Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Enestående Jylland ved Østersøen – Ferie i sommerhus ved østkysten og på Als

Her finder I information til ferien i Jylland (Østersøen). Læs mere om byerne Gråsten, Hejlsminde og Juelsminde, som er meget kendt for sommerhusudlejning. Find det sommerhus, der passer til jer, i populære områder som Binderup eller Skovmose. Vi byder på masser af billige sommerhuse på østkysten, hvor der specielt udenfor højsæsonen er et stort udvalg. Tag også gerne hunden med på ferie i sommerhus.

Binderup – det perfekte feriested for hele familien

Binderup – det perfekte feriested for hele familien

Binderup ligger direkte ved Lillebælt mellem enge, skove og strand og med udsigt til Lillebælt og øen Fyn og egner sig derfor særdeles godt til ferie med børn.
Sommerhusområdet ligger kun 10 km fra Kolding by med dens mange butikker og seværdigheder. Specielt Koldinghus, et middelalderligt kongeslot, som i dag bliver brugt som museum, er et besøg værd. På en regnvejrsdag kan såvel børn som voksne tage til Slotssøbadet og boltre sig i badet.
Binderups beliggenhed i den sydøstlige del af Jylland er også ideel til dagudflugter til LEGOLAND eller Løveparken Givskud, en kombineret Zoo og safaripark, hvor I kan opleve dyrene på nært hold.
In naturområderne Skamlingsbanken og Stendrup skovene er der store løvskove med afmærkede cykel- og vandrestier, hvorfra I kan se historiske gravhøje og volde. Her på Jyllands østkyst er afstandene små: I nærheden af Binderup er den børnevenlige sandstrand Bjert Strand med strandpromenade og en lang badebro. I Fredericia lokker Madsby Legepark med gratis adgang. Men der er også mange muligheder for lystfiskere og windsurfere i Binderup og omegn. Der i alt 9 golfbaner i denne del af Jylland.
Tag med færgen og besøg de små øer Bogø, Brandsø, Barsø og eller honningkagebyen Christiansfeld. Binderup egner sig særdeles godt som udgangspunkt for udflugter til det øvrige Jylland eller Fyn på grund af dens centrale beliggenhed.
I Binderup og omegn kan I leje sommerhuse på ugebasis eller til en Miniferie.

Oplev Danmark i den hyggelige havneby Juelsminde

Oplev Danmark i den hyggelige havneby Juelsminde

Den hyggelige lille by Juelsminde er omgivet af et malerisk, bakket landskab og ligger på en halvø i Kattegat. Beliggenheden mellem de større byer Horsens og Vejle og byens restauranter og butikker ikke langt fra lystbådehavnen indbyder til ophold. De fleste strande i området er meget børnevenlige med deres rolige og lave vand, og de bliver regelmæssigt udmærket med blåt flag på grund af den gode vandkvalitet. I Juelsminde, kun nogle få meter fra lystbådehavnen, ligger den største og livligste strand. Og ved Juelsmindes kyst har windsurfere gode betingelser. Spiller I golf, er I hjerteligt velkomne på Juelsminde Golfklubs 18-huls-bane. Fra Juelsminde er det muligt at komme på havfiskeri, og ved kysten og de mange søer i området er der også gode muligheder for lystfiskere.
I Juelsminde og omegn findes der mange velanlagte vandrestier. Besøg slotsparken ved herregården Pålsgård, tag på picnic ved den maleriske sø Teglværksøen, eller se en af de talrige gamle vindmøller. I friluftsmuseet i Glud kan I få et endnu bedre indtryk af livet på landet igennem de sidste 300 år. I kan også tage på bådtur til øen Hjarnø med dens fuglereservat.br/>I byerne Vejle og Horsens kan I besøge indkøbscentre, museer og svømmehaller; i Horsens, et af Jyllands kulturelle centre, er der desuden en lang gågade.
I får en uforglemmelig oplevelse i Løveparken Givskud, hvor I kan køre i egen bil mellem de vilde dyr.
Ferielejlighederne og sommerhusene i og omkring Juelsminde er det rigtige valg, hvis I søger hygge og rekreation.

Hejlsminde – en badeby til afslapning

Hejlsminde – en badeby til afslapning

Det tidligere fiskerleje Hejlsminde består i dag hovedsageligt af et badehotel, sommerhuse og en lille lystbådehavn. Badestranden ved Hejlsminde er rolig og børnevenlig og har en offentlig beachvolley-bane.
Der er desuden et badeland for hele familien, en tennisbane og en minigolfbane.
Men Hejlsmindes største attraktion er naturen; fuglereservatet Hejlsminde Nor og det højtliggende skovområde Skamlingsbanken, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Fyn, indbyder til vandre- og cykelture. Her finder I mange afmærkede vandrestier, og området er præget af bakker og dybe slugter.
For vandsportsentusiaster er der masser af muligheder for windsurfing, kajakroning, sejlsport og naturligvis lystfiskeri. Foruden kystfiskeri kan I også prøve lykken i de fiskerige åer, vandløb og de mange Put&Take søer i området.
Kun ca. 9 km fra Hejlsminde ligger den lille by Christiansfeld. Men besøg endelig også Kolding med det 700 år gamle Koldinghus, som i dag bliver brugt som museum. Koldings livlige centrum med en moderne storbys restauranter, cafeer, museer, musik- og natteliv og fremragende indkøbsmuligheder byder også på talrige grønne områder som oaser. Kolding med den smukke Slotssø og de historiske gader og gamle markeder ligger kun ca. 18 km fra sommerhuset. Endnu tættere på ligger Haderslev, der ligesom Kolding har en interessant historie. Begge byer har svømmehal og golfbane.
Hejlsminde er ideel som udgangspunkt for udflugter i hele den sydøstlige del af Jylland. Besøg LEGOLAND eller oplev den dansk-tyske historie i Sønderjylland / Nordslesvig.
I Hejlsminde er I sikre på en afslappet ferie i en af de smukkeste egne af Danmark.

Dronninger og historie – ferie i Gråsten

Dronninger og historie – ferie i Gråsten

Gråsten ligger idyllisk ved Flensborg Fjord og er en typisk dansk provinsby og samtidig et feriested. Her ligger Gråsten Slot, kongefamiliens sommerresidens. Den afdøde dronningemoder, Dronning Ingrid, elskede og prægede dette slot og dets omgivelser, og den dag i dag samles hele kongefamilien hvert år i sommerferien i Gråsten. Slotshaven i engelsk stil er tilgængelig for offentligheden.Fra sommerhusene og ferielejlighederne i nærheden af lystbådehavnen kan I nå Gråstens centrum til fods. Her er dagligvarebutikker og flere restauranter samt svømmehal, beachvolley-baner og legepladser i nærheden af lystbådehavnen.
Uanset om I rejser med eller uden børn, byder Gråsten på et stort udvalg af udflugtsmuligheder. Det historiske center Dybbøl Banke er et must. Dybbøl Banke var skueplads for slaget i 1864, der som intet andet har haft indflydelse på Sønderjyllands historie. Et andet dystert kapitel i den dansk-tyske historie bliver anskueliggjort i Frøslevlejren.
Den korte afstand til grænsen mærkes overalt. Sønderborg og Flensborg har internationalt præg, og mange indbyggere i området taler flyde
nde tysk og dansk. Tag på udflugt til oplevelsescentret Danfoss Universe på øen Als. Her kan kommende naturvidenskabsmænd i alle aldrer eksperimentere og lære noget, mens de leger. I vil blive overrasket over,
hvor sjovt det er at lære om naturvidenskab.
Aabenraa, med Danmarks længste gågade, og Sønderborg er mere end et besøg værd. I begge byer findes der dejlige sandstrande, men den lille og børnevenlige badestrand i Alnor ligger i nærheden af et sommerhusområde.
Gråsten ligger gunstigt trafikalt og er derfor et godt udgangspunkt for udflugter i hele regionen som fx Vikingebyen Jels, storbyerne Kolding og Flensborg og naturligvis LEGOLAND.
Men der er også rigtig meget at se i omegnen, fx Papirmuseet i Gråsten, det gamle teglværk Cathrineminde eller lysstøberiet Krusmølle i Aabenraa.

Andre ferieområder ved Jyllands østkyst

  • Skovmose er et sommerhusområde i nærheden af Sønderborg. Stranden ved Skovmose anses for at være den bedste badestrand på øen Als.
  • Hvidbjerg er et område med private sommerhuse og en god sandstrand i den sydlige ende af Vejle Fjord.
  • Kelstrup er et familievenligt, roligt område med billige sommerhuse syd for Haderslev. Her finder I perfekte betingelser for lystfiskere.
  • Vesterlund er en lille by inde i landet. Den er særlig populær på grund af de gode betingelser for lystfiskeri.