisk korn. Ved Møllen findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil. Lohals ligger 11 km nord for Dageløkke og har egen havn med både fisker- og lystbåde. Oplev byens Safarimuseum med jagttrofæer fra alverdens lande. Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langelands Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas og sølvtøj. Langelandsfortet ved Bagenkov på Sydlangeland har haft stor betydning under den kolde krig og var bevæbnet med skarp amunition til de store 150 mm kanoner. Men der er også meget andet militært isenkram I kan se på. Også Skrøbelev Gods øst for Rudkøbing, Troldebjerg-Bopladsen i øst, Ristinge Halvøen i sydlig retning og Langelands Golfklub i sydøst er et besøg værd. Aquazoo ved Rudkøbing viser en lang række forskellige salt- og ferskvandsfisk. Tag en tur til Thurø Kirke, som blev i 1639 bygget på foranledning af kong Christian IV's svigermor, Ellen Marsvin. Her finder I flere interessante kunstværker. Kirken er placeret på et af øens højeste og smukkeste punkter, 25 m.o.h., og herfra har I en skøn udsigt over land og vand på Sydfyn. Når I bor i et billigt sommerhus eller ferielejlighed her på idylliske Nordlangeland, er I omgivet af smuk natur og vand.